نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود وزیر خارجه: کشور‌های همسایه، اولویت اول وزارت امور خارجه هستند | پیشنهاد عراقچی برای انتصاب معاون امور بین‌الملل در استانداری‌ها وزیر میراث فرهنگی: نیمی از گردشگران خارجی ایران، زائر مشهد هستند | خراسان رضوی، در اولویت حمایت وزارت میراث فرهنگی روسیه، موشک‌های قاره‌پیما شلیک کرد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) اردوغان وارد مسقط شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) امارات از سازش با تل‌آویو دفاع کرد وزیر اطلاعات: بیش از ۵۰ سرویس اطلاعاتی در ۱۲ روز جنگ علیه ایران مشارکت داشتند طرح الحاق رسمی کرانه باختری در کنست رژیم صهیونیستی تصویب شد استاندار خراسان رضوی: بخش خصوصی، موتور محرک دیپلماسی استانی است | تفویض اختیارات محلی، شاه‌کلید توسعه پایدار منطقه‌ای دیپلماسی منطقه‌ای، ضرورت اجتناب‌ناپذیر توسعه تجارت جهانی آیین افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد محمدباقر قالیباف وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | عراقچی: زیاده‌خواهی آمریکا باعث شده به میز مذاکره باز نگردیم + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: دیپلماسی مقاومت، قادر به ایجاد موج در صحنه بین‌المللی است هوش مصنوعی با ۴۰۰ سرور داخلی به اپلیکیشن «شاد» می‌آید هدست گلکسی XR سامسونگ همه برنامه‌های اندروید را اجرا می‌کند دبیر هیئت دولت: مصوبه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور بر کوچک‌سازی دولت و کاهش نیروی انسانی و بودجه دستگاه‌ها تأکید دارد وزیر کشور: وزارت ارشاد موضوع گشت‌های ارشاد را پیگیری می‌کند | ما با ورود قانونی اتباع مشکلی نداریم نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس: استقلال قوا به معنای عدم تعامل با یکدیگر نیست رئیس سازمان اداری و استخدامی: هیچ نیرویی تعدیل نخواهد شد تأمین دارو‌ها با توجه به فعال‌شدن مکانیسم ماشه، چگونه خواهد بود؟
سرخط خبرها

مجلس پیگیری می‌کند: ایجاد خط اعتباری بانک‌ها برای حمایت از بورس

  • کد خبر: ۴۲۲۹۵
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۷
مجلس پیگیری می‌کند: ایجاد خط اعتباری بانک‌ها برای حمایت از بورس
در پی ریزش‌های مکرر در بورس، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: کمیته بازار سرمایه کمیسیون اقتصادی مجلس به دنبال آن است که یک خظ اعتباری از کانال بانک‌ها برای حمایت از بورس ایجاد کند.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن علیزاده در این باره توضیح داد: در جلسه کمیته بازار سرمایه این کمیسیون با حضور برخی فعالان و صاحب نظران بازار سهام تصمیم گرفته شده است که علاوه بر ایجاد کانونی برای حمایت از سهامداران خرد از طریق مذاکره با بانک مرکزی و مجاب کردن این نهاد امکان راه اندازی یک خط اعتباری برای حمایت از بورس فراهم شود.

به گفته عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس، در جلسه اخیر کمیته بازار سرمایه با فعالان این بازار که در راستای حمایت از سرمایه سرمایه‌گذاران خرد بود توافق شد ان‌شاء‌الله با پیشنهادی که به بانک مرکزی می‌دهیم و همکاری این نهاد یک خط اعتباری از سوی بانک‌ها برای حمایت از بازار اختصاص پیدا کند. این حمایت هم برای سهامداران خرد و هم برای سهامداران عمده حقوقی است.

او افزود: تشکیل یک انجمن یا کانون صنفی سهامداران خرد نیز در این نشست از سوی اعضا تصویب شد و قرار شد پیش‌نویس اساسنامه تدوین و سپس بررسی شود تا با تشکیل این انجمن یا کانون صنفی از حقوق صنفی سهامداران خرد صیانت شود.

منبع: اقتصادنیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->