تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: استفاده از سامانه شاد رایگان می‌شود

  • کد خبر: ۴۲۳۸۳
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۳
وزیر آموزش و پرورش: استفاده از سامانه شاد رایگان می‌شود
وزیر آموزش و پرورش گفت: با دستور رئیس جمهوری استفاده از شبکه شاد برای عموم دانش آموزان رایگان شده و هماهنگی‌ها با وزارت ارتباطات در این زمینه صورت گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز،  چهارشنبه شب در برنامه خبری شبکه یک سیما ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص هفته نخست سال تحصیلی جدید،‌ با اشاره به اینکه نسخه جدید شبکه شاد نیز عرضه شده است گفت: با دستور رئیس جمهوری استفاده از شبکه شاد برای عموم دانش آموزان رایگان شده و هماهنگی‌ها با وزارت ارتباطات در این زمینه صورت گرفته است.

محسن حاجی میرزایی‌ افزود: به محض اینکه دانش‌آموز کد خود را در شاد وارد کند به کلاس درس وارد خواهد شد. فعلا حدود ۸۰ درصد دانش‌آموزان در کلاس خود جای گرفتند.
وی در ادامه در خصوص فعالیت های آموزشی مدارس نیز تاکید کرد که هیچ مدرسه‌ای حق ندارد دانش‌آموز را مجبور به حضور در مدرسه کند و انتخاب حضوری یا غیرحضوری بودن آموزش‌ها برعهده ولی دانش‌آموز است و هردو نوع آموزش باید ارائه شود.
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: به دلیل احترامی که به نگرانی و دغدغه‌های خانواده‌ها می‌گذارم در برنامه‌های متعدد تلویزیونی شرکت می‌کنم تا وضعیت را برای آنها توصیح دهم.

وی با اشاره به اینکه مدارس باز شدند و معلمان و دانش‌آموزان به مدارس مراجعه کردند،‌ گفت: ما در آموزش‌ و پرورش تصمیمی نخواهیم گرفت که حفظ سلامت بچه‌ها در آن لحاظ نشده باشد. حال با توجه به اهمیت امر آموزش در این سن، فاصله طولانی از آموزش و مدرسه، سلامت جسمی و روحی آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد. بنابراین برای رعایت هر دو موضوع یعنی سلامت و آموزش، مدارس را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باز کردیم.

حاجی میرزایی تصریح کرد: من دراین هفته از تعدادی مدرسه بازدید کردم، درس شروع شده و دانش‌آموزان حداکثر تا ۱۲ نفر در مدرسه حضور دارند. ما برای رفع نگرانی خانواده‌ها اعلام کردیم گرچه ما آموزش حضوری را ترجیح می‌دهیم ولی هیچ فردی را مجبور به حضور در مدرسه نمی‌کنیم.
وزیر آموزش و پرورش گفت: هم امکان آموزش حضوری و هم غیر حضوری را فراهم کردیم و در بخش بهداشت هم اگر قصوری باشد رسیدگی می‌شود. من درخواست می‌کنم خانواده‌ها بر اجرای پروتکل‌ها نظارت کنند و از همکارانمان هم خواستیم سرزده به بازدید مدارس برویم.

وی درباره نتیجه بازدید از مدارس تهران طی روز گذشته به همراه معاون اول رئیس جمهوری نیز گفت: دیروز که در خدمت آقای جهانگیری از مدارس بازدید می‌کردیم حس مادرانه و پدرانه را در رفتار مدیران دیدیم و بچه‌ها هم از همه پروتکل‌های بهداشتی آگاه هستند و همگی با خود یک اسپری ضدعفونی به همراه دارند و رعایت فاصله را به درستی می‌دانند.

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره درخواست هزینه‌های ضدعفونی مدارس از خانواده‌ها، گفت: سرانه‌ای به این موضوع اختصاص داده شده و همه هزینه‌ها برعهده وزارت آموزش و پرورش است.

وی در خصوص شروع فصل سرما و تغییر پروتکل‌ها در مدارس گفت: وزارت بهداشت متناسب با فصل این پروتکل‌ها را به ما ابلاغ می‌کند و ما این امر مهم را به نظام بهداشت و درمان کشور سپردیم.

حاجی میرزایی درباره احتمال وجود بیماری زمینه‌ای در معلمان یا دانش‌آموزان نیز گفت: معلمی که بیماری زمینه‌ای دارد اگر گواهی لازم را به مدرسه ارائه دهد می‌تواند آموزش را از طریق غیرحضوری پیگیری کند. به دانش‌آموزان هم توصیه می‌کنم اگر دچار بیماری شدند تا حصول بهبود کامل در خانه بمانند و اگر بیماری زمینه‌ای دارند آموزش غیرحضوری را انتخاب کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->