ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند درمانگاه‌های مشهد گرفتار مشکلات مالی هستند| زنجیره ورشکستگی مراکز درمانی باید قطع شود علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها

توزیع واکسن آنفلوآنزا فقط برای افراد بالای ۶۵ سال + قیمت، زمان و نحوه فروش واکسن آنفلوآنزا

  • کد خبر: ۴۲۴۴۳
  • ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
توزیع واکسن آنفلوآنزا فقط برای افراد بالای ۶۵ سال + قیمت، زمان و نحوه فروش واکسن آنفلوآنزا
مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو از ارائه واکسن آنفلوآنزا فقط به افراد بالای ۶۵ سال با ارائه کارت ملی در فاز نخست خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سید حیدر محمدی مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از تعیین ساز و کار توزیع واکسن آنفلوآنزا برای گروه‌های مختلف خبر داد و گفت: واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریورماه در داروخانه‌ها توزیع می‌شود و تاکنون ۵ میلیون دوز آن با ارز دولتی تامین شده است و قیمت این واکسن‌ها حدود ۴۰ هزار تومان خواهد بود.

محمدی بیان کرد: سال گذشته یک میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا مصرف شد و امسال با توجه به شیوع کرونا و افزایش مصرف میزان واردات افزایش پیدا کرده و تامین ۱۲ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا برای مصرف پیش‌بینی شده است.
 

عرضه واکسن رایگان از ابتدای مهرماه

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره توزیع واکسن آنفلوآنزا در شبکه بهداشتی به صورت رایگان گفت: واکسن آنفلوآنزا برای گروه‌های پرخطر و کادر بهداشت و درمان رایگان در اختیار معاونت بهداشت وزارت بهداشت قرار می‌گیرد و توزیع آن از ابتدای مهرماه آغاز خواهد شد و ساز و کار تزریق واکسن آنفلوآنزا در شبکه بهداشتی را معاونت بهداشت وزارت بهداشت تعیین می‌کند.

محمدی با اشاره به گروه‌های پرخطری که واکسن آنفلوانزا برای آن‌ها رایگان است، گفت: زنان باردار، سالمندان و بیماران زمینه‌ای دارای پرونده الکترونیک سلامت شامل بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، تنفسی، دیابتی و ...، کودکان زیر پنج سال و زندانیان از جمله گروه‌هایی هستند که تحت پوشش معاونت بهداشت قرار دارند و واکسن آنفلوانزا برای آن‌ها رایگان تزریق خواهد شد.
 

فاز نخست توزیع واکسن آنفلوآنزا برای سالمندان بالای ۶۵ سال

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از تعیین ساز و کار توزیع واکسن آنفلوآنزا خبر داد و گفت: در مرحله اول نخست واکسن آنفلوآنزا از ابتدای مهر در داروخانه‌ها برای افراد سالمند بالای ۶۵ سال با ارائه کارت ملی و ثبت کد ملی به قیمت حدود ۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

محمدی ادامه داد: پس از مرحله نخست، محموله‌های بعدی واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌ها توزیع خواهد شد و سایر افراد می‌توانند برای تهیه واکسن به داروخانه‌ها مراجعه و واکسن را دریافت کنند.
 

هر فرد می‌تواند حداکثر برای ۳ نفر واکسن خریداری کند

او درباره سهمیه‌بندی شدن واکسن آنفلوآنزا برای تهیه افراد از داروخانه بیان کرد: طوری برنامه‌ریزی شده است که به منظور کاهش تردد در دوران شیوع کرونا یکی از اعضای خانواده به داروخانه مراجعه کند و با ثبت کد ملی به عنوان فرد گیرنده بتواند تا سقف ۳ عدد با ۳ کارت ملی و ثبت ۳ کد ملی واکسن برای خود و ۲ نفر دیگر دریافت کند.

محمدی درباره پیش‌فروش واکسن آنفلوآنزا اظهار کرد: پیش‌فروش واکسن در مطب‌ها و داروخانه‌ها تخلف است و افراد از پرداخت هزینه خودداری و در صورت مشاهده موارد تخلف، موضوع را از طریق تلفن ۱۹۰ به مرکز رسیدگی به تخلفات و شکایات وزارت بهداشت گزارش کنند.
 

ارز واکسن آنفلوآنزا دولتی یا نیمایی است؟

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره موضوع ورود واکسن با ارز نیمایی و دولتی که خبر آن در رسانه‌ها منتشر شد، اظهار کرد: ارز واکسن آنفلوآنزا دولتی است و در تلاش هستیم تمام واکسن‌های آنفلوآنزا با ارز دولتی تامین و وارد شوند، اما در صورتی که در تامین ارز دچار چالش شویم، ممکن است بخشی از محموله‌های واکسن‌ها آنفلوآنزا با ارز نیمایی وارد کشور شود، اما به طور کلی ارز واکسن آنفلوآنزا دولتی در نظر گرفته شده است.

محمدی درباره اینکه واکسن آنفلوآنزا از کدام کشور‌ها تامین می‌شود، گفت: واکسن آنفلوآنزا از کشور‌های اروپایی شامل فرانسه و اسپانیا وارد کشور می‌شود و پیش از این مقرر شده بود از روسیه هم وارد کشور شود، اما با توجه به ممنوعیت صادرات واکسن آنفلوآنزا در روسیه، امکان تامین واکسن از این کشور وجود ندارد.
 
منبع: YJC
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->