شمقدری: تاکنون ۸۲۰ هزار مهاجر افغانستانی از طریق مرز دوغارون خارج شده‌اند + فیلم یک مقام سازمان ملل: بسیاری از مهاجران افغانستانی جایی برای بازگشت ندارند طالبان به طرح اسرائیل برای اشغال کامل غزه واکنش نشان داد ۵ روز مانده به اربعین حسینی | زائرین افغانستانی همچنان منتظر صدور ویزا قیمت امروز افغانی به دینار عراق (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود
سرخط خبرها

کنکور در افغانستان پس از ۴۵ روز پایان یافت

  • کد خبر: ۴۲۵۵۲
  • ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۲
کنکور در افغانستان پس از ۴۵ روز پایان یافت
کنکور سراسری افغانستان پس از ۴۵ روز فرآیند برگزاری، امروز جمعه با حضور ۱۰ هزار و ۹۰۰ دانش آموز در کابل پایتخت به پایان رسید و اسامی پذیرفته شدگان این رقابت طولانی هفته اول مهر ماه اعلام خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ تعداد کل داوطلبان شرکت کننده در فرایند آزمون سراسری افغانستان ۲۲۰ هزار نفر اعلام شده است.
 
دلیل طولانی بودن فراینده کنکور در افغانستان به این دلیل است که به خاطر مشکلات امنیتی و نبود جا و امکانات کافی این آزمون هر هفته در یک استان برگزار می‌شود.
 
اداره ملی امتحانات کنکور افغانستان امروز جمعه اعلام کرد که دوره پایانی امتحان امروز در کابل برگزار شد و در این دور افرادی که به هر دلیلی نتوانستند در روز‌های گذشته در این آزمون حاضر شوند، شرکت کردند.
 
عبدالقدیر خموش، رییس اداره ملی امتحانات افغانستان امروز جمعه روند کنکور سراسری را پایان یافته اعلام کرد و گفت؛ از فردا در باره اعلام نتایج تمرکز خواهند کرد.
 
 
وی اضافه کرد که هرچند روند آزمون به دلیل شیوع ویروس کرونا با چالش‌هایی مواجه بود،، اما با اتخاذ تدابیر، این روند با موفقیت به پایان رسید.
 
خموش افزود که امسال میزان داوطلبان نسبت به پارسال بیش‌تر بود، اما با بکارگیری سیستم‌ها و روش‌های موثر، این روند بخوبی به پایان رسید و شمار تمام داوطلبان کنکور سراسری به ۲۲۰ هزار نفر رسیده است.
 
به علت گسترش ویروس کرونا روند آزمون سراسری افغانستان دو بار تعویق افتاد و پس از تلاش‌های زیاد یک‌ونیم ماه پیش این روند آغاز و امروز به پایان رسید.
 
تیم‌های بهداشتی نیز امسال روند آزمون کنکور را همراهی و نظارت می‌کردند و در صورتی که افراد مشکوک مبتلا به کرونا مشاهده می‌شد، از امتحان اخراج و به دور نهایی در جمع غیرحاضران باید امتحان را سپری می‌کرد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->