دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات مهم درباره طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

  • کد خبر: ۴۲۷۴۸
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶
جزئیات مهم درباره طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان برابر اصل عدالت بیمه‌ای و در قالب فیش واحد و به همراه حقوق مشمولان از مهرماه ۹۹ اجرایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان برابر اصل عدالت بیمه‌ای و در قالب فیش واحد و به همراه حقوق مشمولان از مهرماه اجرایی می‌شود.

اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان با وجود انواع و اقسام مشکلات و تنگناهای موجود، محدودیت در منابع و اعتبارات و آثار سوء تحریم‌های ظالمانه بر بخش‌های اقتصادی کشور  در دولت تدبیر و امید و در حمایت از معیشت گروه‌های کم برخوردار جامعه و حمایت و تکریم وضعیت معیشت بازنشستگان و مستمری‌بگیران انجام می شود که اجرای این طرح، عدالت اجتماعی را در پی دارد.  

این مطالبه هشت ساله بازنشستگان تامین اجتماعی که با تعیین تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری در فروردین ماه امسال مطرح شد و با دستور رییس جمهوری در دستور کار قرار گرفت.  

وزارت تعاون، سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد در هجدهم تیرماه به هیات دولت پیشنهاد دادند که ۳۲ هزار میلیارد تومان از سهام شرکت‌های دولتی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان این سازمان واگذار شود و این مبلغ تا پایان سال به ۶۲ هزار میلیارد تومان برسد که در پایان تیرماه وزیر تعاون از تصویب طرح همسان سازی در هیات وزیران و اجرای آن در مهرماه خبر داد. 

 

متناسب‌سازی حقوق برای همه گروه‌هاست

برنامه متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در واقع شامل همه گروه‌های مستمری بگیر اعم از افراد بازنشسته، از کارافتاده کلی و نیز بازمانده است.  

همچنین همه مستمری‌ بگیران چه افراد حداقلی‌بگیر و چه دریافت‌کنندگان مستمری‌های بیش از حداقل، متناسب با سنوات حق بیمه، مشمول این برنامه می‌شوند.

براساس آخرین آمار، سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بازنشسته تامین اجتماعی در کشور وجود دارد که از این تعداد یک میلیون و ۱۰۰ نفر کمتر از ۳۰ سال سابقه خدمت دارند و همچنین نزدیک به ۷۵۰ هزار نفر از این افراد، حداقل حقوق دریافتی ماهانه کمتر از یک ‌میلیون تومان دارند که با توجه به سابقه خدمت خود،  افزایش حقوق خواهند داشت.

 

میزان افزایش مستمری‌ها متفاوت است

طبیعی است که سرانه واحدی بین همه تقسیم، نشده و مبالغ با توجه به اینکه زمان برقراری مستمری چه زمانی بوده و چه مدت سابقه پرداخت حق بیمه داشته اند و با چه مبلغی بیمه پرداز بوده اند متفاوت است و لذا قابل مقایسه نیست. آنها که زمان برقراری مستمری شان در سال های دورتر بوده حقوقشان افت بیشتری پیدا کرده و در فرمول ها از مبلغ بیشتری بابت متناسب سازی بهره‌مند شده اند.

البته رقم متناسب سازی برای همه یکسان نیست و برابر اصل عدالت بیمه‌ای، فردی که سابقه بیمه پردازی طولانی‌تر با نرخ حق بیمه بالاتری داشته باشد، مبلغ بیشتری به عنوان متناسب سازی حقوق دریافت خواهد کرد.

علاوه بر این مدت بیمه پردازی، نرخ حق بیمه پرداختی در دوران اشتغال و افت مستمری از شاخص‌های موثر در محاسبات متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی است.

حداقل رقم پرداختی متناسب سازی با توجه به سوابق بیمه پردازی و سایر مولفه‌های موثر به محاسبات کمترین مبلغ متناسب‌سازی برای افراد با حداقل سابقه ۱۵۰ هزار تومان است.

 

جزییات افزایش حقوق بازنشستگان

با اجرای طرح متناسب سازی حداقل مستمری برای افراد با سابقه ۳۰ سال خدمت حداقل ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و برای افراد با ۳۵ سال خدمت به حداقل سه میلیون تومان افزایش یافته است.

براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی حداقل حقوق مستمری بگیرانی که با داشتن ۳۵ سال سابقه بیمه‌پردازی به مرحله بازنشستگی رسیده‌اند در اسفند سال گذشته یک میلیون و ۶۷۰ هزار تومان بود که با افزایش سالیانه و متناسب سازی با افزایش ۸۰ درصدی به ۳ میلیون تومان رسید.

همچنین حداقل حقوق مستمری‌بگیران دارای ۳۰ سال سابقه بیمه پردازی در اسفند سال گذشته یک میلیون و ۶۶۷هزار تومان بود که با افزایش سالیانه و متناسب‌سازی با ۶۸ درصد افزایش به مبلغ ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید.

براساس این گزارش حداقل حقوق مستمری بگیران دارای ۲۵ سال سابقه بیمه پردازی در اسفند سال گذشته یک میلیون و ۶۶۵ هزار تومان بود که با افزایش سالیانه و متناسب‌سازی با ۶۰ درصد افزایش به مبلغ ۲ میلیون و ۶۶۶ هزار تومان رسید.

حداقل حقوق مستمری بگیران دارای ۲۰ سال سابقه بیمه پردازی در اسفند سال گذشته یک میلیون و ۶۶۴ هزار تومان بود که با افزایش سالیانه و متناسب‌سازی با ۴۸ درصد افزایش به مبلغ ۲ میلیون و ۴۵۸ هزار تومان رسید.

متوسط حقوق دریافتی بازنشستگان دارای ۲۰ سال سابقه بیمه‌پردازی در سال گذشته ۲ میلیون و ۹۱۴ هزار تومان بوده است، دریافتی این گروه از مستمری بگیران حسب مورد پس از افزایش سالیانه و متناسب‌سازی با افزایش حدودی ۴۰ درصدی به بیش از چهار میلیون تومان رسیده است.

مبلغ مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و مبلغ اصلی ماهانه در قالب یک فیش واحد و همزمان با حقوق شهریورماه (اول مهرماه) پرداخت خواهد شد.

براساس آخرین آمار، سازمان تامین اجتماعی به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و بزرگترین سازمان‌های غیردولتی متعلق به بیمه‌شدگان است که ۳.۵ میلیون خانوار بازنشسته و مستمری بگیر را تحت پوشش دارد. ۶۰ تا ۷۰ درصد این بازنشستگان حداقلی بگیر هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->