آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سربازرس بازرسی کل خراسان رضوی تشریح کرد: ارائه ۵۹ مکاتبه برای مؤسسات مالی غیرمجاز تا سال ۹۶

  • کد خبر: ۴۲۷۸۲
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
سربازرس بازرسی کل خراسان رضوی تشریح کرد: ارائه ۵۹ مکاتبه برای مؤسسات مالی غیرمجاز تا سال ۹۶
سربازرس گروه اقتصادی بازرسی کل خراسان رضوی در واکنش به اظهارنظر یکی از نمایندگان استان خراسان رضوی مبنی بر کوتاهی این سازمان و بروز معضلات مؤسسات مالی و اعتباری برای مردم این استان، ارائه ۵۹ گزارش و مکاتبه در سال‌های ۹۰ تا ۹۶ برای موضوع مؤسسات مالی غیرمجاز و شرکت‌های پدیده و پردیسبان را از جمله اقدامات این مجموعه برشمرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن طاوسی عنوان کرد: از ۱۳ خرداد ۹۰ تا ۲ اردیبهشت ۹۶ بالغ بر ۵۹ گزارش و مکاتبه از سوی بازرسی کل خراسان رضوی در خصوص این مجموعه‌ها به ستاد سازمان بازرسی کل کشور، دادستانی و دادگستری استان خراسان رضوی، نیروی انتظامی، ادارات کل کار و تعاون، جهاد کشاورزی، مسکن و شهرسازی، منابع طبیعی و آبخیزداری، سازمان ثبت اسناد، میراث فرهنگی، محیط زیست، سازمان امور مالیاتی، استانداری خراسان رضوی، اداره آب منطقه‌ای و دفتر نمایندگی بانک مرکزی در خراسان رضوی برای گزارش تخلفات این مؤسسات صورت گرفته است.

سربازرس گروه اقتصادی بازرسی کل خراسان رضوی خاطرنشان کرد: همچنین مکاتباتی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری مشهد برای جلوگیری از تبلیغات مطبوعاتی و شهری این مؤسسات انجام شده است.

وی افزود: به طور مثال ۳۳ مکاتبه تنها برای شرکت پدیده شاندیز صورت گرفته و چند فقره گزارش درباره این شرکت به دستگاه‌های ذیربط و مرجع قضایی ارسال شد که پس از آن با دستور ریاست وقت قوه قضائیه، پرونده قضایی تشکیل و رسیدگی شد.

طاوسی افزود: همچنین سهم مؤسسه میزان ۱۳ گزارش و مکاتبه از سوی بازرسی کل خراسان رضوی است. مکاتباتی نیز از سوی نهاد‌های اشاره‌شده در پاسخ به نامه‌ها و گزارش‌های سازمان ارسال شده است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی کل کشور یک نهاد نظارتی است و در صورت احراز تخلف و جرم، گزارش آن را پس از طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌کند و رسیدگی به گزارش کیفری نیز در مرجع قضایی صورت می‌گیرد. همچنین به دلیل محرمانه بودن مکاتبات و گزارش‌ها و صدور دستور از سوی ضابطان قانونی، این مکاتبات رسانه‌ای نمی‌شود.

منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->