صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

عادات اشتباه که ما را به سوی حمله قلبی هول می‌دهند

  • کد خبر: ۴۲۸۴۳
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۰
عادات اشتباه که ما را به سوی حمله قلبی هول می‌دهند
برخی عادات اشتباه در زندگی ما موجب افزایش ریسک حمله‌ی قلبی می‌شوند که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم.
به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری بر این عقیده هستند که اغلب بیماری‌ها به علت ژنتیک‌هایی هستند که از پدر و مادر خود به ارث بردیم. این موضوع تا حدی صادق است، ولی نه تا حدی که اثر عادات اشتباه در سبک زندگی بر سلامت را نادیده بگیریم. در ادامه شما را با ۶ عاداتی که اغلب ما در سبک زندگی‌های خود داریم و منجر به افزایش ریسک حمله‌ی قلبی می‌شوند، آشنا می‌کنیم.
 

۱. صبحانه نخوردن

 
صبحانه مهم‌ترین وعده‌ی غذایی روز است و برای هر فرد باید اهمیت لازم را داشته باشد. صبحانه به ما انرژی لازم برای شروع روز را می‌دهد و فشار خون را تنظیم می‌کند. طبق پژوهش‌های انجام شده، تنظیم فشار خون اثری مستقیم بر سلامت قلب دارد.
 

۲. کم تحرکی

 
اگر از آن دسته افرادی هستید که روزانه ساعات بسیاری (بیش از ۵ ساعت) را به تماشای فیلم یا گشت زدن در اینترنت می‌گذرانید پس کم تحرک هستید. بیش از ۴۲ درصد بزرگسالان در آمریکا کم تحرک هستند و این موضوع آن‌ها را در خطر حمله قلبی قرار می‌دهد.
 

۳. خوردن بیش از گوشت قرمز

 
خوردن بیش از حد گوشت زیاد علاوه بر بالا بردن اسیداوریک خون، موجب افزایش چربی خون و همچنین چرب شدن کبد نیز می‌شود. افزایش چربی بد در خون که همان کلسترول است موجب گرفتگی عروق و در نتیجه افزایش ریسک حمله‌ی قلبی می‌شود.
 

۴. سیگار کشیدن

 
در واقع سیگار کشیدن تنها به ریه‌ها آسیب نمی‌رساند بلکه کبد، قلب و عروق را نیز شامل می‌شود. استعمال دخانیات از جمله سیگار موجب گرفتگی و پارگی عروق، درد قفسه‌ی سینه، حمله قلبی و قلب درد می‌شود.
 

۵. طرفدار همیشگی شیرینی‌جات

 
اگر در طول روز مقدار بسیاری شیرینی بخوریم موجب بالا بردن فشار خون، التهاب، دیابت، اضافه وزن و کبد چرب می‌شود که هر کدام به تنهایی برای بالا بردن احتمال حمله قلبی کافی هستند. خوردن غذا‌های چرب و فاقد ارزش غذایی نیز به همین نتیحه منجر می‌شود.
 

۶. افسردگی درمان نشده

 
افسردگی تنها یک حال بد روحی نیست. افسردگی همان‌طور که سلامت روان ما را می‌گیرد، سلامت جسم را نیز تحت الشعاع قرار می‌دهد و سلامت قلب ما را به خطر می‌اندازد. با توجه به افکار و در نتیجه تولید هورمون‌ها یا افزایش فشار خون، ریسک حمله‌ی قلبی را بالا می‌برد. حالات روحی دیگر مانند اضطراب، خشم و ترس نیز می‌توانند به نتیجه‌ی یکسان با افسردگی ختم شوند.
 
منبع:ایرنا 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->