پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تا ۶ ماه آینده خبری از واکسن کرونا در کشور نیست

  • کد خبر: ۴۲۹۱۷
  • ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
تا ۶ ماه آینده خبری از واکسن کرونا در کشور نیست
وزارت بهداشت: شیوع کرونا در پاییز و زمستان امسال افزایش می‌یابد و روند صعودی خواهد داشت، مهمترین اقدام رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و تا ۶ ماه آینده روی واکسن کرونا هیچ حسابی باز نمی‌کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، انتظار این است که در پاییز و زمستان موارد بیماری کرونا بیشتر شود و در همه کشور‌های نیمکره شمالی این پیش بینی وجود دارد. مهمترین اقدامات وزارت بهداشت برای کنترل اپیدمی این بیماری‌ها در نیمه دوم سال همان اقداماتی است که در نیمه اول سال هم انجام شد به علاوه اقدامات دیگری مانند تامین واکسن آنفلوانزا که به مقدار کافی و بیش از سال‌های گذشته خریداری می‌شود.

وی گفت: در مورد واکسن کرونا برخی کشور‌ها مطالبی در مورد تولید این واکسن اعلام کرده اند و حتی برخی گفته اند که به فاز آزمایش انسانی رسیده اند، اما در ایران در ۶ ماه دوم امسال انتظار تامین واکسن کرونا را نداریم و روی تامین این واکسن حساب باز نمی‌کنیم.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: پیک‌های کرونا که تاکنون سپری شده با پیک‌هایی که انتظار داریم در پاییز و زمستان به وجود بیاید، قدری تفاوت دارد، پیک‌های کرونا که هر از گاهی در برخی استان‌ها دیده می‌شود، مثلا در استان‌های کرمانشاه، کردستان، خوزستان، آذربایجان غربی که در خبر‌ها اعلام می‌شود مثلا یک دوره زمانی پیک را پشت سر گذاشته اند، به معنای عبور از یک موج اپیدمی نیست و افزایش و کاهش موارد بیماری در یک موج اپیدمی طبیعی است.

وی افزود: در برخی استان‌ها به علت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده بیشتر از ماسک پیک شیوع کرونا کاهش یافته و هر زمان رعایت پروتکل‌ها کمتر شود، دوباره با یک پیک و روند افزایشی موارد کرونا در یک یا چند استان مواجه می‌شویم.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: برخی استان‌ها اکنون کوهان دوم نمودار کرونا را گذرانده اند که در واقع همان پیک دوم کروناست البته ممکن است در یک موج اپیدمی کرونا نمودار ۱۰ کوهانه هم داشته باشیم و این روند ادامه دار است، در ماه‌های گذشته نیز بحران‌های مقطعی که به علت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی بوده را شاهد بودیم و آن‌ها را رد کرده ایم.

عرشی افزود: در مورد پاییز و زمستان توصیه وزارت بهداشت همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی کنونی است، یعنی از مردم می‌خواهیم ماسک بزنند، فاصله گذاری و عدم تجمع را رعایت کنند و دست‌ها را مرتب بشویند، اقدام دیگر و دستورالعمل جدیدی نداریم، روی واکسن و دارو هم برای اپیدمی پاییز و زمستان حساب باز نمی‌کنیم، اکنون بهترین واکسن و درمان در برابر کرونا در همه دنیا رعایت همان اصول سه گانه بهداشتی است که بار‌ها تاکید شده است.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در مورد همزمانی اپیدمی آنفلوانزا و کرونا گفت: مثل همه کشور‌ها در ایران هم این فرض را داریم، پاییز و زمستان فصل شیوع ویروس آنفلوانزا و سایر ویروس‌های سرماخوردگی است و به طور طبیعی همزمانی چند ویروس با هم شدت و موارد بیماری را بالا می‌برد به خصوص اینکه در فصول سرد سال در و پنجره‌ها بسته است و این مساله انتقال ویروس را بین افراد تسهیل می‌کند بنابراین افزایش این بیماری را در ایران مثل بقیه کشور‌ها و حتی با شدت بیشتری پیش بینی می‌کنیم و تمهیدات لازم را برای کنترل آن آماده می‌کنیم.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->