واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام البنین، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک نباشند شیوه‌نامه جهش تحصیلی ۱۴۰۴ ابلاغ شد واریز هزار و ۶۸ میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق فرهنگیان در ۳ ماه اول سال ۱۴۰۴ نرخ کاذب بلیت هواپیما، چالش جدی برای زائران اربعین مرمت کاخ اردشیر بابکان آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) چه تغییراتی در روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس رخ داده است؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی وضعیت کمبود معلم‌ در سال ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ چطور خواهد بود؟ افزایش ۵ درصدی ثبت‌نام کلاس هفتمی‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ شهریه مهدکودک‌ها در مرداد ۱۴۰۴ اعلام خواهد شد | لزوم حمایت از دهک‌های کم‌درآمد نماینده ایران ایر در پاکستان: پرواز مشهد-کویته و بالعکس به زودی راه‌اندازی می‌شود + فیلم امحای بیش از ۱۰۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم کشف لاشه یک فُک خزری در سواحل شهرستان نور | شمار تلفات فک‌ها در مازندران به حدود ۴۰ قلاده رسید فوت ۳۲ نفر از حجاج ایرانی در حج ۱۴۰۴ افزایش اختلالات گوارشی در فصل تابستان چرا سالمندان تشنگی را حس نمی‌کنند؟ بهره‌برداری قطار تهران - آنکارا و تهران - هرات تا چند ماه آینده (۲۹ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در خراسان جنوبی پلیس فتا ادعای لورفتن سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴ بیمه زنان سرپرست خانوار در روستاها رایگان شد شناسایی ۲۷۷ مبتلا به تب دنگی در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محکومیت قاتل مدیر اداره برق ناحیه ۲ مشهد به قصاص

  • کد خبر: ۴۳۰۸
  • ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱
محکومیت قاتل مدیر اداره برق ناحیه ۲ مشهد به قصاص
بهمن ماه سال ۹۶ (۲۵ بهمن) یکی از مشترکان شرکت توزیع نیروی برق مشهد با در دست داشتن مقداری بنزین به ساختمان امور برق ناحیه ۲ این شهرستان مراجعه و پس از مشاجره اقدام به آتش زدن مدیر آن اداره و چند تن از کارکنان دیگر نمود

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از رکنا،  بهمن ماه سال 96 (25 بهمن) یکی از مشترکان شرکت توزیع نیروی برق مشهد با در دست داشتن مقداری بنزین به ساختمان امور برق ناحیه 2 این شهرستان مراجعه و پس از مشاجره اقدام به آتش زدن مدیر آن اداره و چند تن از کارکنان دیگر نمود که پیرو این اقدام مجرمانه، مدیر اداره برق (مرحوم جعفر حقگو رستمی)، دچار سانحه سوختگی شد.

با این حال نامبرده پس از چند روز به علت شدت سوختگی در بیمارستان فوت نمود.

بر حسب دادنامه صادره، متهم از بدو دستگیری اقرار صریح به ارتکاب جرم داشته و انگیزه خود را از ارتکاب جرم اینگونه بیان نمود که "برق منزل مادربزرگم قطع شده، به شرکت برق مراجعه نمودم لیکن این اقدام منجر به وصل برق نشد به همین جهت از پمپ بنزین مقداری بنزین تهیه و در پی آن اقدام به آتش زدن مدیر اداره برق نمودم. "

این اقدام نامبرده علاوه بر فوت مدیر اداره برق در اثر سوختگی موجب سرایت آتش به سایر همکاران حاضر در اداره شد و بدین سبب متهم بابت اتهام ارتکاب قتل عمدی مرحوم جعفر حقگو رستمی به قصاص نفس، بابت اتهام آتش زدن عمدی ساختمان شرکت برق به تحمل 5 سال حبس تعزیری، پرداخت دیه کلیه مصدومین حاضر در صحنه و به دلیل آتش زدن عمدی و ورود خسارت به اداره برق به پرداخت خسارت به میزان 40 میلیون تومان محکوم شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->