۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده در شمال کشور و تداوم وزش باد در شرق ایران میزان اثربخشی واکسن آنفلوآنزا چقدر است؟ مهلت ثبت‌‌نام دانشگاه جامع علمی - کاربردی اعلام شد + آدرس سایت راهنمای ثبت‌نام ۹ هزار پزشک فروشنده متادون شده‌اند صدور ردیف استخدامی ۳ هزار عضو هیئت علمی افراد میانسال در معرض خطر ضربان قلب نامنظم هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی نیشابوری به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اسامی محصولات عطری و متفرقه غیرمجاز منتشر شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) از اصلاح نقاط حادثه‌خیز تا سرویس‌های «ویژه دانش‌آموزی» | مترو مشهد در روز اول مهر، رایگان است چرا به بازنشستگان بالای ۷۵ سال وام تعلق نمی‌گیرد؟ واریز مرحله دوم و سوم معوقات فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی همزمان با پرداخت حقوق شهریورماه ۱۴۰۴ حکم اعدام مهران بهرامیان از عوامل شهادت شهید رضایی اجرا شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم بازسازی صحنه شهادت شهید رضایی تصادف زنجیره‌ای در بلوار نماز مشهد یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یکطرفه شد | آزادراه تهران شمال مسدود شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) ۶ کشته در یک مشاجره خانوادگی در سراب ۱۲ مصدوم در سانحه رانندگی در جاده چالوس پیش‌بینی آسمانی صاف تا کمی ابری در تهران برای ۵ روز آینده ۶۳ سکه تاریخی منقوش به نام پیامبر (ص) رونمایی می‌شود ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) کیفرخواست قاتل ایلیا صادر شد انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در هرمزگان نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اعلام شد علت دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان چه بود؟ زلزله‌ای شدید جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار افغانستان را لرزاند (۱۳ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل دلخراش کودک ۶ ساله به دست زن عمویش

  • کد خبر: ۴۳۲۵۷
  • ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
  • ۱
قتل دلخراش کودک ۶ ساله به دست زن عمویش
پسربچه شش‌ساله‌ای که ازسوی زن‌عمویش مورد شکنجه شدید جسمی قرار گرفته بود، نتوانست در برابر زخم‌ها مقاومت کند و جانش را از دست داد.
به گزارش شهرآرانیوز، چند روز قبل جسم نیمه‌جان کودکی شش‌ساله به بیمارستانی در کرج برده شد و زن‌عموی این کودک که مدعی بود کودک زمین خورده است، از پزشکان خواست او را نجات دهند. این زن به پزشکان گفت: من داشتم خانه را می‌شستم که بچه روی زمین لیز خورد و به زمین افتاد. این گفته‌ها از نظر پزشکان منطقی به نظر نمی‌رسید، به همین دلیل جسد برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی فرستاده شد.

متخصصان بعد از بررسی جسد اعلام کردند این کودک مورد شکنجه‌های شدیدی قرار گرفته است و آثار آزار و اذیت جنسی نیز روی بدن او وجود دارد. علت دقیق مرگ نیز شکستگی جمجمه و خونریزی مغزی بر‌اثر اصابت سر به جسمی سخت عنوان شد.

به این ترتیب زن‌عموی این کودک مورد بازجویی قرار گرفت؛ او به کتک‌زدن و آزار پسربچه اعتراف کرد و گفت: برادرشوهرم و همسرش از هم جدا شده بودند و هیچ‌کدام حاضر نبودند این بچه را نگه دارند، به همین خاطر شوهرم او را به خانه ما آورد تا از بچه مراقبت کند. من سر این موضوع با همسرم اختلاف داشتم و می‌گفتم به من ربطی ندارد از بچه برادرت مراقبت کنم. اما شوهرم اصرار داشت بچه برادرش را خودش بزرگ کند و می‌گفت نباید این بچه در بهزیستی بزرگ شود. بچه کنترل ادرار نداشت و هربار خودش را خیس می‌کرد. روز حادثه وقتی او خودش را خیس کرد عصبانی شدم و او را زدم. سرش به دیوار برخورد کرد و بیهوش شد. بلافاصله زمین را خیس کردم و به شوهرم گفتم بچه پایش سر خورده و زمین افتاده است. بلافاصله او را به بیمارستان بردیم و آنجا گفتند امکان کمک به بچه را ندارند به همین خاطر او را به بیمارستان دیگری بردیم تا نجاتش دهیم.

متهم درخصوص آثار آزار و اذیت روی بدن کودک گفت:، چون بچه کنترل ادرار نداشت هربار که خودش را خیس می‌کرد من با چوب او را تنبیه می‌کردم تا یاد بگیرد دیگر خودش را خیس نکند. آثاری که به‌عنوان تعرض روی بدن او وجود دارد جای تنبیه است.

بعد از اینکه علت مرگ دلخراش این کودک مشخص شد، اولیای دم از متهم شکایت کردند و به این ترتیب پرونده در دادسرا به جریان افتاد. سرهنگ نادر بیگی رئیس پلیس آگاهی البرز ضمن تأیید این خبر گفت: متهم در حال حاضر به زندان منتقل شده است و تحقیقات از او ادامه دارد.
 
منبع: شرق
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هدیه
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
0
1
چقدربی رحم بوده خدالعنتش کنه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->