معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد شمارش معکوس تنفس در مشهد | آلودگی هوای مشهد امروز به اوج رسید (۵ مرداد ۱۴۰۴) معمای قتل هولناک مادر و ۳ کودک خردسال اعترافات تکان‌دهنده زن جوان به قتل شوهر با سم موش شرایط دریافت گذرنامه اربعین برای سربازان و افراد زیر ۱۸ سال اعلام شد مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴) تلف‌شدن یک توله‌خرس قهوه‌ای طی تصادف جاده‌ای | تأکید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست بر امنیت جاده‌ها فواید شگفت‌انگیز گلاب در تابستان که شاید ندانید! مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمدید شد حساب سرپرستان خانوار دارای مادر باردار و دارای فرزند چندقلو زیر ۲ سال، شارژ شد قوه قضائیه خبر داد: اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین در ایران بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان نظارت خواهد شد عادتی که خطر بروز عفونت‌ها را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

بنیامین قربانی رابطه مجازی مادرش با نوید/ کودک آزاری برای جذب فالوور در اینستاگرام

  • کد خبر: ۲۹۳۴۸
  • ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۲
بنیامین قربانی رابطه مجازی مادرش با نوید/ کودک آزاری برای جذب فالوور در اینستاگرام
مادر کودک آزار در کمتر از یک ساعت دستگیر شد و راز این کودک آزاری را بر ملا کرد.

به گزارش شهرارانیوز، مهدی غلامی  رئیس شعبه ۷۷۲ دادسرای فضای مجازی خراسان رضوی گفت:  اقدام مجرمانه مادر کودک آزار مشهدی که با زدن کودک خود از مردم اخاذی می کرد و منجر به تشویش اذهان عمومی شده بود شناسایی و برابر هماهنگی با مرجع محترم قضایی دستگیر شد.

او افزود: متهم خانمی است که با پسری به نام نوید ارتباط دوستی داشته و از طرف آن پسر که خود را ایرانی مقیم فرانسه معرفی کرده و با وعده های دروغین همچون گرفتن اقامت فرانسه، پیداکردن کار وعده ازدواج در ازای طلاق از همسرش را به وی داده و  ارتباطات را بیشتر می کند.

جزییات اعترافات مهلا/ مادرکودک آزاری، که بابت نزدن کودکش، از مردم اخاذی می کرد /////////////////منتششششر نشود

قاضی این پرونده ادامه داد: در یکی از تماس های این خانم با نوید، بنیامین پشت دوربین می آید و زبانش را در می آورد که نوید ناراحت می شود و و از او درخواست می کند تا کودکش را مورد ضرب و شتم قرار دهد.

غلامی بیان کرد: نوید، مادر این کودک را در صورت عدم ضرب و شتم کودک خردسالش، تهدید به انتشار عکس های مستهجن اش می کند و مهلا مادر این کودک ،خواسته شیطانی او را اجرا می کند و فیلم هایی از ضرب و شتم کودکش را ارسال می کند.

او تصریح کرد: نوید حتی از مادر این کودک می خواهد با قاشق او را بسوزاند و فیلم تهیه کند. وقتی مهلا، مقاومت می کند نوید اقدام به باز کردن پیجی در اینستاگرام می کند و تصاویر شخصی مهلا و عکس و فیلم های ضرب و شتم را منتشر می کند.

قاضی این پرونده تاکید کرد: متهمه به زندان معرفی شد و طفل جهت نگهداری به پدرش تحویل داده شد.تحقیقات جهت شناسایی متهم دیگر ادامه دارد.

قاضی غلامی اظهار کرد: مادر حق ضربه زدن به فرزندش را ندارد طفل همچنین به پزشکی قانونی ارجاع داده شده و در صورت صدمه کودک،ایراد ضرب عمدی هم به مادر تفهیم می شود.مادر این کودک از سلامت روانی برخوردار است و به گفته وی ، پس از ضرب و شتم فرزندش، گریه می کرده است.

مهلا مادر این کودک گفت: از اقدام خود پشیمانم و مورد اغفال قرار گرفتم و تقاضای دستگیری نوید را دارم که از من و فرزندم به عنوان طعمه برای جذب فالوور و دنبال کننده استفاده کرده است.

 

آیا کودک به بهزیستی تحویل داده خواهد شد؟

غلامحسین حقدادی معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: بهزیستی باتوجه به شرایط رخ داده نگران سرنوشت کودک است و با پیگیری های صورت گرفته  هم اکنون کودک در اختیار یکی از بستگان خود است .

او در مورد اینکه آیا این کودک به بهزیستی تحویل داده خواهد شد نیز افزود: هنوز ابعاد پرونده دردست قاضی پرونده است و بر طبق صلاحدید قاضی اگر والدین صلاحیت نگهداری فرزندشان را نداشته باشند یا به فرد صاحب صلاحیت واگذار می شود و یا تحویل بهزیستی می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->