آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

درخواست احیای مقبره‌الشعرای توس در روز شعر و ادب پارسی

  • کد خبر: ۴۳۴۴۳
  • ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
درخواست احیای مقبره‌الشعرای توس در روز شعر و ادب پارسی
 شاعران و پیشکسوتان شعر و ادب که به مناسبت روز شعر و ادب پارسی در مقبره‌الشعرا و آرامگاه فردوسی حضور یافته بودند، خواستار احیای مقبره‌الشعرا شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاعران و پیشکسوتان شعر و ادب پارسی که ۲۷ شهریور به مناسبت روز شعر و ادب پارسی در مقبره‌الشعرای توس حضور یافته بودن از مسئولان خواستند برای مقبره‌الشعرا فکر کنند.

محمد نیک، از شاعران پیشکوت مشهدی با بیان اینکه مقبره‌الشعرا نیازمند توجه ویژه مسئولان است گفت: ما خواستار احیا و توجه مقبره‌الشعرا هستیم.

به گفته او شهرداری تلاش زیادی برای فضاسازی این محدوده کرده که باعث رضایت و خرسندی شاعران و بازدیدکنندگان است اما مقبره‌الشعرا وضعیت خوبی ندارد و  نتوانسته است رضایت شاعران را جلب کند.

این شاعر پیشکسوت مشهدی معتقد است مقبره الشعرا نیازمند فضایی شبیه به موزه یا نمایشگاه برای حفظ و نگهداری آثار شاعران است. به گفته او در این صورت گردشگران و حتی مردم عادی که به آرامگاه فردوسی می‌آیند با این بزرگان و آثارشان آشنایی می‌یابند.

مقبره‌الشعرا در محوطه بیرونی باغ آرامگاه فردوسی قرار دارد. این مکان ۲۰۰۰ متر مربع مساحت دارد و شاعران بنامی چون گلچین معانی، عماد خراسانی، ذبیح‌ا…صاحبکار و محمد قهرمان در این باغ آرمیده‌اند.

یکی دیگر از شاعران مشهدی حضور یافته در مراسم بزرگداشت روز شعر و ادبی پارسی با بیان اینکه مقبره‌الشعرای فعلی در شان شاعران نیست گفت: خیلی از مردم اصلا متوجه وجود چنین مکانی در بیرون باغ آرامگاه فردوسی نمی‌شوند این درحالی است که مردم مشهد، بازدیدکنندگان، گردشگران و حتی شاعران جوان باید فضایی برای آشنایی با بزرگان شهر و ادب فارسی‌مان در این مکان داشته باشند.

به گفته او شهرداری می‌تواند تمهیداتی در این زمینه اندیشیه و فضایی در شان شاعران به وجود بیاورد.

شاعران مشهدی معتقدند وضعیت فعلی مقبره‌الشعرای توس نه درشان بزرگانی است که در آن آرمیده‌اند و نه جذابیتی برای بازدید کنندگان دارد.  

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->