فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

درخواست احیای مقبره‌الشعرای توس در روز شعر و ادب پارسی

  • کد خبر: ۴۳۴۴۳
  • ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
درخواست احیای مقبره‌الشعرای توس در روز شعر و ادب پارسی
 شاعران و پیشکسوتان شعر و ادب که به مناسبت روز شعر و ادب پارسی در مقبره‌الشعرا و آرامگاه فردوسی حضور یافته بودند، خواستار احیای مقبره‌الشعرا شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاعران و پیشکسوتان شعر و ادب پارسی که ۲۷ شهریور به مناسبت روز شعر و ادب پارسی در مقبره‌الشعرای توس حضور یافته بودن از مسئولان خواستند برای مقبره‌الشعرا فکر کنند.

محمد نیک، از شاعران پیشکوت مشهدی با بیان اینکه مقبره‌الشعرا نیازمند توجه ویژه مسئولان است گفت: ما خواستار احیا و توجه مقبره‌الشعرا هستیم.

به گفته او شهرداری تلاش زیادی برای فضاسازی این محدوده کرده که باعث رضایت و خرسندی شاعران و بازدیدکنندگان است اما مقبره‌الشعرا وضعیت خوبی ندارد و  نتوانسته است رضایت شاعران را جلب کند.

این شاعر پیشکسوت مشهدی معتقد است مقبره الشعرا نیازمند فضایی شبیه به موزه یا نمایشگاه برای حفظ و نگهداری آثار شاعران است. به گفته او در این صورت گردشگران و حتی مردم عادی که به آرامگاه فردوسی می‌آیند با این بزرگان و آثارشان آشنایی می‌یابند.

مقبره‌الشعرا در محوطه بیرونی باغ آرامگاه فردوسی قرار دارد. این مکان ۲۰۰۰ متر مربع مساحت دارد و شاعران بنامی چون گلچین معانی، عماد خراسانی، ذبیح‌ا…صاحبکار و محمد قهرمان در این باغ آرمیده‌اند.

یکی دیگر از شاعران مشهدی حضور یافته در مراسم بزرگداشت روز شعر و ادبی پارسی با بیان اینکه مقبره‌الشعرای فعلی در شان شاعران نیست گفت: خیلی از مردم اصلا متوجه وجود چنین مکانی در بیرون باغ آرامگاه فردوسی نمی‌شوند این درحالی است که مردم مشهد، بازدیدکنندگان، گردشگران و حتی شاعران جوان باید فضایی برای آشنایی با بزرگان شهر و ادب فارسی‌مان در این مکان داشته باشند.

به گفته او شهرداری می‌تواند تمهیداتی در این زمینه اندیشیه و فضایی در شان شاعران به وجود بیاورد.

شاعران مشهدی معتقدند وضعیت فعلی مقبره‌الشعرای توس نه درشان بزرگانی است که در آن آرمیده‌اند و نه جذابیتی برای بازدید کنندگان دارد.  

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->