آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بررسی کیفیت هوا با استفاده از برگ درختان

  • کد خبر: ۴۳۴۹۱
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
بررسی کیفیت هوا با استفاده از برگ درختان
پیشرفت فناوری منجر به ابداع روش‌هایی منحصر به فرد به منظور بررسی کیفیت هوا شده است. محققان دانشگاه یوتا به تازگی از برگ درختان بدین منظور بهره گرفته اند.
به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیواطلس، روش مذکور بسیار کم هزینه و ساده است و با استفاده از آن می‌توان اطلاعات زیادی در مورد کیفیت هوا در نقاط مختلف جهان و به خصوص مناطق دورافتاده جمع‌آوری کرد.

در قالب این روش از تجمع ذرات مغناطیسی بر روی برگ‌های درختان برای بررسی شاخص‌های کیفیت هوا و جمع بندی در این زمینه استفاده می‌شود. برگ‌های درختان معمولاً ذرات مغناطیسی منتشر شده از طریق اگزوز خودرو‌ها و سوخت‌های فسیلی را به خود جذب می‌کنند. از همین رو می‌توان از برگ‌های یادشده برای ردگیری مواد مختلف آلوده کننده هوا استفاده کرد.

بررسی فراوانی آلاینده‌های مختلف از این طریق می‌تواند جمع بندی در مورد میزان آلودگی هوا را تسهیل کند. ذرات یادشده معمولاً چنان کوچک هستند که مشاهده آن‌ها با چشمان انسان غیرممکن است. اما بسیاری از آن‌ها حاوی مواد آهنی هستند و تمرکز آن‌ها در اطراف برگ درختان در حدی است که به ایستگاه‌های کنترل کیفیت هوا برای جمع بندی در این زمینه کمک می‌کند.

برای بررسی میزان کارآیی این روش برگ‌های سوزنی چهار درخت کاج در کنار یک جاده استفاده شد. محققان با استفاده از دستگاه‌های مغناطیس سنج و میکروسکوپ‌های الکترونی دریافتند که میزان مغناطیسی شدن برگ‌های سزونی درخت کاج در زمستان سه برابر فصل تابستان است که علت این امر افزایش آلودگی هوا در فصول سرد سال است. همچنین با بررسی این برگ‌های سوزنی در زمستان فلزاتی مانند تیتانیوم، وانادیوم، زیرکونیوم و سایر مواد آلاینده مرتبط با مصرف سوخت‌های فسیلی شناسایی شد.

محققان امیدوارند در آینده با طراحی برگ‌های درخت کاج مصنوعی تولید شده با چاپگر‌های سه بعدی بتوانند از این روش برای بررسی دقیق‌تر کیفیت آب و هوا بهره بگیرند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->