چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

بررسی کیفیت هوا با استفاده از برگ درختان

  • کد خبر: ۴۳۴۹۱
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
بررسی کیفیت هوا با استفاده از برگ درختان
پیشرفت فناوری منجر به ابداع روش‌هایی منحصر به فرد به منظور بررسی کیفیت هوا شده است. محققان دانشگاه یوتا به تازگی از برگ درختان بدین منظور بهره گرفته اند.
به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیواطلس، روش مذکور بسیار کم هزینه و ساده است و با استفاده از آن می‌توان اطلاعات زیادی در مورد کیفیت هوا در نقاط مختلف جهان و به خصوص مناطق دورافتاده جمع‌آوری کرد.

در قالب این روش از تجمع ذرات مغناطیسی بر روی برگ‌های درختان برای بررسی شاخص‌های کیفیت هوا و جمع بندی در این زمینه استفاده می‌شود. برگ‌های درختان معمولاً ذرات مغناطیسی منتشر شده از طریق اگزوز خودرو‌ها و سوخت‌های فسیلی را به خود جذب می‌کنند. از همین رو می‌توان از برگ‌های یادشده برای ردگیری مواد مختلف آلوده کننده هوا استفاده کرد.

بررسی فراوانی آلاینده‌های مختلف از این طریق می‌تواند جمع بندی در مورد میزان آلودگی هوا را تسهیل کند. ذرات یادشده معمولاً چنان کوچک هستند که مشاهده آن‌ها با چشمان انسان غیرممکن است. اما بسیاری از آن‌ها حاوی مواد آهنی هستند و تمرکز آن‌ها در اطراف برگ درختان در حدی است که به ایستگاه‌های کنترل کیفیت هوا برای جمع بندی در این زمینه کمک می‌کند.

برای بررسی میزان کارآیی این روش برگ‌های سوزنی چهار درخت کاج در کنار یک جاده استفاده شد. محققان با استفاده از دستگاه‌های مغناطیس سنج و میکروسکوپ‌های الکترونی دریافتند که میزان مغناطیسی شدن برگ‌های سزونی درخت کاج در زمستان سه برابر فصل تابستان است که علت این امر افزایش آلودگی هوا در فصول سرد سال است. همچنین با بررسی این برگ‌های سوزنی در زمستان فلزاتی مانند تیتانیوم، وانادیوم، زیرکونیوم و سایر مواد آلاینده مرتبط با مصرف سوخت‌های فسیلی شناسایی شد.

محققان امیدوارند در آینده با طراحی برگ‌های درخت کاج مصنوعی تولید شده با چاپگر‌های سه بعدی بتوانند از این روش برای بررسی دقیق‌تر کیفیت آب و هوا بهره بگیرند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->