اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

بررسی کیفیت هوا با استفاده از برگ درختان

  • کد خبر: ۴۳۴۹۱
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
بررسی کیفیت هوا با استفاده از برگ درختان
پیشرفت فناوری منجر به ابداع روش‌هایی منحصر به فرد به منظور بررسی کیفیت هوا شده است. محققان دانشگاه یوتا به تازگی از برگ درختان بدین منظور بهره گرفته اند.
به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیواطلس، روش مذکور بسیار کم هزینه و ساده است و با استفاده از آن می‌توان اطلاعات زیادی در مورد کیفیت هوا در نقاط مختلف جهان و به خصوص مناطق دورافتاده جمع‌آوری کرد.

در قالب این روش از تجمع ذرات مغناطیسی بر روی برگ‌های درختان برای بررسی شاخص‌های کیفیت هوا و جمع بندی در این زمینه استفاده می‌شود. برگ‌های درختان معمولاً ذرات مغناطیسی منتشر شده از طریق اگزوز خودرو‌ها و سوخت‌های فسیلی را به خود جذب می‌کنند. از همین رو می‌توان از برگ‌های یادشده برای ردگیری مواد مختلف آلوده کننده هوا استفاده کرد.

بررسی فراوانی آلاینده‌های مختلف از این طریق می‌تواند جمع بندی در مورد میزان آلودگی هوا را تسهیل کند. ذرات یادشده معمولاً چنان کوچک هستند که مشاهده آن‌ها با چشمان انسان غیرممکن است. اما بسیاری از آن‌ها حاوی مواد آهنی هستند و تمرکز آن‌ها در اطراف برگ درختان در حدی است که به ایستگاه‌های کنترل کیفیت هوا برای جمع بندی در این زمینه کمک می‌کند.

برای بررسی میزان کارآیی این روش برگ‌های سوزنی چهار درخت کاج در کنار یک جاده استفاده شد. محققان با استفاده از دستگاه‌های مغناطیس سنج و میکروسکوپ‌های الکترونی دریافتند که میزان مغناطیسی شدن برگ‌های سزونی درخت کاج در زمستان سه برابر فصل تابستان است که علت این امر افزایش آلودگی هوا در فصول سرد سال است. همچنین با بررسی این برگ‌های سوزنی در زمستان فلزاتی مانند تیتانیوم، وانادیوم، زیرکونیوم و سایر مواد آلاینده مرتبط با مصرف سوخت‌های فسیلی شناسایی شد.

محققان امیدوارند در آینده با طراحی برگ‌های درخت کاج مصنوعی تولید شده با چاپگر‌های سه بعدی بتوانند از این روش برای بررسی دقیق‌تر کیفیت آب و هوا بهره بگیرند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->