راهکار‌های فرار از زندگی ملال آمیز | روزمرگی‌هایی که روزمردگی می‌آورد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برقرار شد (۳ آذر ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی کشور: ۴۶ هزار واحد مسکونی برای مددجویان در حال احداث است کشف ۸۷ فقره سرقت خودرو و مغازه در مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) ۲۰ میلیارد ریال کلاهبرداری با رسیدساز جعلی نسخه پیچی گران طب سنتی کلاهبرداری ۸ هزار میلیاردی خودرویی در قزوین | فقط ۴درصد مشتریان خودرو تحویل گرفتند تشنج‌های تکرارشونده، صرع محسوب می‌شود عاملی که باعث افزایش خطر مرگ در زنان قبل از هفتادسالگی می‌شود هزینه حج تمتع سال ۱۴۰۴ چقدر شد؟ حکم قصاص همسر معاون شهردار تهران و همدستش صادر شد رئیس دانشگاه آزاد: افزایش شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد براساس عدالت بود + فیلم «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است چک‌های برگشتی داروخانه‌ها دوبرابر شد نجات یک جوان از چنگ آدم‌ربایان در کرمانشاه با تیزهوشی اپراتور ۱۱۰ نکات کاربردی و مؤثر در حفظ سلامت دهان و دندان گاز مونوکسیدکربن جان نوجوان یازده‌ساله در کلات خراسان رضوی را گرفت (۳ آذر ۱۴۰۳) به هر کتاب درسی یک کتاب غیردرسی پیوند می‌شود | آیا اجرای طرح جدید، سرانه مطالعه را افزایش می‌دهد؟ مصدومیت استاندار مرکزی در پی سانحه خودرو (۳ آذر ۱۴۰۳) اضافه‌کار پرستاران افزایش یافت؟ کشف محموله ۲۲۶ میلیارد تومانی کالای قاچاق در کشور اجرای همسان‌سازی ۴۰ درصدی حقوق برای همه بازنشستگان از آذرماه ۱۴۰۳ + جزئیات پرداخت حق‌الثبت برای مهریه الزامی می‌شود | مهریه بالای ۲۰۰ سکه شامل ۱۵ درصد حق‌الثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳) | آغاز روند افزایش نسبی دما از دوشنبه آغاز طرح جدید توان‌بخشی از راه دور برای هزار و ۶۱۸ کودک در سراسر کشور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری چه‌زمانی صادر می‌شود؟ به طور میانگین، روزی ۱۴۵ نفر به علت نزاع به پزشکی قانونی خراسان رضوی مراجعه می‌کنند | رتبه دوم در دعوا ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در تهران طی هفته گذشته (۳ آذر ۱۴۰۳) ۱۲ درصد مرگ در ایران ناشی از «آلودگی هوا» است نحوه محاسبه و فرمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سایر سطوح سازمان تأمین اجتماعی + جدول پشه‌ها، ابزار جدید واکسیناسیون برای انسان دستگیری پسر ۲۸ ساله در مشهد که با صدای زنانه اخاذی می‌کرد
سرخط خبرها

بحران هویت دوگانه برای رسانه

  • کد خبر: ۴۳۵۱
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۵
بحران هویت دوگانه برای رسانه
مصطفی انتظاری‌‌هروی روزنامه‌نگار و فعال رسانه

کم نیستند آن ها که نقد می کنند. کم نیستند کسانی که افشا می کنند. کم نیستند آنانی که لب به مطالبه می گشایند، اما وقتی کسی به همه آن موضوعات نقدشده یک تنه عمل می کند، تراژدی انتقاد به کمدی فرار منتهی می شود.این حکایت فرار برخی خبرنگاران منتقد است که تا هستند از نقد پرهیز نمی کنند، اما تا فرصتی می یابند، برای همیشه می روند، بی آنکه تعهدی در برابرهمه آن گفته ها داشته باشند.به عنوان یک فعال رسانه ای، نمی شود چشم بر فشارهایی که برای اصحاب رسانه گاه ارعاب آور می شود، بست، اما بی باوری در برابرگفته ها و نوشته ها، آفتی است که این روزها به جان برخی از ما رسانه ای ها افتاده است.
اینکه آیا این فشارها دلیلی بر این است که روزنامه نگار حرفی بزند، چیزی بنویسد و کنشی کند که آن را قبول ندارد، سؤالی است که باید پس از آگاهی از موضوع به آن پرداخت؛ اما این آسیب که چرا برخی اصحاب رسانه بی آنکه اعتقادی به خروجی حرفه ای کار خود داشته باشند، ناگهان به اردوگاهی دیگر بروند، بی تردید نسبتی با اصول کار رسانه ندارد.
برای مخاطبان رسانه، مهم ترین اصل، صداقت است. اگر کسی در تلویزیون به مردم ایران درود می فرستد، اما فرزندش را در خاک کشوری دیگر به دنیا می آورد و اگر خبرنگاری نقد دوتابعیتی ها می کند، اما خبر می رسد که درخواست پناهندگی داده است، این ها همه مخاطب را به رسانه بی اعتماد می کند. گویی همه بلندگویی هستند که صدایی از خودشان بیرون نمی آید!این ها همه درسی است برای آنکه مدیران رسانه خبرنگاران را وادار به بیان دیدگاه هایی نکنند که مایل به بیانش نیستند. از رسانه ای ها چهره ای نسازند که با شخصیت حقیقی و حقوقی شان در تعارض قرار گیرد. فشار هویت دوگانه، نه اصحاب رسانه، که رسانه ها را از بین می برد و دود ناشی از آتشی که به جان رسانه می افتد، به چشم همه خواهد رفت.هویت دوگانه و تعارضات هویتی امروز تهدیدی برای همه است. استاد دانشگاهی که درس می دهد، اما به درسی که می دهد باور ندارد، مدیری که به قانونی که اجرا می کند باور ندارد، خبرنگاری که به نوشته هایش باور ندارد، سخنرانی که به موعظه هایش باور ندارد، نماینده ای که به مقرراتی که خود وضع می کند اعتقادی ندارد، همه تهدیدی برای جامعه امروز ایران هستند. لشکر دارندگان هویت جعلی را باید مهار کرد؛ چرا که مرجعیت رسانه و دولت و مجلس و منبر را از بین می برند. راهکارش کم کردن از شعارها و عمل به باورهاست.زمانی که تا این اتفاق رخ ندهد، باید شاهد تعارضاتی بود که آبروبر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->