درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

ثبت ۱۸۴ هزار پلاک فرسوده در ۴۵۰۰ هکتار فضای ناکارآمد مشهد

  • کد خبر: ۴۳۵۲۷
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲
ثبت ۱۸۴ هزار پلاک فرسوده در ۴۵۰۰ هکتار فضای ناکارآمد مشهد
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مشهد دارای ۴۵۰۰ هکتار فضای ناکارآمد شهری است و در این‌محدوده حدود ۱۸۴ هزار پلاک فرسوده وجود دارد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حجم و میزان بافت‌های فرسوده شهری در مشهد آن‌قدر هست که شهروندان و مالکان ساکن در این‌بافت‌ها به تنهایی از پس نوسازی و ایجاد تغییروتحول در آن بر نمی‌آیند؛ از این‌رو چند سالی است که مدیریت شهری برای ارائه بسته‌های تشویقی به مالکان این‌بافت‌ها تمرکز بیشتری را در دستور کار قرار داده است.

درهمین‌راستا، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، در نشست مشترک با رؤسای شورا‌های اجتماعی و معتمدان محلات در محل فرهنگ‌سرای قرآن و عترت گفت: مشوق‌ها و تسهیلاتی که شورای پنجم در بحث حمایت از بازآفرینی به تصویب رسانده، بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان از درآمد‌های شهرداری را کاهش داده است.
محمدرضا حیدری افزود: مشهد دارای ۴۵۰۰ هکتار فضای ناکارآمد شهری است و در این‌محدوده حدود ۱۸۴ هزار پلاک فرسوده وجود دارد. یکی از دغدغه‌های اصلی شورای پنجم و مدیریت شهری در این‌دوره، حل مشکلات این‌نواحی است؛ زیرا با زلزله‌ای کوچک یا حادثه‌ای غیرمترقبه، خطرات زیادی ساکنان را تهدید می‌کند.

وی افزود: شورا‌های اجتماعی محلات و معتمدان محلی نقش به‌سزایی در آگاهی‌بخشی و اعتمادسازی ساکنان و تشویق و ترغیب آن‌ها به بازسازی دارند. توسعه متوازن و عدالت‌محور سیاست شورای پنجم است. با تعریف پروژه‌های عمرانی مختلفی همچون پل مصلا، سعی کرده‌ایم میان متن و حاشیه شهر ارتباط برقرار کنیم. ارتباط و اتصالی که باعث افزایش توانایی و بنیه اقتصادی ساکنان به دلیل افزایش ارزش دارایی‌های آن‌ها می‌شود.


مشوق‌های بی‌سابقه برای نوسازی بافت‌های فرسوده

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها شورای شهر نیز در این‌مراسم گفت: مشوق‌هایی که مدیریت شهری و شورای پنجم برای تسهیل، تسریع و حمایت از بازآفرینی، نوسازی و بهسازی بافت‌های مسکونی محلات هدف در نظر گرفته‌اند، تاکنون سابقه نداشته و امتیازات و بخشودگی‌های بی‌نظیری به تصویب رسیده است.

احمد نوروزی با اشاره به بسته تشویقی بازآفرینی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری افزود: از جمله این‌مشوق‌ها می‌توان به بخشودگی بخش مهمی از سهم ورود به محدوده و تقسیط طولانی‌مدت و بدون سود آن اشاره کرد.
نوروزی بیان کرد: براساس سیاست توسعه متوازن و عدالت‌محور سعی کرده‌ایم که سرانه‌های خدماتی را در مناطق کم برخوردار افزایش دهیم.


۶۹ محله مشهد، جزو محلات هدف بازآفرینی

مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد نیز گفت: از ۱۷۱ محله شهری، ۶۹ محله جزو محلات هدف بازآفرینی هستند که بیشتر در شرق و شمال شرق قرار دارند.
مجتبی شاکری‌روش با بیان اینکه تاکنون ۳۲ دفتر تسهیلگری در مشهد راه‌اندازی شده است، بیان کرد: این‌تعداد دفتر ۶۹ درصد از جمعیت و ۵۴ درصد از محلات هدف را تحت پوشش قرار داده‌اند.

وی اضافه کرد: یک‌دسته از مشوق‌ها برای تمام محلات هدف بازآفرینی، یک دسته از مشوق‌ها برای محلاتی خاص مانند آبکوه و یک دسته از مشوق‌ها نیز محله‌محور در نظرگرفته شده‌اند.
وی گفت: در بسته تشویقی که به‌زودی رونمایی خواهد شد، تخفیف تا ۱۰۰ درصدی در صدور پروانه، مجوز ساخت طبقه مازاد، ودیعه مسکن و تسهیلات بانکی با ۵۰ درصد تخفیف برای نوسازی و بازسازی محلات هدف در نظر گرفته شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->