روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد کلنگ‌زنی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی مشهد با حضور رئیس‌جمهور نگاهی به خدمات دهی واحد‌های اقامتی موقت و ارزان در مشهد | اسکان ارزان برای زیارت آسان چشم‌انداز مشهد ۱۴۰۴، توسعه پایدار با حمایت از حمل‌ونقل عمومی ایمان فرهمندی: عملکرد مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل و عمران در ۲۰ روز اخیر جهادی بود تردد نیم میلیون خودرو در پارکینگ‌های تحت مدیریت شهرداری مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ قلندر شریف: فاز اول بوستان «جهان شهر» در بهار ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴، سال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار است مدیرکل راه‌آهن خراسان رضوی: بیش از ۷۰ درصد قطار‌های مسافری کشور در نوروز ۱۴۰۴، در مسیر‌های منتهی به مشهد تردد کردند درباره مجسمه‌های قدیمی ساخته شده توسط غلامرضا رحیم‌زاده‌ارژنگ | تندیس‌های گم‌شده آقای ارژنگ بازدید بیش از ۱۳ هزار نفر از خانه داروغه مشهد در نوروز ۱۴۰۴ تأکید عضو شورای اسلامی شهر مشهد بر اتمام عملیات حفاری خطوط مترو در سال ۱۴۰۴ اسکان موقت و اضطراری بیش از ۹۲ هزار نفر در مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به حال و هوای شهر مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | بهار تمام عیار عزم مدیریت شهری برای زمینه‌سازی و تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید» پایان باشکوه نورنما در مشهد | خاطره‌ای فراموش‌نشدنی از یک جشن خانوادگی برای ۱۵ هزار زائر و مجاور خرابی تاب در شهربازی بوستان غدیر مشهد؛ ۴ مصدوم و تعلیق فعالیت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) اقدامات فرهنگی و هنری مشهد باید در شأن شهری بین‌المللی باشد | برگزاری رویداد «نورنما» با مشارکت ۲۰۰ هنرمند مشهدی
سرخط خبرها

ثبت ۱۸۴ هزار پلاک فرسوده در ۴۵۰۰ هکتار فضای ناکارآمد مشهد

  • کد خبر: ۴۳۵۲۷
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲
ثبت ۱۸۴ هزار پلاک فرسوده در ۴۵۰۰ هکتار فضای ناکارآمد مشهد
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مشهد دارای ۴۵۰۰ هکتار فضای ناکارآمد شهری است و در این‌محدوده حدود ۱۸۴ هزار پلاک فرسوده وجود دارد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حجم و میزان بافت‌های فرسوده شهری در مشهد آن‌قدر هست که شهروندان و مالکان ساکن در این‌بافت‌ها به تنهایی از پس نوسازی و ایجاد تغییروتحول در آن بر نمی‌آیند؛ از این‌رو چند سالی است که مدیریت شهری برای ارائه بسته‌های تشویقی به مالکان این‌بافت‌ها تمرکز بیشتری را در دستور کار قرار داده است.

درهمین‌راستا، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، در نشست مشترک با رؤسای شورا‌های اجتماعی و معتمدان محلات در محل فرهنگ‌سرای قرآن و عترت گفت: مشوق‌ها و تسهیلاتی که شورای پنجم در بحث حمایت از بازآفرینی به تصویب رسانده، بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان از درآمد‌های شهرداری را کاهش داده است.
محمدرضا حیدری افزود: مشهد دارای ۴۵۰۰ هکتار فضای ناکارآمد شهری است و در این‌محدوده حدود ۱۸۴ هزار پلاک فرسوده وجود دارد. یکی از دغدغه‌های اصلی شورای پنجم و مدیریت شهری در این‌دوره، حل مشکلات این‌نواحی است؛ زیرا با زلزله‌ای کوچک یا حادثه‌ای غیرمترقبه، خطرات زیادی ساکنان را تهدید می‌کند.

وی افزود: شورا‌های اجتماعی محلات و معتمدان محلی نقش به‌سزایی در آگاهی‌بخشی و اعتمادسازی ساکنان و تشویق و ترغیب آن‌ها به بازسازی دارند. توسعه متوازن و عدالت‌محور سیاست شورای پنجم است. با تعریف پروژه‌های عمرانی مختلفی همچون پل مصلا، سعی کرده‌ایم میان متن و حاشیه شهر ارتباط برقرار کنیم. ارتباط و اتصالی که باعث افزایش توانایی و بنیه اقتصادی ساکنان به دلیل افزایش ارزش دارایی‌های آن‌ها می‌شود.


مشوق‌های بی‌سابقه برای نوسازی بافت‌های فرسوده

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها شورای شهر نیز در این‌مراسم گفت: مشوق‌هایی که مدیریت شهری و شورای پنجم برای تسهیل، تسریع و حمایت از بازآفرینی، نوسازی و بهسازی بافت‌های مسکونی محلات هدف در نظر گرفته‌اند، تاکنون سابقه نداشته و امتیازات و بخشودگی‌های بی‌نظیری به تصویب رسیده است.

احمد نوروزی با اشاره به بسته تشویقی بازآفرینی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری افزود: از جمله این‌مشوق‌ها می‌توان به بخشودگی بخش مهمی از سهم ورود به محدوده و تقسیط طولانی‌مدت و بدون سود آن اشاره کرد.
نوروزی بیان کرد: براساس سیاست توسعه متوازن و عدالت‌محور سعی کرده‌ایم که سرانه‌های خدماتی را در مناطق کم برخوردار افزایش دهیم.


۶۹ محله مشهد، جزو محلات هدف بازآفرینی

مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد نیز گفت: از ۱۷۱ محله شهری، ۶۹ محله جزو محلات هدف بازآفرینی هستند که بیشتر در شرق و شمال شرق قرار دارند.
مجتبی شاکری‌روش با بیان اینکه تاکنون ۳۲ دفتر تسهیلگری در مشهد راه‌اندازی شده است، بیان کرد: این‌تعداد دفتر ۶۹ درصد از جمعیت و ۵۴ درصد از محلات هدف را تحت پوشش قرار داده‌اند.

وی اضافه کرد: یک‌دسته از مشوق‌ها برای تمام محلات هدف بازآفرینی، یک دسته از مشوق‌ها برای محلاتی خاص مانند آبکوه و یک دسته از مشوق‌ها نیز محله‌محور در نظرگرفته شده‌اند.
وی گفت: در بسته تشویقی که به‌زودی رونمایی خواهد شد، تخفیف تا ۱۰۰ درصدی در صدور پروانه، مجوز ساخت طبقه مازاد، ودیعه مسکن و تسهیلات بانکی با ۵۰ درصد تخفیف برای نوسازی و بازسازی محلات هدف در نظر گرفته شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->