باب‌الرضا (ع) قرار زیارت‌نرفته‌ها | آیین باشکوه پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهد برگزار شد (سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۳۵۵۰۸
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۰
باب‌الرضا (ع) قرار زیارت‌نرفته‌ها | آیین باشکوه پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهد برگزار شد (سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵)
«شهرآرانیوز - گروه دین و فرهنگ رضوی»، از ساعت ۸ صبح امروز، آیین باشکوه جاماندگان اربعین حسینی با حضور خیل عظیم زائران، مجاوران و عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) آغاز شده و در مسیر خیابان امام رضا (ع) تا ساعت ۲۰ به‌صورت پیوسته ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، از حوالی ساعت ۸ صبح امروز، سرتاسر مسیر خیابان امام‌رضا (ع) از میدان بسیج تا حرم مطهر رضوی میزبان حضور هزاران عاشق و دلداده‌ای است که در اربعین سید و سالار شهیدان، خود را به آیین باشکوه «جاماندگان اربعین» در مشهد رسانده‌اند. موکب‌های مردمی درحال پذیرایی از زائران دل‌سوخته‌ای است که یا امسال توفیق حضور در راهپیمایی جهانی اربعین را نداشته‌اند و یا اراده کرده‌اند تا لذت «اَلسَّلام عَلَی الحُسین (ع)» در سرزمین مقدس عتبات را با توفیق «صَلَّی‌الله عَلَیک یا عَلی‌ابنِ مُوسَی الرضا (ع)» در سرزمین حضرت خورشید همراه کنند.

مهمانان اربعینی امام رئوف (ع) در سایه امنیتی که با حضور مقتدرانه صد‌ها نیروی پلیس، نیروی بسیج و سرباز گمنام امام زمان (عج) فراهم شده، با پای پیاده مسیر خود را از میدان بسیج تا حرم مطهر رضوی پشت سر می‌گذارند. در هر نقطه از مسیر، حضور مؤثر عوامل اورژانس، کادر درمان و هلال احمر مشهود است. خادمان شهر نیز پررنگ‌تر از همه در میدان خدمت به خط شد‌ه‌اند؛ پاکبانانی که مسیر تشرف به حرم امام مهربانی‌ها را پاکیزه نگه می‌دارند، آتش‌نشانانی که برای نجات جان مردم در هر چالش احتمالی آماده به‌کار هستند و فضاسازی مسیر تشرف که به زیبایی رنگ‌وبوی اربعین حسینی به خود گرفته است.

آیین باشکوه جاماندگان اربعین با فضاسازی متفاوت مسیر خیابان امام‌رضا (ع) کاملاً تحت‌تأثیر شهادت قائد شهید امت قرار دارد. شعار «باید برخاست» در جای‌جای مسیر به چشم می‌خورد، پرچم‌های سرخ مزین به تصویر رهبر شهید انقلاب توسط مردم به اهتزاز درآمده و رویداد به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده تا امروز (سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵) از ساعت ۸ تا ۲۰ به‌صورت پیوسته درحال برگزاری باشد.

اقامه نماز جماعت ظهر اربعین در خیابان امام رضا(ع)

دلدادگان حسین (ع) در آغوش رضا (ع)

این روایت صادقی از دلدادگی مردم ایران به سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است. اگر در این لحظات پا به خیابان امام رضا (ع) بگذارید، دیگر فرقی نمی‌کند مشهدی هستید یا از شهر دیگری به اینجا آمده‌اید. اول تا آخر، صحنه متعلق به مردان و زنان و کودکانی است که اشک‌هایشان در فراق کربلای حسین (ع) را برای امام هشتم (ع) هدیه آورده‌اند. اندوه این مردم، غمی است که هرگز آرام نمی‌گیرد. سوگواره‌ای برای مظلومیت شهدای کربلا که از سال ۶۱ هجری تا ۹ اسفند ۱۴۰۴ امتداد یافته و «یالثارات الحسین (ع)» را به «یالثارات الخامنه‌ای» پیوند زده است.

از مردم سؤال کردیم برای چه آمده‌اند و از پاسخ‌ها معلوم بود که تشرف امروزشان به حرم مطهر رضوی، دل سبک‌کردنی از جنس معرفت و اخلاص است. همه آرزو داشتند در چنین روزی بر خوان کرم حضرت سیدالشهدا (ع) می‌نشستند و در بین‌الحرمین به گنبد حضرتش سلام می‌دادند. همه آرزو داشتند مسیر مشایه را قدم به قدم می‌پیمودند و این سلوک معنوی را با برادران عراقی خود شریک می‌شدند. البته حالا مشهدالرضا (ع) مقصد تشرف این عاشقان است و آغوش امام مهربانی‌ها در برابرشان گشوده شده است.

از حوالی ساعت ۸ صبح که مراسم با تلاوت قرآن کریم، هم‌نوایی با سرود ملی و جمع‌خوانی صلوات خاصه حضرت رضا (ع) آغاز شد، موکب‌ها به‌صورت رسمی فرآیند پذیرایی را آغاز کرده‌اند. هزاران پرس غذای گرم در میان اربعینی‌های ۱۴۰۵ درحال توزیع است و شربت‌های خنکی که هر لحظه لیوان‌ها را لبریز می‌کند، حلاوتی به جان زائران مشهدالرضا (ع) می‌نشاند که شاید نمونه آن فقط در مسیر پیاده‌روی اربعین یافت شود.

این مهمانی ۱.۵ کیلومتری، سفره مهمان‌نوازی حضرت خورشید است که مشهدی‌ها خادمان صادق آن هستند. طبق برنامه‌ریزی‌ها، این مراسم پرفیض تا ساعت ۲۰ امشب ادامه پیدا خواهد کرد تا همانطور که با صلوات خاصه شاه خراسان آغاز شد، سلام بر امام رئوف (ع) پایان‌بخش آن باشد.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.