مروری بر گزارش روزنامه «شرافت» که در آن «مصورالملک» چهره «کمال‌الملک» را قلم‌ زده است تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود معاون ترامپ با هوش مصنوعی کتاب کودک تولید کرد! «محفل ستاره‌ها»؛ برنامه‌ای برای کشف استعدادهای قرآنی کودکان و نوجوانان ترنس استامپ، بازیگر فیلم سوپرمن درگذشت + علت فوت تیم «پیکی بلایندرز»، «استیو» را می‌سازد | همکاری تازه کیلین مورفی و مکس پورتر از نصیریان تا ارجمند؛ رد نقش بحث‌برانگیز فیلم «پیرپسر» حمایت چهره‌های مطرح هالیوود از مردم فلسطین ویدئو | نخستین ویدیو از نگارگری روضه رضوان توسط استاد فرشچیان استقبال چشمگیر مخاطبان از طرح «سه‌شنبه‌های نیم‌بها» در سینمای ایران + آمار چهره‌های تلویزیونی که مخاطب هنوز کنجکاو سرنوشت‌شان است تصویری جدید از پشت صحنه سریال «اجل معلق» + عکس ویدئو | بابک جهانبخش در بیمارستان بستری شد صدور مجوز نمایش برای چهار فیلم سینمایی | «تابستان همان سال» به کارگردانی محمود کلاری آماده اکران شد برپایی نمایشگاه آثار فاخر استاد فرشچیان در تالار وحدت پرواز همای با اپرای «شیدا» به کاخ نیاوران بازمی‌گردد تاریخ اکران «گوزن‌های اتوبان» مشخص شد شلیک، با کمی تأخیر | نگاهی به سریال «شکارگاه»، اثر جدید نیما جاویدی گفت وگو با محمدتقی امیدیان، طراح نخستین پرتره امام خمینی (ره) بر روی اسکناس ها آموزش داستان نویسی | چشم‌هایی که در اعماق برق می‌زنند
سرخط خبرها

انتقاد به هندی بازی «خسرو خان» در سریال دل

  • کد خبر: ۴۳۵۸۳
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
انتقاد به هندی بازی «خسرو خان» در سریال دل
انتقاد‌ها به سریال «دل» به کارگردانی منوچهر هادی، در قسمت‌های پایانی راه این سریال همچمان ادامه دارد. به گونه‌ای که قسمت ۳۹ این سریال که چهارشنبه هفته گذشته منتشر شد موج جدیدی از واکنش‌های منفی مخاطبان را در پی داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، در این قسمت از سریال، چند اتفاق غیرمنطقی و عجیب رخ داد که برای تماشاگر باورپذیر نبود و واکنش انتقادی آن‌ها را به دنبال داشت.

شخصیت «خسرو» پس از فهمیدن ماجرای تعرض به دخترش، سکته کرده بود و در کما به سر می‌برد. در قسمت ۳۹، این کاراکتر به هوش آمد و به محض بیرون آمدن از کما، کاملا هوشیار و سرحال از جای خود بلند شد و پرستارانی که سعی داشتند جلوی او را بگیرند، کنار زد تا سراغ «نکیسا» برود. طبیعتا فردی که در کما بوده بلافاصله پس از به هوش آمدن نمی‌تواند به وضعیت عادی برگردد. اتفاقات عجیب دیگر به ماجراهای خانه «نکیسا» مربوط می‌شود. وقتی یک قربانی تعرض با فردی که به او تعرض کرده روبه‌رو می‌شود نمی‌تواند مسلط به خود و عادی بدون هیچ واکنش عصبی مقابل او بایستد و به حرف‌هایش گوش کند، اما «رستا» در این لحظه عکس‌العمل باورپذیری ندارد. «خسرو» وارد خانه «نکیسا» می‌شود تا بپرسد چرا چنین کاری با زندگی آن‌ها کرده، اما از دیدن «آرش» که با ضربه چاقوی «نکیسا» زخمی روی زمین افتاده است، تعجب که نمی‌کند هیچ، بلکه توجهی هم به او ندارد و پس از پایان سرزنش‌هایش، سراغ «آرش» می‌رود و او را از خانه بیرون می‌برد. «ناهید» و «رستا» هم که بیرون از خانه بودند نه با پلیس و نه با اورژانس تماس نمی‌گیرند و فقط منتظر پایان دعوا هستند! خودکشی «نکیسا» هم بسیار غیرواقعی و عجیب اتفاق می‌افتد.

روایت بی‌احساس لحظات حساس

پس از گذشت ۳۹ قسمت، لحظه‌ای که رازها برملا می‌شود و شخصیت‌ها پس از فاش شدن حقیقت با هم روبه‌رو می‌شوند، باید آن قدر ملتهب و باورپذیر باشد تا مخاطب درگیر ماجرا شود و با کاراکترها هم‌حسی کند، اما این لحظه مهم در سریال به اندازه‌ای غیرقابل باور و خنثی است که هیچ حسی به تماشاگر منتقل نمی‌کند. هرچند که «دل» در قسمت‌های گذشته هم چندان تاثیرگذار نبوده، اما برانگیختن احساسات مخاطب در لحظات حساس و پایانی قصه، کمترین توقعی است که مخاطب از سریال دارد که آن هم برآورده نمی‌شود. این مجموعه که در قسمت‌های گذشته هم به دلیل ریتم بسیار کند مورد انتقاد بوده ، در قسمت‌های پایانی هم نتوانسته است ضعف‌ها را تا حدودی جبران کند.

منبع:خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->