قیمت امروز انواع گوشی موبایل در بازار مشهد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) صادرات روغن نباتی مجاز شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) آیا طلافروشی‌های مشهد در عید قربان ۱۴۰۳ تعطیل هستند؟ عقب‌نشینی ۱۶.۵ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) هر گرم طلا در بازار مشهد چند؟ (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) در کدام مناطق مشهد، می‌توان آپارتمان با رهن کامل ۵۰۰ میلیون تومان یافت؟ (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های صفر ایرانی و خارجی در مشهد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۹۹۰ میلیون تومان جریمه‌های سنگین در انتظار کدام مالکان است؟ دلار کاهشی شد | قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) توزیع گوشت گرم برزیلی تنظیم‌بازار در مشهد آغاز شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) خراسان‌رضوی؛ سومین تولیدکننده شیر در کشور طرح تبدیل حواله خودرو دنا پلاس به تارا اتوماتیک آغاز ثبت‌نام ایران‌خودرو ویژه عید قربان با تحویل ۹۰ روزه + جزئیات (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) مروری بر اظهارات اقتصادی نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری در ششمین روز تبلیغات تلویزیونی آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری نیمه اول تیر از پس‌فردا (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) امتیازات ایران خودرو برای حواله‌داران پژو پارس قیمت‌های سرسام‌آور بلیت پروازهای تهران_مشهد تا هفت میلیون تومان! به دنبال شکست انحصار سراهای بزرگ لوازم خانگی در مشهد هستیم نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت (۲۶ خرداد ۱۴۰۳) قیمت امروز انواع گوشی سامسونگ و آیفون (۲۶ خرداد ۱۴۰۳) | قیمت‌ها افزایش یافت نشست تخصصی بررسی الگوی مصرف برق در صنایع خراسان رضوی برگزار شد | انرژی پایدار، دغدغه اول صنایع استان + فیلم خرید بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خراسان‌رضوی قیمت دام زنده در بازار روز مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴٠۳) با ۱۰۰ میلیون تومان کجای مشهد می‌توان خانه اجاره کرد؟ (۲۶ خرداد ۱۴۰۳) تشکیل حدود ۱۰ هزار پرونده خسارت خودرو در جریان سیل اخیر | خسارت تگرگ در مشهد، بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان! + فیلم
سرخط خبرها

افزایش ۳ برابری واردات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق

  • کد خبر: ۴۳۶۵۰
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
افزایش ۳ برابری واردات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق
۷۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی موجود در بازار را کالا‌های قاچاق تشکیل می‌دهد، واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از سال گذشته تاکنون ۳ برابر افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: براساس گزارشی از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز واردات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق از سال گذشته تاکنون ۳ برابر افزایش یافته است. ضمن اینکه اغلب کالا‌های وارداتی در این بخش نیز تقلبی است.

وی با اشاره به ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی فت: به دستور رضا رحمانی وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت طی بخشنامه‌ای در اردیبهشت ۹۸ واردات لوازم آرایشی و بهداشتی به کشور ممنوع اعلام شد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بیان داشت:، اما با توجه به تقاضای داخلی، بخش قابل توجهی از نیاز بازار از طریق واردات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق تامین می‌شود که اتفاقا بخش عمده‌ای از این واردات را کالا‌های بی کیفیت و تقلبی تشکیل می‌دهد.

مقیمی اظهار داشت: در سال ۹۶ درآمد دولت از بخش عوارض گمرکی واردات مواد آرایشی و بهداشتی ۲۳۰ میلیارد تومان بود در حالی که واردات قاچاق نه تنها عایدی برای دولت ندارد بلکه با ورود کالا‌های تقلبی مشکلاتی نیز برای مصرف کنندگان ایجاد می‌شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه پیش از ممنوعیت واردات ۴۰ درصد مواد مصرفی آرایشی و بهداشتی از طریق تولید داخل و ۶۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شد، بیان داشت: در سال ۹۷ تفاهمنامه‌ای بین تولید کنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی و وزارت صمت با حضور ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان غذا و دارو و با هماهنگی با انجمن واردکنندگان به امضا رسید مبنی بر افزایش تولید داخلی لوازم آرایشی و بهداشتی که متاسفانه این تفاهمنامه نتیجه‌ای نداشت.

وی گفت: به علت ممنوعیت واردات مواد اولیه مورد نیاز این بخش تامین نمی‌شود ضمن اینکه تولید مواد آرایشی و بهداشتی دارای تکنولوژی پیچیده‌ای بنابراین تولید در این بخش باید تحت لیسانس شرکت‌ها و برند‌های بزرگ انجام می‌شد تا نتیجه حاصل شود که با توجه به ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی موفقیتی در این بخش حاصل نشد.

مقیمی با بیان اینکه در صورت تحقق برنامه ریزی‌های انجام شده ما در بخش مواد آرایشی و بهداشتی می‌توانستیم به صادرات دست یابیم گفت: در حال حاضر نه تنها در تولید مواد آرایشی و بهداشتی هیچ موفقیتی بدست نیاوردیم بلکه واردات قاچاق مواد آرایشی و بهداشتی نیز افزایش یافته است.

وی همچنین با اشاره به مواد وارداتی آرایشی و بهداشتی در گمرک مانده گفت: بیش از ۱۰ میلیون دلار مواد آرایشی و بهداشتی اکنون در گمرکات مانده است در حالی که ثبت سفارش این کالا‌ها در سال ۹۶ و قبل از ممنوعیت واردات گمرک انجام شده است.

مقیمی با بیان اینکه علیرغم دستور رئیس جمهور برای ترخیص کالا‌های مانده در گمرک، اما بانک مرکزی اجازه ترخیص این کالا‌ها را نمی‌دهد، گفت: کالا‌های مانده در گمرک قبل از ممنوعیت واردات مواد آرایشی و بهداشتی دارای قبض انبار بوده است بنابراین به لحاظ قانونی مشکلی برای ترخیص آن وجود ندارد، اما بانک مرکزی با استدلال اینکه اجازه خروج ارز از کشور برای واردات این کالا‌ها را نمی‌دهد از ترخیص آن ممانعت می‌کند در حالی که ارز این کالا‌ها پرداخت شده و در صورت عدم ورود این کالا به کشور تاریخ مصرف این کالا‌ها در گمرکات از بین می‌رود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->