فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟
سرخط خبرها

افزایش ۳ برابری واردات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق

  • کد خبر: ۴۳۶۵۰
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
افزایش ۳ برابری واردات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق
۷۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی موجود در بازار را کالا‌های قاچاق تشکیل می‌دهد، واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از سال گذشته تاکنون ۳ برابر افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: براساس گزارشی از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز واردات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق از سال گذشته تاکنون ۳ برابر افزایش یافته است. ضمن اینکه اغلب کالا‌های وارداتی در این بخش نیز تقلبی است.

وی با اشاره به ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی فت: به دستور رضا رحمانی وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت طی بخشنامه‌ای در اردیبهشت ۹۸ واردات لوازم آرایشی و بهداشتی به کشور ممنوع اعلام شد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بیان داشت:، اما با توجه به تقاضای داخلی، بخش قابل توجهی از نیاز بازار از طریق واردات لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق تامین می‌شود که اتفاقا بخش عمده‌ای از این واردات را کالا‌های بی کیفیت و تقلبی تشکیل می‌دهد.

مقیمی اظهار داشت: در سال ۹۶ درآمد دولت از بخش عوارض گمرکی واردات مواد آرایشی و بهداشتی ۲۳۰ میلیارد تومان بود در حالی که واردات قاچاق نه تنها عایدی برای دولت ندارد بلکه با ورود کالا‌های تقلبی مشکلاتی نیز برای مصرف کنندگان ایجاد می‌شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه پیش از ممنوعیت واردات ۴۰ درصد مواد مصرفی آرایشی و بهداشتی از طریق تولید داخل و ۶۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شد، بیان داشت: در سال ۹۷ تفاهمنامه‌ای بین تولید کنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی و وزارت صمت با حضور ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان غذا و دارو و با هماهنگی با انجمن واردکنندگان به امضا رسید مبنی بر افزایش تولید داخلی لوازم آرایشی و بهداشتی که متاسفانه این تفاهمنامه نتیجه‌ای نداشت.

وی گفت: به علت ممنوعیت واردات مواد اولیه مورد نیاز این بخش تامین نمی‌شود ضمن اینکه تولید مواد آرایشی و بهداشتی دارای تکنولوژی پیچیده‌ای بنابراین تولید در این بخش باید تحت لیسانس شرکت‌ها و برند‌های بزرگ انجام می‌شد تا نتیجه حاصل شود که با توجه به ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی موفقیتی در این بخش حاصل نشد.

مقیمی با بیان اینکه در صورت تحقق برنامه ریزی‌های انجام شده ما در بخش مواد آرایشی و بهداشتی می‌توانستیم به صادرات دست یابیم گفت: در حال حاضر نه تنها در تولید مواد آرایشی و بهداشتی هیچ موفقیتی بدست نیاوردیم بلکه واردات قاچاق مواد آرایشی و بهداشتی نیز افزایش یافته است.

وی همچنین با اشاره به مواد وارداتی آرایشی و بهداشتی در گمرک مانده گفت: بیش از ۱۰ میلیون دلار مواد آرایشی و بهداشتی اکنون در گمرکات مانده است در حالی که ثبت سفارش این کالا‌ها در سال ۹۶ و قبل از ممنوعیت واردات گمرک انجام شده است.

مقیمی با بیان اینکه علیرغم دستور رئیس جمهور برای ترخیص کالا‌های مانده در گمرک، اما بانک مرکزی اجازه ترخیص این کالا‌ها را نمی‌دهد، گفت: کالا‌های مانده در گمرک قبل از ممنوعیت واردات مواد آرایشی و بهداشتی دارای قبض انبار بوده است بنابراین به لحاظ قانونی مشکلی برای ترخیص آن وجود ندارد، اما بانک مرکزی با استدلال اینکه اجازه خروج ارز از کشور برای واردات این کالا‌ها را نمی‌دهد از ترخیص آن ممانعت می‌کند در حالی که ارز این کالا‌ها پرداخت شده و در صورت عدم ورود این کالا به کشور تاریخ مصرف این کالا‌ها در گمرکات از بین می‌رود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->