گروه جامعه شهرآرانیوز | تلفن را که برداشت، صدایی حاکی از اطمینان و افتخار پاسخ ما را داد. شاید هریک از ما اگر رتبه تک رقمی کنکور عجیب و غریب کرونایی امسال میبودیم، رفتارهای سراسر هیجانی را نشان میدادیم. اما علی بسیار موقر و متشخص با ما گپ زد.
علی انصاری، دانش آموز مدرسه استعدادهای درخشان و دارنده رتبه ۳ کنکور ریاضی فیزیک سال ۱۳۹۹، یک نوجوان مشهدی است که موفق شده است پس از الها تلاش و تحصیل موفقیت آمیز، به این رتبه دست یاید.
از او در مورد اینکه روزی چند ساعت درس میخوانده است پرسیدیم و او پاسخ جدیدی به ما داد که کلیشه ساعتها درس خواندن را شکست: در تمام مدت تحصیلم و به ویژه سال منتهی به کنکور، هیچ گاه ساعات درسی بالایی نداشته ام و همواره این اعتقاد را داشتم که بازدهی آموزشی یا کیفیت مطالعه بر کمیت آن برتری دارد. برخی هم کلاسی هایم ساعتهای متمادی درس میخواندند، اما من به این روش اعتقادی نداشتم.
علی به انگیزههای خود و همکلاسی هایش اشاره کرد و گفت: من دانش آموز مدرسه تیزهوشان بودم و در این مدرسه، رقابت از سطح بسیار بالایی برخوردار است و هر داوطلب، میتوند یک رتبه تک رقمی یا دو رقمی مهم باشد. همین مسئله، امکان رقابتی سالم و ایجاد انگیزه را در من و دیگران به وجود آورد و خوشحالم که این موفقیت را کسب کردم.
از او در مورد منابع، کلاسهای کنکور و مدرسین کنکور به عنوان مواد اصلی موفقیت در چنین آزمونی پرسش کردیم و او پاسخ داد: ساعتها کلاس رفتن، ارزشش کمتر از یک ساعت مطالعه کتابهای مفید است و من پشت کوهی از کتابهای خود آموزشی و کمک آموزشی قرار میگرفتم و معتقدم این کتابها به من کمک بسیار زیادی کرد.
علی از بیم و امید برگزاری یا عدم برگزاری کنکور امسال گفت و خاطرنشان کرد: تصور اینکه نمیدانستیم بالاخره کنکور میدهیم یا نه و شرایط ما با شیوع کرونا چگونه میشود، تمرکز داوطلب را برهم میزد. اما تمام تلاشم بر این بود که حتی از فرصت تاخیر در کنکور برای کسب موفقیت استفاده کنم.
علی انصاری که به زودی مهندس علی انصاری خطابش خواهیم کرد در مورد انتخاب رشته و آرزوهایش گفت: قصد دارم تا رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب کنم و به موفقیتهای بیشتری دست یابم. چندی پیش، ایران رتبه دوم المپیاد جهانی کامپیوتر را کسب کرد و این انگیزه من را نیز افزایش داد.
او در پایان به زحمات پدر و مادرش اشاره کرد و گفت: مادر پزشک و فوق تخصص بیماریهای عفونی میباشد و پدرم مهندس کشاورزی است. از زمان شیوع کرونا، مادرم را بسیار کم میدیدم، زیرا او یک مدافع سلامت بود و تلاشم این بود که او و پدرم را خوشحال کنم. برای کسانی هم که سال بعد کنکور خواهند داشت توصیه میکنم خلاقیت در آموزش و مطالعه با کیفیت را سرلوحه تلاش خود قرار دهند تا موفق شوند.