آغاز به‌کار بیستمین نمایشگاه دام، طیور، آبزیان، شیلات و دامپزشکی مشهد + فیلم و جزئیات

  • کد خبر: ۴۳۸۹۱۳
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۶
آغاز به‌کار بیستمین نمایشگاه دام، طیور، آبزیان، شیلات و دامپزشکی مشهد + فیلم و جزئیات
«شهرآرانیوز – گروه اقتصاد»، آیین افتتاحیه بیستمین نمایشگاه تخصصی دام، طیور، آبزیان، شیلات و دامپزشکی در مجموعه نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد. این رویداد از ۲۷ تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ همه‌روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان در نمایشگاه بین المللی مشهد خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین افتتاحیه بیستمین نمایشگاه تخصصی دام، طیور، آبزیان، شیلات و دامپزشکی در مجموعه نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد. این رویداد از ۲۷ تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ همه‌روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان در نمایشگاه بین المللی مشهد خواهد بود.

اینجا ببینید:

بیش از ۷۰ شرکت و تولیدکننده از استان‌های خراسان رضوی، سمنان، فارس، قزوین، قم، گلستان، مازندران، یزد، اصفهان و البرز متشکل از شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان اقتصادی از استان‌های صاحب صنعت در  حوزه دام، طیور، آبزیان و دامپزشکی در این نمایشگاه  حضور دارند و در سالن‌های فردوسی و عطار یعنی در فضایی به وسعت پنج هزارمترمربع، آخرین دستاورد‌های خود در حوزه تولید و پرورش دام، طیور و آبزیان تا خوراک و مکمل‌ها، دارو و واکسن‌های دامپزشکی، تجهیزات و ماشین‌آلات دامداری و مرغداری، تجهیزات شیلات و آبزی‌پروری، خدمات فنی و مشاوره‌ای و محصولات و فناوری‌های نوین را به نمایش می‌گذارند.

توسعه بازار، افزایش مبادلات تجاری، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ارتقای دانش تخصصی فعالان صنعت، حمایت از تولید داخلی، توسعه صادرات و تقویت ارتباطات بین‌المللی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام شده و در حاشیه برنامه اصلی، کارگاه‌های آموزشی تخصصی، جلسات B۲B، نشست‌های تخصصی با حضور مسئولان دولتی، تشکل‌های صنفی و هیئت‌های بین‌المللی، رونمایی از محصولات و فناوری‌های نوین و نشست‌های انتقال تجربه و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری نیز برنامه‌ریزی شده است.

حضور هیئت‌های تجاری از افغانستان، عراق و کشور‌های آسیای میانه نیز فرصت ویژه‌ای برای ایجاد ارتباط میان تولیدکنندگان بخش خصوصی با مشتریان غیرایرانی فراهم خواهد کرد و افزون بر این، پاویون ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها، پاویون شهرستان نیشابور و پاویون‌های تخصصی پرورش اسب از جمله بخش‌های پیش‌بینی‌شده در نمایشگاه است.

مجتبی  رعنایی
تصویربردار و تدوینگر مجتبی رعنایی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.