جواب پازل امروز میجر (جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳) ۱۰ گوشی پرفروش جهان در سه ماهه‌ی سوم ۲۰۲۴ + آیفون ۱۵ درصدر تأثیرات دوران جدید ریاست جمهوری ترامپ بر دنیای فناوری معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند ایلان ماسک اپل و گوگل را تهدید کرد: اگر سربه‌راه نشوید، تسلا گوشی هوشمند می‌سازد جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) معرفی بهترین ابزار‌های حذف صدای خواننده از آهنگ با کمک هوش مصنوعی + عکس معرفی InkSight؛ هوش مصنوعی جدید گوگل برای تبدیل دست‌نویس به متن دیجیتال + عکس آخرین وضعیت ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» | تزریق به مدار با موفقیت انجام شده است + فیلم جواب پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳) آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

استارت آپ ها، راهگشای تحریم

  • کد خبر: ۴۴۰۵۶
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
استارت آپ ها، راهگشای تحریم
علی جاهدی
سال هاست خیلی از شرکت‌های بزرگ فناوری دنیا سرویس‌های مختلف خود را به کاربران کشورمان ارائه نمی‌دهند و هم راستا با تحریم‌های مختلفی که به کشور ما تحمیل شده است، دسترسی ایرانی‌ها به خدمات خود را مسدود کرده اند. با اینکه به طور کلی این مسئله مشکلاتی را برای کاربران کشورمان ایجاد می‌کند، اما می‌توان آن را به عنوان یک فرصت برای شرکت‌های فناور و استارت آپی هم دید. در سال‌های گذشته شرکت‌های فناور و استارت آپ‌های مختلفی بودند که در نبود سرویس‌های جهانی، ایده بومی آن‌ها را در داخل پیاده سازی کردند و مورد استقبال مردم هم قرار گرفتند.
 
استارت آپ مسیریاب «نشان» را می‌توان یکی از این موارد به حساب آورد. با اینکه قبل از قطع دسترسی کاربران کشورمان به مسیریاب ویز، پروژه نشان شروع شده بود، اما اتفاقاتی که برای ویز افتاد تا اندازه‌ای به رشد بهتر مسیریاب‌های بومی از جمله «نشان» کمک کرد. اکنون در وضعیتی هستیم که مسیر رشد این برنامه‌ها شکل گرفته است و حتی در صورت وجود دوباره رقیب‌های قدرتمند خارجی، باز هم نمونه‌های داخلی مثل «نشان» به رشد خود ادامه خواهند داد.
 
به همین دلیل، زمانی که شرکت‌های فناوری مثل «ترلو» خدماتشان را به کاربران ایرانی قطع می‌کنند، این مسئله باعث به وجود آمدن یک فرصت کسب و کاری برای استارت آپ‌هایی مثل «میزیتو» و «تسکولو» خواهد بود که با ارائه باکیفیت خدماتی مشابه، علاوه بر رفع نیاز کاربران، بتوانند جایگاهی در بازار خدمات برای خود ایجاد کنند. البته مسلما حضور رقیبان قدرتمند خارجی می‌تواند تا حدودی به رشد بهتر شرکت‌های داخلی هم کمک کند. اما با توجه به توانمندی متخصصان و کارآفرین‌های ایرانی، این قابلیت در کشورمان وجود دارد که به سرعت جایگزین‌هایی بومی برای سرویس‌هایی که به دلیل تحریم به روی کاربران کشورمان بسته می‌شود ایجاد کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->