پیش بینی قیمت دلار (دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد
سرخط خبرها

ماجرای یک پیرزن روستایی که ۷۰۰ خودرو پورشه وارد کشور کرد!

  • کد خبر: ۴۴۰۷۵
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
  • ۲
ماجرای یک پیرزن روستایی که ۷۰۰ خودرو  پورشه وارد کشور کرد!
مدیر سامانه اعتبارسنجی کارت‌های بازرگانی سامانه جامع تجارت با بیان اینکه اتاق بازرگانی از فرایند صدور کارت‌های بازرگانی حذف نشده است، گفت: استعلام‌های کارت بازرگانی ذیل سامانه جامع تجارت به‌صورت برخط از ۲۰ دستگاه انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی فسنقری مدیر سامانه اعتبارسنجی وزارت صمت ، با اشاره به اخبار منتشرشده از اتاق تهران مبنی بر گرفته شدن صدور کارت‌های بازرگانی از اتاق بازرگانی و پس از آن انتشار خبر دیگری مبنی بر بازگشت فرآیند صدور کارت بازرگانی به اتاق با اشاره به مکاتبه اخیر دبیرکل اتاق بازرگانی با معاون وزیر صنعت گفت: به نامه دبیرکل اتاق بازرگانی تا تاریخ ۹۹.۶.۲۵ از حدود ۶۵۰ درخواست تأییدشده از سوی وزارت صمت تنها ۴۸ مورد توسط اتاق تأیید و منجر به چاپ کارت شده است و مطرح شدن مواردی از این دست تنها شانه خالی کردن از مسئولیت و تلاش برای انحراف افکار عمومی از سرعت پایین فرآیند بررسی درخواست‌ها در اتاق بازرگانی است و مطالبه جدی بازرگانان و وزارت صمت نیز تسریع در بررسی پرونده‌ها در اتاق بازرگانی جهت جلوگیری از ضرر و زیان بازرگانان است.

 

وی افزود: بر اساس ماده ۳ قانون مقررات صادرات و واردات وظیفه تأیید کارت‌های بازرگانی با وزارت صمت و صدور کارت بازرگانی به‌عهده اتاق بازرگانی است. در فرآیند جدید نیز تنها ثبت درخواست‌های مرتبط با کارت بازرگانی بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به سامانه جامع تجارت منتقل شده و متقاضیان به‌جای جابه‌جایی بین درگاه‌های مختلف، تمام فرآیند‌های تجاری خود را ذیل سامانه جامع تجارت به‌عنوان پنجره واحد تجاری کشور انجام می‌دهند که این فرایند در تسهیل صدور مجوز‌ها نیز بسیار مؤثر بوده است و هیچ‌گاه صدور کارت‌های بازرگانی از اتاق گرفته نشده است و همچنان تأیید‌های کارشناسان اتاق بازرگانی و صدور کارت در سامانه اتاق بازرگانی انجام می‌شود.

 

گفتنی است، اتاق بازرگانی نیز که به‌ازای تمدید ۳ در هزار مجموع ارزش مبادلات و برای عضویت ۴ در هزار مبلغ مذکور یعنی در مجموع ۷ در هزار ارزش کل مبادلات فرد را دریافت می‌کند، معتقد است طی ۵ روز فرایند صدور یا تمدید نهایی می‌شود این درحالی است که تا زمانی که اهرم تأیید با تعهدنامه وجود داشته باشد عملاً فقط استعلام‌های مربوط به مفاصاحساب مالیاتی و بیمه تأمین اجتماعی به‌صورت دقیق انجام می‌شده است.

 

ماجرای سوءاستفاده از کارت بازرگانی یک پیرزن برای واردات ۷۰۰ دستگاه پورشه

وی افزود: پیش از این در صورتی که در خصوص هر یک از استعلام‌های مذکور نقصی وجود داشت از طریق دریافت یک تعهدنامه برای برطرف کردن آن فرایند ثبت یا تمدید به مراحل بعد منتقل و عملاً ادامه پیدا می‌کرد. همین‌جا بررسی مصادیقی در خصوص تخلفاتی که با کارت‌های بازرگانی انجام شده قابل توجه است. چندی قبل در رسانه‌ها مطرح شد که به‌واسطه کارت بازرگانی متعلق به یک خانم مسن در یکی از روستا‌های کشور ۷۰۰ خودروی لوکس (پورشه) وارد شده است نکته جالب توجه اینکه اصلاً این فرد مدرک تحصیلی نداشت و در صورتی که استعلام‌های واقعی انجام می‌شد اساساً طی این فرایند نمی‌توانست کارت بازرگانی دریافت کند.

 

تلاش شرکت برای تمدید کارت با بدهی بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومانی به تأمین اجتماعی

چندی قبل مشخص شد یکی از شرکت‌ها از سال ۹۵ بدهی خود به سازمان تأمین اجتماعی را تسویه نکرده است، بر این اساس مجموع بدهی شرکت مذکور به حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است و متأسفانه به‌صورت سیستمی امکان تمدید کارت بازرگانی مذکور وجود نداشت.

 

کارشناس حوزه تجارت الکترونیک گفت: دو فرم بسیار مهم در فرایند صدور و تمدید کارت بازرگانی فرم‌های الف و د هستند، بر این اساس در فرم الف عملاً تأییدیه عدم وجود چک برگشتی و تأیید حساب جاری مرتبط با فعالیت تجاری از سوی سامانه صیاد بانک مرکزی (شعب بانکها) انجام می‌شد که امروز این فرایند به‌صورت برخط و آنی در سامانه اعتبارسنجی صورت می‌گیرد.

 

مدیر سامانه اعتبارسنجی کارت‌های بازرگانی سامانه جامع تجارت با اشاره به اینکه در زمان حاضر حدود ۳۰ هزار کارت بازرگانی در کشور وجود دارد که تقریباً نصف آن‌ها فعال است گفت: با توجه به قانون هرساله صاحبان کارت‌های بازرگانی بایستی نسبت به تمدید کارت اقدام کنند بنابراین بار اصلی ورود به سامانه مربوط به تمدید است، البته هر سال حدود ۱۰۰۰ کارت بازرگانی جدید نیز صادر می‌شود.

 

وی گفت: بر اساس بند ت ماده ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز درخواست متقاضیان صدور، ابطال و تمدید کارت بازرگانی بایستی ذیل سامانه جامع تجارت انجام شود. همچنین بر اساس قانون مذکور سامانه جامع تجارت درگاه یکپارچه تجارت کشور است، بر این اساس در خصوص صدور کارت بازرگانی نیز متقاضیان به‌جای جابه‌جایی بین دستگاه‌های مختلف بین درگاه‌های سامانه جامع تجارت جابه‌جا می‌شوند که این فرایند در تسهیل صدور مجوز‌ها نیز بسیار مؤثر بوده است.

 

این مقام مسئول گفت: بر اساس ماده ۳ قانون مقررات صادرات و واردات وظیفه صدور کارت بازرگانی با اتاق‌های بازرگانی است، اما وزارت صمت و سازمان‌های استانی وزارت صنعت، معدن و تجارت وظیقه نظارت بر کارت‌های مذکور را به‌عهده دارند. بر اساس ماده ۱۰ آیین‌نامه مذکور نیز بررسی شرایط آیین‌نامه‌ای از جمله سن متقاضی، حداقل مدرک تحصیلی، پروانه بهره‌برداری از سوی وزارت صمت انجام خواهد شد.

 

به‌گفته مدیر سامانه اعتبارسنجی کارت‌های بازرگانی سامانه جامع تجارت، اخیراً دبیرکل اتاق بازرگانی در مکاتبه‌ای با معاون وزیر صنعت نکات مهمی را در خصوص آخرین وضعیت صدور و تمدید کارت‌های بازرگانی مطرح کرده است، بر این اساس از حدود ۶۵۰ درخواست تأییدشده از سوی سامانه جامع تجارت تنها ۴۸ مورد منجر به تمدید یا صدور کارت جدید شده است. البته باید این نکته را یادآور شد که تا پایان شهریور ماه فرایند صدور سرعت بهتری گرفت و رقم مذکور به حدود ۱۵۰ کارت بازرگانی رسیده است.

 

وی گفت: به هیچ عنوان اتاق بازرگانی از فرایند صدور کارت‌های بازرگانی حذف نشده است، اما ابتدا فرایند احراز و تأیید که وظیفه قانونی وزارت صمت است انجام می‌شود و در مرحله بعد نیز وظایف قانونی اتاق بازرگانی از جمله احراز صلاحیت تجاری، بازدید مکان، دوره آموزشی و سایر بررسی‌ها انجام می‌گیرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فیروز هدایت فریدیان
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
0
0
این پورشه ها
۱-هدیه کشور سازنده به مقامات ایران و خانواده مقامات و آقازاده ها فرستاده هدیه بدهند
برای تشکر از آنکه دلال به سی و چهل هزار تومان رساندند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
0
0
این بار سوم است که پورشه می‌فرستند به ایران که بار اول و بار دوم و این بار بارسوم
تاریخ نگاه کنید متوجه میشوید هدیه کشور سازنده به مقامات کشودی و پیرزن کارتون خواب
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->