نامه رسمی وزیر امور خارجه به سازمان ملل متحد در پی حمله اسرائیل به ایران پیام وزیر امور خارجه در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: رفتار‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی نشان قدرت نیست سردار شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد سردار پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: این تجاوز بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا محقق نمی‌شد امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد گروسی: حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد است وزیر خارجه اسرائیل: آلمان و ایتالیا از تصمیم تل‌آویو برای حمله به ایران مطلع بودند سرلشکر شهید غلامعلی رشید که بود؟ اینفوگرافی| توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با عراقچی پیام معاون اول رئیس‌جمهور در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اطلاعات سپاه از مردم خواست هرگونه تحرک مشکوک را به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴ ارسال کنند بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره حمله به تاسیسات نطنز| هیچ خسارت جانی یا آلودگی پرتوی گزارش نشده است (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حسن روحانی: امروز، بیش از همیشه، ایران باید در ۴ عرصه‌ کلیدی، گام‌های استوار بردارد وزیر کشور: انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌ها است+ فیلم اینفوگرافی| اقدامات لازم هنگام حمله نظامی پرواز اضطراری هواپیمای نتانیاهو در پی نگرانی از حمله احتمالی ایران وزیر دفاع: برای سال‌ها ادامه رزم آماده هستیم + فیلم اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تقلا‌های ترامپ برای تثبیت رژیم صهیونیستی در منطقه

  • کد خبر: ۴۴۳۶۴
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
تقلا‌های ترامپ برای تثبیت رژیم صهیونیستی در منطقه
توافق‌نامه‌های اخیر بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی، درواقع با فشار دیپلماتیک گسترده‌ای از سوی رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، و دولت وی صورت گرفته است.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ پیش از امضای توافق‌نامه عادی‌سازی روابط میان دو کشور امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی در کاخ سفید، تنها دو کشور عربیِ مصر و اردن به ترتیب در سال‌های ۱۹۷۹ و ۱۹۹۴ با رژیم صهیونیستی، معاهده صلح امضا کرده بودند. اما توافق‌نامه‌های اخیر بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی، درواقع با فشار دیپلماتیک گسترده‌ای از سوی رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، و دولت وی صورت گرفته است.
 
به گزارش «الجزیره»، هفته گذشته، هنگامی‌که توافق‌نامه‌های عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی، امارات و بحرین در کاخ سفید به امضا رسید، ترامپ ادعا کرد که در آینده‌ای نزدیک حداقل ۵ کشور دیگر به این سری توافقات خواهند پیوست. پیش‌تر دولت ترامپ در تلاش برای متقاعد‌کردن امارات متحده عربی برای امضای توافق عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی، به این کشور وعده داده بود که جنگنده‌های پیشرفته «اِف ۳۵» را به آ‌ن‌ها خواهد فروخت. به گزارش «بارونز»، در هفته گذشته نگرانی‌ها درمورد عملی‎شدن این وعده ترامپ، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، را به آمریکا کشاند.
 
روز سه‌شنبه گانتس و مارک اسپر، وزیر دفاع ایالات‌متحده، در ساختمان پنتاگون دیدار کردند و اسپر به گانتس اطمینان داد که آمریکا از «برتری نظامی» رژیم صهیونیستی در منطقه محافظت خواهد کرد. به گزارش «فرانس ۲۴»، در ادامه تلاش‌های دولت ترامپ، برای وادارکردن کشور‌های دیگر منطقه به امضای توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، مایک پومپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، در نامه‌ای به دولت انتقالی سودان بیان کرد که به احتمال زیاد تا پایان اکتبر، تنها چند روز پیش از انتخابات ایالات‌متحده، سودان از لیست سیاه کشور‌های حامی تروریسم خارج می‌شود. دولت انتقالی سودان مدت‌هاست به‌دنبال بیرون‌آمدن از این لیست است و دولت ترامپ در لحظات آخر ریاست چالش‌برانگیرش، به‌دنبال استفاده از این نقطه ضعف سودان برای راضی‌کردن این دولت به توافق با رژیم صهیونیستی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->