سازمان محیط زیست خبر داد: ممنوعیت صدور موافقت اصولی جدید برای ایجاد باغ‌ وحش در کشور جاده مشهد به کلات بسته شد (۲۱بهمن ماه ۱۴۰۳) آمار موالید کشور در سال ۱۴۰۳ کمتر از یک میلیون نفر است امدادرسانی به ۲ مادر باردار در کولاک و برف تایباد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تصادف جاده‌ای در تایباد پنج مصدوم برجای گذاشت (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) امدادرسانی هلال احمر به مسافران دو اتوبوس در جاده‌های خراسان رضوی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) ۶ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ مشهد| ۳۰ ماموریت مرتبط با زمین خوردگی تصادف در محور قوچان خراسان رضوی با سه مصدوم (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) مادر ۲۳ ساله مشهدی ۶ قلو به دنیا آورد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) کمربندی رباط سفید در محور منتهی به مشهد مسدود شد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) طرز تهیه شیرینی نخودی در خانه + فیلم تأکید استاندار خراسان رضوی بر نقش پررنگ دانشگاه فردوسی در مدیریت و حل مسائل استان امدادرسانی به خودرو‌های گرفتار در برف و کولاک خراسان رضوی ادامه دارد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تأخیر در تأمین دارو و تجهیزات، به سلامت افراد آسیب می‌رساند محدودیت‌های ترافیکی برای دسترسی به فرودگاه مهرآباد در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ آماده‌باش اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مسیر راهپیمایی ۲۲بهمن ۱۴۰۳ زنجیره تأمین دارو در کشور نباید دچار چالش شود تأخیر در واریز حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | پرداخت حقوق‌ها از امروز (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) آغاز می‌شود مدارس نوبت عصر امروز (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) در مناطق یک تا پنج تهران غیرحضوری شد امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ خودرو حادثه‌دیده درپی بارش برف در کشور ۹۰ درصد موارد ابتلا به HPV قابل پیشگیری است علائم آنفلوانزا در کودکان متفاوت از بزرگ‌سالان ظاهر می‌شود اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم بارش برف تا اواسط روز دوشنبه، کاهش دمای مشهد به منفی ۵ درجه مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تصادف زنجیره‌ای در جاده تربت‌حیدریه – مشهد | ۱۱۹ مسافر دچار حادثه شدند + عکس و فیلم جزئیات جدید از حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) پاسخ آموزش و پرورش به گلایه از غیرحضوری‌نشدن مدارس امروز (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) احتمال انسداد موقت برخی جاده‌های خراسان رضوی درپی بارش برف و وقوع کولاک (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | از سفر‌های غیرضروری بپرهیزید جاده‌های خراسان رضوی برفی است | رانندگان تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند ( ۲۱ بهمن‌ ۱۴۰۳) لزوم ممنوع‌شدن مصرف روغن‌های نیمه‌جامد هیدروژنه
سرخط خبرها

مرگ حشرات حیاتی با امواج گوشی‌های هوشمند و وای فای

  • کد خبر: ۴۴۴۲۹
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۷
مرگ حشرات حیاتی با امواج گوشی‌های هوشمند و وای فای
تحقیق بر روی جمعیت حشرات متمرکز شده نشان می‌دهد، امواج گوشی همراه درواقع به حشراتی آسیب می‌رساند که برای زندگی روزمره ما حیاتی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز،گوشی‌های همراه همه‌جا هستند. این روزها تقریبا همه یک گوشی همراه دارند و بسیاری از افراد تمایل دارند که برای همه‌چیز از همگام شدن با رویدادهای اجتماعی گرفته تا پرداخت قبض از گوشی‌های هوشمند خود استفاده کنند. آن‌ها بخشی از زندگی ما شده‌اند که نمی‌توانیم بدون آن‌ها زندگی کنیم، اما نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که اشعه تولیدشده از این دستگاه‌ها ممکن است اثرات مضر به همراه داشته باشد.

این تحقیق بر روی جمعیت حشرات متمرکز شده است و شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد امواج گوشی همراه درواقع به حشراتی آسیب می‌رساند که برای زندگی روزمره ما حیاتی هستند.

این تحقیق توسط اتحادیه حفاظت از طبیعت و تنوع زیستی در آلمان با مشارکت سایر گروه‌های علمی انجام‌شده  و یک فرایند تحلیل بیش از ۸۰ مطالعه مستقل در مورد تاثیرات تشعشعات گوشی همراه است.

آنچه محققان دریافتند این بود که از ۸۳ مطالعه‌ای که بررسی کردند، ۷۲ مورد از آن‌ها ارتباط واضحی بین تابش و اثرات منفی بر روی حشرات مانند مگس و زنبور نشان داده است.

نتایج تحقیقات نشان داد، اشعه حاصل از گوشی همراه و  وای فای می‌تواند سلول‌های زنده را به‌ویژه با جذب یون‌های کلسیم با سرعت بالاتر از حد طبیعی مورد تاثیر قرار دهد.

مطالعات حاکی از آن است که این تغییر و سایر تغییرات می‌توانند تاثیرات مخربی بر روی حشرات داشته باشند. این امر باعث می‌شود که آن‌ها از چرخه‌های معمول خواب‌وبیداری خود خارج شوند و حتی در معرض بیماری قرار گیرند. اگر این تاثیرات گسترده باشد، مطمئنا می‌تواند کاهش جمعیت برخی از گونه‌های مهم را به همراه داشته باشد.

یوهانس انسل از اتحادیه حفاظت از طبیعت و تنوع زیستی (NABU) در بیانیه‌ای اعلام کرد: "نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که هنگام تجزیه‌وتحلیل علل کاهش چشمگیر حشرات باید تمامی موارد را در نظر داشته باشیم. این موضوع برای بسیاری از ما ناراحت‌کننده است زیرا در عادت‌های روزمره ما تداخل ایجاد می‌کند. "

ممکن است مشاهده حشرات در خانه شما آزاردهنده باشد، اما برای زنجیره غذایی بسیار مهم هستند، نیازی به ذکر نیست که وظایف حیاتی آن‌ها گرده‌افشانی است. به‌ویژه در مورد زنبورهای عسل که به دلیل آفت‌کش‌ها و سایر مواد شیمیایی که امروزه به‌طور گسترده استفاده می‌شوند، مورد آسیب قرار گرفتند. علاوه بر این، پرتوهای ناشی از فناوری بر کاهش سریع و زندگی گیاهان و حیوانات تاثیر دارد.

در این مورد چه‌کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ مشخص نیست تلفن همراه و فناوری ارتباطات بی‌سیم آن‌چنان جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما باشد که رهایی از آن سخت باشد. بااین‌حال، اگر به این مورد توجه نکنیم  ممکن است فاجعه‌ای به بار آید که باعث شود چنین تجملاتی بی‌معنی باشد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->