مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

مرگ حشرات حیاتی با امواج گوشی‌های هوشمند و وای فای

  • کد خبر: ۴۴۴۲۹
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۷
مرگ حشرات حیاتی با امواج گوشی‌های هوشمند و وای فای
تحقیق بر روی جمعیت حشرات متمرکز شده نشان می‌دهد، امواج گوشی همراه درواقع به حشراتی آسیب می‌رساند که برای زندگی روزمره ما حیاتی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز،گوشی‌های همراه همه‌جا هستند. این روزها تقریبا همه یک گوشی همراه دارند و بسیاری از افراد تمایل دارند که برای همه‌چیز از همگام شدن با رویدادهای اجتماعی گرفته تا پرداخت قبض از گوشی‌های هوشمند خود استفاده کنند. آن‌ها بخشی از زندگی ما شده‌اند که نمی‌توانیم بدون آن‌ها زندگی کنیم، اما نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که اشعه تولیدشده از این دستگاه‌ها ممکن است اثرات مضر به همراه داشته باشد.

این تحقیق بر روی جمعیت حشرات متمرکز شده است و شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد امواج گوشی همراه درواقع به حشراتی آسیب می‌رساند که برای زندگی روزمره ما حیاتی هستند.

این تحقیق توسط اتحادیه حفاظت از طبیعت و تنوع زیستی در آلمان با مشارکت سایر گروه‌های علمی انجام‌شده  و یک فرایند تحلیل بیش از ۸۰ مطالعه مستقل در مورد تاثیرات تشعشعات گوشی همراه است.

آنچه محققان دریافتند این بود که از ۸۳ مطالعه‌ای که بررسی کردند، ۷۲ مورد از آن‌ها ارتباط واضحی بین تابش و اثرات منفی بر روی حشرات مانند مگس و زنبور نشان داده است.

نتایج تحقیقات نشان داد، اشعه حاصل از گوشی همراه و  وای فای می‌تواند سلول‌های زنده را به‌ویژه با جذب یون‌های کلسیم با سرعت بالاتر از حد طبیعی مورد تاثیر قرار دهد.

مطالعات حاکی از آن است که این تغییر و سایر تغییرات می‌توانند تاثیرات مخربی بر روی حشرات داشته باشند. این امر باعث می‌شود که آن‌ها از چرخه‌های معمول خواب‌وبیداری خود خارج شوند و حتی در معرض بیماری قرار گیرند. اگر این تاثیرات گسترده باشد، مطمئنا می‌تواند کاهش جمعیت برخی از گونه‌های مهم را به همراه داشته باشد.

یوهانس انسل از اتحادیه حفاظت از طبیعت و تنوع زیستی (NABU) در بیانیه‌ای اعلام کرد: "نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که هنگام تجزیه‌وتحلیل علل کاهش چشمگیر حشرات باید تمامی موارد را در نظر داشته باشیم. این موضوع برای بسیاری از ما ناراحت‌کننده است زیرا در عادت‌های روزمره ما تداخل ایجاد می‌کند. "

ممکن است مشاهده حشرات در خانه شما آزاردهنده باشد، اما برای زنجیره غذایی بسیار مهم هستند، نیازی به ذکر نیست که وظایف حیاتی آن‌ها گرده‌افشانی است. به‌ویژه در مورد زنبورهای عسل که به دلیل آفت‌کش‌ها و سایر مواد شیمیایی که امروزه به‌طور گسترده استفاده می‌شوند، مورد آسیب قرار گرفتند. علاوه بر این، پرتوهای ناشی از فناوری بر کاهش سریع و زندگی گیاهان و حیوانات تاثیر دارد.

در این مورد چه‌کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ مشخص نیست تلفن همراه و فناوری ارتباطات بی‌سیم آن‌چنان جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما باشد که رهایی از آن سخت باشد. بااین‌حال، اگر به این مورد توجه نکنیم  ممکن است فاجعه‌ای به بار آید که باعث شود چنین تجملاتی بی‌معنی باشد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->