تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

اولین تاکسی‌های پرنده مهرماه به آسمان ایران می‌آیند

  • کد خبر: ۴۴۷۵۶
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۴
اولین تاکسی‌های پرنده مهرماه به آسمان ایران می‌آیند
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد که به زودی شکلی از تاکسی‌های پرنده با کمک هواپیما‌های فوق سبک در مسافت‌های بین شهری در کشور ایجاد می‌شود
به گزارش شهرآرانیوز،دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد که به زودی شکلی از تاکسی‌های پرنده با کمک هواپیما‌های فوق سبک در مسافت‌های بین شهری در کشور ایجاد می‌شود که با این کار «تحولی تاریخی و مهیج در صنعت جابه‌جایی ایجاد» خواهد شد.
 
اولین تاکسی‌های پرنده مهرماه به آسمان ایران می‌آیند
«منوچهر منطقی» گفته که توسعه حمل‌ونقل هوشمند یکی از اولویت‌های ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و این کار ذیل برنامه‌های مختلفی در ستاد پیگیری می‌شود. یکی از آن‌ها اجرای طرح تاکسی هوایی است. پرنده‌های بین شهری که قرار است نقش تاکسی‌های زردی را بازی کنند که روزانه تعداد بالایی از شهروندان را برای رسیدن به مقصد جابه‌جا می‌کنند.

با اینکه مساله تاکسی‌های پرنده در دنیا نیز هنوز به طور کامل پیاده سازی نشده است و شرکت‌هایی مانند آئودی و ایرباس در تکاپوی راه‌اندازی کامل این طرح هستند، ولی به نظر می‌رسد ایرانیان نیز در این راه اقداماتی انجام داده‌اند تا فاز اولیه این موضوع در کشور راه‌اندازی شود.

در دنیا اوبر برای توسعه تاکسی‌های پرنده تلاش‌های متعددی انجام داده و چندی پیش مجموعه اسنپ نیز در پست اینستاگرامی خود اعلام کرد که به دنبال راه‌اندازی تاکسی هوایی در کشور است؛ موضوعی که البته مشخص نیست به کجا رسیده است.

حال منوچهر منطقی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این تاکسی‌ها گفته به خبرگزاری مهر گفته است: «فعلا قرار است از این نوع وسایل نقلیه در مناطق کم تردد استفاده شود. این کار اگر در استان‌ها و شهر‌های کمتر برخوردار هم قابلیت اجرایی داشته باشد، قطعا رونق اقتصادی را برای آن‌ها به همراه خواهد داشت.»

به گفته او، طرح تاکسی هوایی با هواپیما‌های ۴ تا ۱۹ نفره آغاز می‌شود. در این طرح همه فرودگاه‌های کم تردد کشور فعال می‌شوند و هواپیما‌های موجود در این کلاس می‌توانند خدمات‌رسانی بیشتری داشته باشند. منطقی تاکید کرده این طرح پیش از انقلاب کلید خورده بود، اما به دلایل متعددی اجرای آن به تعویق می‌افتاد: «ما در ستاد این طرح را به صورت جدی پیگیری کردیم و با توان دانش‌بنیانهایمان توانستیم آن را به مرحله اجرا برسانیم.»

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرده فاز ابتدایی آن مهرماه آغاز می‌شود و فاز بعدی آن هم در بهمن‌ماه قابل اجرا است: «اجرای این طرح با کمبود‌هایی روبرو است، مثلا در حال حاضر سوخت این هواپیما‌ها از دیگر کشور‌ها تامین می‌شود. در صورتی که توان تولید داخلی آن وجود دارد و با توسعه این طرح، تولید داخلی آن اقتصادی خواهد شد.» بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، ایران اگر بتواند برای تامین داخلی سوخت این هواپیما‌ها کاری کند، میزان پیشرفت طرح بیشتر می‌شود و اقدامات سرعت می‌گیرد.

با توجه به این موضوع که جزییات بیشتری در رابطه با این طرح ارائه نشده، مشخص نیست چقدر می‌توان این اجرایی شدن چنین طرحی را جدی گرفت.

منبع:دیجیاتو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->