درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری
سرخط خبرها

ظریف: حق مردم نیست به خاطر دعوا‌های سیاسی منافع مردم را نپذیریم

  • کد خبر: ۴۴۸۹۲
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
ظریف:  حق مردم نیست به خاطر دعوا‌های سیاسی منافع مردم را نپذیریم
وزیر امور خارجه گفت: آنچه امروز به ایران اقتدار و عزت بخشیده است، و اجازه نمی‌دهد کسی به مردم این کشور توهین کند و فخر بفروشد، فرهنگی است که ما از عاشورا، شهادت و ایثار داریم.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد ظریف ظهر روز دوشنبه در مراسم تجلیل و بزرگداشت شهدای وزارت امور خارجه که در محوطه این وزارتخانه برگزار شد، با گرامیداشت یاد و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، هسته‌ای، و مدافعان حرم به ویژه شهدای وزارت امور خارجه گفت: یاد و خاطره سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» و همراهان ایشان که به دست تروریست‌های رژیم آمریکا به شهادت رسیدند را گرامی می‌داریم.

وزیر امور خارجه خطاب به خانواده‌های شهدای وزارت امور خارجه گفت: همه فرزندان شما به عشق امام حسین (ع) شهید شدند. آنچه کشور ما را اقتدار بخشیده است، آنچه امروز در شرایط ناگوار بین‌المللی، منطقه‌ای و نابسامانی‌ها به این مردم عزت داده و اجازه نداده کسی به مردم توهین کرده و فخر بفروشد، هیچ قدرت یاوه‌گویی بگوید «اگر من حمایتم را بردارم، در یک هفته و ۱۰ روز به زبان دیگری صحبت می‌کنید» و اجازه نداده رژیم تا دندان مسلحی، ایران را ظرف یک هفته تصرف و از اهواز با مردم دنیا صحبت کند»، و موجب شد همه این نقشه‌ها، نقش بر آب شده و صدام و صدامیان به زباله‌دان تاریخ پیوسته و مردم ایران سرافراز باشند، همان فرهنگی است که از عاشورا، شهادت و ایثار داریم.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه درست است که نیرو‌های مسلح حافظ این مرز و بوم هستند، اما این نیرو‌ها از همین مردم عاشق حسین و ایثار و شهادت برخاسته‌اند، تصریح کرد: آنچه به ما توان داده و موجب شده از همه فشار‌ها و سختی‌ها عبور کنیم، همین حضور مردم، فرهنگ ایثار و شهادت است که بهترین یادگار و نمونه‌های آن‌ها هستید. شما افتخار و عزت ایران و نشانه‌های بزرگی ایران هستید. شما ایران را سرپا نگه داشته‌اید.

ظریف با بیان اینکه اگر این فرهنگ و نگرش نبود، هشت سال مقاومت در برابر همه حمایت‌ها ممکن نبود، خاطرنشان کرد: کشوری را سراغ دارید در دوران دفاع مقدس از متجاوز حمایت نکرده باشد. قدرتی را سراغ دارید که به متجاوز سلاح نداده باشد.

وزیر امور خارجه گفت: اگر می‌خواهند فراموش کنند، هیچ گاه اجازه نمی‌دهیم. برخی از کشور‌های این منطقه ۷۵ میلیارد دلار به صدام کمک کردند. مدعی چه هستند؟ ما مدعی هستیم. ۷۵ میلیارد دلار پول دادید که مردم ما را شهید کرده و بکشند و جمهوری اسلامی را به زانو درآورند، ولی این خانواده‌ها اجازه ندادند. هواپیمای آواکس به عراق دادید. آخرین اطلاعات جبهه‌ها را به عراق دادید. حتی وقتی می‌دانستید عراق از سلاح شمیایی استفاده می‌کند. هواپیمای میراژ به عراق دادید. موشک اگزوسه به عراق دادید. امروز می‌خواهید از مردم لبنان حمایت کنید؟ تاریخ این منطقه را فراموش نکرده و مردم این جنایت‌ها را فراموش نمی‌کند.

ظریف افزود: تانک چیفتن شما هر روز از لای رز و ورق بیرون می‌آمد و شهدای ما با تانک‌هایی که داده بودید علیه صدام می‌جنگیدند. امروز ادعای حقوق‌بشر می‌کنید؟ شما جنایتکاران علیه بشریت هستید. سلاح شیمیایی از آلمان و هلند در اختیار عراق قرار می‌گرفت و علیه مردم ایران و علیه مردم سردشت استفاده می‌شد، امروز برای ما ادعای مدنیت می‌کنید؟

وی با بیان اینکه آنچه به شما نمی‌آید، تمدن و مدنیت است، عنوان کرد: همه در ارسال سلاح به عراق مشارکت کردید، ولی چه شد که صدام و صدامیان به زباله‌دان تاریخ بپیوند؟ شما مدعی هستید که داعش را از بین بردید، اما شما دشمن شماره یک داعش را از بین بردید، آنهم با زبونیت و سبعیت. آنچنان زدند که تنها یک دست برای ما باقی ماند. شما ترسو و وحشی هستید، ولی مردم را به زانو درنیاوردید.

وزیر امور خارجه اظهارداشت: مردم ما متکی به فرهنگ غنی هستند. چه ایرانی شیعه، چه ایران سنی، مسیحی، زردشتی و یهودی در خون‌شان عشق به امام حسین (ع) وجود دارد. در خون ایرانی افتحار به مکتب ایثار و شهادت است و این ایران را سرپا نگه داشته است. هنوز هم علیه ایران طراحی می‌کنید، اما فرهنگ ایثار و شهادت ایران را سرپا نگه داشته است.

ظریف خطاب به خانواده شهدا بیان کرد: شما نمایندگان یک فرد نیستید. شما نماینده یک فرهنگ هستید. فرهنگی که این کشور را سرپا نگه داشته است. فراموش نکنید آنچه موجب اقتدار ایران شده، مردم عاشق امام حسین (ع) هستند. مردمی که صرف نظر از دیدگاه، گرایش، دین و مذهب‌شان عشق به حسین (ع) در خون‌شان ریشه دوانده است و این ایمان، کشور را سرپا نگه داشته است.

وی با تاکید بر اینکه مردم، ولی نعمت ما، شهدا تاج سر ما و خانواده آن‌ها عزت ما هستند، گفت: شرمنده مردم هستیم. در برابر این همه اقتداربخشی، آنچه که باید است در حق مردم نکردیم. بپذیریم آنچه که لازم بود، نکردیم و فرمان امام را نپذیرفتیم که مردم، ولی نعمت ما هستند.

رئیس دستگاه دیپلماسی یادآورشد: بپذیریم بدهکاریم و حق مردم نیست که به خاطر دعوا‌های سیاسی و جناحی، منافع مردم را نپذیریم. بپذیریم در برار خانواده شهدا شرمنده‌ایم. باید بسیار تلاش کنیم تا ذره‌ای از آنچه شهدا و خانواده آن‌ها برای این آب و خاک هزینه کردند را پرداخت کنیم. من به نمایندگی از دولت ایران در برابر شما سر تعظیم فرود می‌آورم و در برابر بزرگی شما، فرزندان، همسران، برادران و خواهران شما اظهار کوچکی می‌کنم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->