هر نخبه، یک سنگر در دفاع از ایران «پرواز  اندیشه ها» به  جای «فرار مغزها» چالش های جذب استعدادهای برتر در  دستگاه های اجرایی | شایسته‌سالاری با توان نخبگان پیش‌بینی بارش باران و رعدوبرق در برخی استان‌های کشور (۱۰ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ گوشی قاپ جوان توسط ماموران کلانتری خواجه ربیع مشهد | مهاجرت، نقطه آغاز یک سقوط ۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است + فیلم ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند!
سرخط خبرها

لزوم مشارکت بانوان در اهدای خون

  • کد خبر: ۴۵۰۴۹
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
لزوم مشارکت بانوان در اهدای خون
مهمترین مصرف کنندگان خون زنان هستند، در حالی که فقط ۵ درصد از اهدای خون جامعه را بر عهده گرفته اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی با تشکر از این بانوان فداکار در عرصه اهدای خون گفت: در دوران دفاع مقدس زنان با حضور در پشت جبهه‌های نبرد حق علیه باطل و حتی درنزدیکترین مواضع در خط مقدم به دفاع از کشور پرداخته و در حال حاضر نیز با اهدای خون خود در سنگر سلامت آماده ایثار و از خودگذشتگی هستند.


دکتر عبداللهی افزود: در هفته دفاع مقدس بانوی رکورد دار اهدای خون به کمک بیماران نیازمند به خون شتافت. خانم خدیجه باغبانی، دارنده کارت طلایی، با حضور در پایگاه اهدای خون امام رضا علیه السلام و اهدای خون در هفته دفاع مقدس با یادآوری حضور پرافتخار بانوان دردفاع از این مملکت، به یاری بیماران نیازمند به خون شتافت. وی درحال حاضر دارای ۸۱ نوبت اهدای خون مستمربوده که با احتساب فرآورده‌های خونی ۲۴۳ بار به کمک بیماران نیازمند به خون و فرآورده‌های خونی شتافته است.


وی در ادامه اظهار کرد: اهدای خون کارکرد‌های پنهانی نیز دارد که شامل ترویج فرهنگ وفاداری و تعهد به جامعه، خود مراقبتی و وفاداری به خانواده، رعایت بهداشت جنسی، ممانعت از مداخلات تهاجمی به بدن و کارکرد‌های ایثارگرانه و مسئولانه در لایه‌های مختلف اجتماعی است.

 

مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی گفت: زنان رفتار‌های پر خطر کمتری دارند، نسبت به سلامت دریافت کنندگان خون وسواس و تعهد بیشتری دارند و در مورد سوالات پزشک اهدای خون صادقانه‌تر جواب می‌دهند.

وی افزود: همچنین خون اهدایی، جان مادران زیادی را در حین زایمان نجات می‌دهد و به این لحاظ یکی از مهمترین مصرف کنندگان خون زنان هستند، در حالی که فقط ۵ درصد از اهدای خون جامعه را بر عهده گرفته اند و شایسته است که این قشر از جامعه نیز برای نجات جان مادران همدلی بیشتری نشان دهند و به جمع اهدا کنندگان بپیوندند.


عبداللهی اظهار کرد: با وجود آنکه نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل می‌دهند این گروه به گفته کارشناسان آمار، درصد کمی از اهداکنندگان خون در کل کشور را به خود اختصاص می‌دهند به طوری که اهدای خون زنان در ایران با جمعیت، وضعیت سلامتی و روحیه ایثارگرانه و حمایتگر آنان تناسبی ندارد. بر اساس گفته متخصصان، مردان چهار بار و زنان سه بار در سال می‌توانند بدون هیچ مشکلی خون اهدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->