جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید
سرخط خبرها

ورود واکسن آنفلوانزای ایرانی به بازار تا پایان امسال

  • کد خبر: ۴۵۱۰۸
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۶
ورود واکسن آنفلوانزای ایرانی به بازار تا پایان امسال
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه طی سه سال گذشته در تولید واکسن اتفاقات بزرگی در کشور رخ داده است گفت که تا پایان امسال برای اولین بار واکسن آنفلوانزای ایرانی وارد بازار خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سورنا ستاری شامگاه سه شنبه در نشست با خبرنگاران استان زنجان با بیان اینکه به زودی در حضور رییس جمهوری چند واکسن رونمایی خواهد شد افزود: در حوزه انسانی شرکت‌هایی تولید واکسن‌های انسانی را مد نظر قرار داده اند که واکسن آنفلوانزای ایرانی نیز به تعداد قابل توجهی توسط یکی از شرکت‌های دانش بنیان که به تازگی به این حوزه ورود پیدا کرده است، وارد بازار خواهد شد.

وی در خصوص نقش موثر شرکت‌های دانش بنیان در تولید واکسن کرونا افزود: در زمان حاضر حداقل هفت مجموعه در این حوزه فعال هستند که نتایج آن از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام خواهد شد.

ستاری همچنین در ارتباط با وضعیت بازگشت نخبگان به کشور گفت: طی سه سال گذشته بیش از یک‌هزارو ۸۰۰ نفر از نخبگان از ۱۱ دانشگاه برتر به کشور بازگشته اند و این روند نسبت به قبل از شیوع کرونا روند بهتری یافته بطوری که این تعداد مرداد ماه امسال نسبت به مرداد سال گذشته ۲ برابر شده است.

معاون رییس جمهوری ادامه داد: اغلب این نخبگان در شرکت‌های دانش بنیان موفق، مشغول به کار و یک سوم آن‌ها نیز به عنوان اعضای هیات علمی در حال تدریس در دانشگاه‌های کشور هستند.

ستاری با بیان اینکه طی ۲ ماه گذشته سالنامه مهاجرت در قالب کتاب منتشر شد، افزود: خوشبختانه در چند سال اخیر مهاجرت نخبگان از کشور کاهش یافته است و در حالی که سالانه وضعیت ۷۰هزار نخبه را در کشور چک می‌کنیم و فرار مغز‌ها انکار نمی‌شود، اما آمار و ارقامی ارایه شده در این خصوص بزرگ نمایی می‌شود.

وی مقصد بیشتر نخبگان مهاجر از کشور را آمریکای شمالی و برخی را نیز آسیای جنوب شرقی عنوان کرد و افزود: نوع مهاجرت‌ها متفاوت است و در مجموع می‌توان گفت از حدود هفت سال گذشته مهاجرت نخبگان با توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور به طور چشمگیری کاهش یافته است.

ستاری در ارتباط با دارو‌های کرونا نیز اظهار داشت: در زمان حاضر دارویی برای درمان بیماری کووید-۱۹ وجود ندارد تمامی دارو‌های موثر برای این بیماری در داخل تولید می‌شود حتی نمونه‌های ایرانی دارو‌های مکمل نیز وارد بازار شده است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در خصوص آسیب دیدگی شرکت‌های دانش بنیان از شیوع کرونا گفت: در این خصوص تسهیلاتی از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه ملی برای شرکت‌های دانش بنیان آسیب دیده اعطا شد و این درحالی است که کرونا به رشد چندین برابری برخی شرکت‌های دانش بنیان در حوزه‌های آموزش و فروش اینترنتی موجب شد، اما حوزه‌های گردشگری دچار خسارت شدند و با کار‌های انجام گرفته اوضاع آن‌ها به تدریج رو به بهبودی است.

وی با اشاره به اینکه وظیفه دولت ایجاد زیرساخت‌های پارک فناوری و سرمایه گذاری لازم است، افزود: در زمان حاضر بیش از پنج هزارو ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند که ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فروش سال گذشته این شرکت‌ها بودو در زمان حدود ۴۱ شرکت به ارزش بالای ۲۵۰ هزار میلیارد تومان وارد بورس شده اند و شرکت‌های دیگری نیز در حال پیوستن است.

ستاری، با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون اتفاقات بزرگی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور رخ داده است، افزود: در گذشته و در بسیاری از حوزه‌ها، از جمله دستگاه تولید ماسک، کیت تشخیص بیماری کووید - ۱۹ و تولید دارو‌های موثر بر این بیماری، شرکتی با توانایی بالا در این زمینه‌ها نداشتیم، ولی اکنون این اقلام در کشور تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر با وجود تولید دارو‌های موثر بر کرونا در کشور، وارداتی در این حوزه از کشور‌های دیگر نداریم، افزود: امروز بسیاری از تجهیزات مورد استفاده در اتاق عمل مانند تجهیزات بی‌هوشی به همت شرکت‌های دانش‌بنیان تولید و برخی از دستگاه‌ها نیز مانند سی. تی. اسکن را به کشور‌های اروپایی و دیگر کشور‌ها صادر می‌کنیم.

ستاری با اشاره به اینکه انواع کیت‌های تشخیص بیماری کووید - ۱۹ مانند سرولوژی و PCR در کشور تولید می‌شود و از فروردین‌ماه واردات خاصی در این حوزه نداشتیم، خاطر نشان کرد: با اکوسیستم فعال در کشور توانستیم با وجود تحریم‌ها و مشکلات، نیاز‌های کشور به دستگاه تولید ماسک و کیت تشخیص کرونا را توسط شرکت‌های دانش‌بنیان رفع کنیم.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->