چه خبر از بازار حبوبات؟ | لوبیاچیتی دوباره اوج گرفت ریزش ۲۰ تا ۹۵ میلیونی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش ۳۶ میلیونی قیمت شاهین دلار به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + علت خراسان رضوی، الگوی خصوصی‌سازی صنایع در کشور است | جذب حداکثری دانشجویان به مراکز فنی‌وحرفه‌ای در طرح «ایران ماهر» جشن بزرگ تجلیل از کارگران نمونه استان برگزار شد | فعالیت ۱۳۴۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در خراسان رضوی تعادل بورس در روز مذاکرات | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش اقبال مردم به نسل جدید کولر‌ها با مصرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتر | قیمت کولر در مشهد نسبت به سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است ۱۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خراسان رضوی، زیر کشت گندم است قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام قیمت ۳ کالای اساسی در روزهای آینده قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۷۹ هزار تومان بیش از ۲۵۰ تن روغن مصرف خانوار در بازار مشهد و خراسان رضوی در حال توزیع است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازار به افت دلار واکنشی نشان نداد | گره گرانی کجاست؟ کاهش ارزش کالا‌های صادراتی خراسان رضوی | صادرات بیشتر، سود کم‌تر پیش بینی قیمت طلا و سکه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خرید و فروش کارت سوخت تکذیب شد مبلغ یارانه نان اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بیت‌کوین از مرز ۹۵ هزار دلار عبور کرد ارزش سهام عدالت مشخص شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت‌پرده پدیده چسبندگی قیمت‌ها در بازار ایران | دلال‌ها فقط گرانی را می‌شناسند قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان‌تر شد چه کسانی از دریافت یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ محروم هستند؟ سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو | این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول
سرخط خبرها

قیمت آب بسته بندی ۲۰درصد افزایش یافت

  • کد خبر: ۴۵۲۶۷
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
قیمت آب بسته بندی ۲۰درصد افزایش یافت
دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران از افزایش ۲۰ درصدی قیمت محصولات این صنعت در پی افزایش قیمت مواد اولیه از سوی صنایع پتروشیمی‌ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی گفت: صنایع پتروشیمی با افزایش قیمت دلار در سامانه نیما محصولات خود را گران می‌کنند و با این کار تیشه به ریشه صنعت غذا می‌زنند.

 

فروهر با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه بسته بندی صنایع غذایی در ماه‌های گذشته، گفت: قیمت هر کیلوگرم پت ( ماده اولیه تولید انواع بطری‌های پلاستیکی برای تولید انواع نوشیدنی‌ها) که اوایل امسال حدود ۱۱ هزار تومان بود، دیروز در بورس از ۲۰ هزار تومان و در بازار آزاد از ۲۷ هزار تومان عبور کرد. این ماده نقشه کلانی در صنعت آب معدنی دارد.

 

وی با بیان اینکه با افزایش قیمت مواد اولیه صنایع پتروشیمی همه صنایع غذایی دچار مشکل شدند تصریح کرد: قیمت بسته بندی در صنایع غذایی در حال افزایش است و در صورت تداوم این وضعیت تولیدکنندگان صنعت غذا در آستانه ضرر و زیان قرار می‌گیرند.

به گفته دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران، علت این وضعیت این است که صنایع پتروشیمی مبنای محاسبه قیمت محصولات خود را نرخ ارز نیمایی قرار داده اند و با افزایش قیمت دلار محصولات خود را گران می‌کنند؛ این در حالی است که خوراک و مواد مورد استفاده در این صنایع داخلی است.

صنایع پتروشیمی تیشه به ریشه صنعت غذا می‌زنند

فروهر با بیان اینکه صنایع پتروشیمی با این کار تیشه به ریشه صنعت غذا می‌زنند، تصریح کرد: در حال حاضر به حدی قیمت بسته بندی گران تمام می شود که خود ماده غذایی دیگر در قیمت محصول نهایی نقش زیادی ندارد. 


وی در پاسخ به اینکه آیا تولیدکنندگان آب معدنی این موضوع را وزارت صنعت پیگیری کرده‌اند یا خیر؟ گفت: در این رابطه سال‌های گذشته بارها با مقامات نامه‌نگاری کردیم؛ تولیدکنندگان دیگر خسته شده‌اند و انگیزه لازم برای پیگیری مشکلات ندارند. برای مثال ما ۱۰ سال است که می‌گوییم مگر تولید چقدر سود دارد که بانک‌ها ۲۸ درصد سود می‌گیرند ولی هیچ کدام از این مطالبات به جایی نرسیده است. این خستگی واحدهای تولیدی منجر به خاموشی صنایع غذایی خواهد شد.

 

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران در پایان از افزایش ۲۰ درصدی قیمت آب معدنی از اوایل مردادماه خبر داد و گفت: انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب معدنی طی سال‌های گذشته معمولا هر سال در ماه فروردین قیمت محصولات خود را افزایش می‌داد، اما امسال در راستای حمایت از مصرف‌کننده در شرایط فعلی کشور تصمیم گرفت که قیمت محصولات خود را ثابت نگه دارد؛ اما تاب آوری واحدهای تولیدی در مرداد ماه تمام شد و در پایان فصل رونق فروش آب معدنی، قیمت آب معدنی را حدود ۲۰ درصد افزایش دادند. این در حالی است که افزایش قیمت آب معدنی برای تولیدکنندگان هم یک تیغ دو لبه است، چرا که محصول ما در خانه جایگزین دارد و افزایش قیمت به نفع واحدهای تولیدی نیست.

 

پیش‌تر محمدرضا مرتضوی، رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی و دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت ایران از افزایش ۱۳۰ تا ۱۵۰ درصدی قیمت مواد پتروشیمی و در پی آن افزایش هزینه‌های بسته بندی صنایع غذایی در ماه‌های اخیر خبر داده و گفته بود که وقتی صنایع مادر مثل پتروشیمی، فولاد، برق و نظایر آن به صورت بی رویه افزایش قیمت داشته باشند روی صنایع دیگر هم تاثیر می‌گذارد؛ بنابراین یکی از دلایل افزایش قیمت‌ کالاهای مختلف در ماه‌های اخیر همین است و دلیل دیگر هم نوسانات نرخ ارز.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->