ادعای رژیم صهیونیستی: «اشتباهی» کودکان تشنه غزه را کشتیم غریب‌آبادی: ادعای فریب نیرو‌های ایرانی در میز مذاکره نادرست است| باورش سخت بود کشوری بتواند اسرائیل را مجبور به آتش‌بس کند دستگیری آدم ربا‌ها در هنگ مرزی تایباد و رهایی ۲ گروگان تبعه افغانستانی شمار شهدای خبرنگار در غزه به ۲۳۱ نفر رسید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل دفتر نتانیاهو تظاهرات کردند نیکزاد: چطور برنجی که از کشاورز ۹۰ هزار تومان خریده می‌شود ۳۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد؟ وزیر خارجه هند پس از ۵ سال به چین سفر می‌کند سقوط هواپیما در انگلیس (۲۲ تیر ۱۴۰۴) قوه قضائیه: کواکبیان تاکنون هیچ سند معتبری ارائه نکرده است عراقچی عازم چین می‌شود بالون جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان سقوط کرد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان وارد ایران شد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) تکذیب ورود عناصر مسلح به لبنان تحریم‌های جدید پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه (اسنپ بک) علیه ایران چیست؟ وزیر کشور: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند جفری اپستین کیست؟ | دوست ترامپ و جاسوس موساد؟ پزشکیان: نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم کره‌شمالی نسبت به اقدام نظامی علیه آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی هشدار داد سفیر چین در تهران از تمایل پکن برای ایجاد یک اقتصاد جهانی انعطاف‌پذیرتر با ایران خبرداد کدخدایی در نامه به گوترش: قطعنامه ۴۸۷ شورای امنیت را شجاعانه اجرا کنید آیت‌الله علم‌الهدی: ایران به‌عنوان «قبة‌الاسلام» باید محور نگاه رسانه‌ها و مردم باشد | استفاده از حس ملی‌گرایی برای تقویت هویت اسلامی بیکدلی از استاندار سیستان و بلوچستان برای تسهیل بازگشت مهاجران افغانستانی از طریق مرز میلک قدردانی کرد تصویب کلیات طرح تقویت بنیه دفاعی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس سازمان ملل: روزانه ۱۱۲ کودک در غزه به سوء تغذیه مبتلا می‌شوند لیبرمن: کابینه نتانیاهو در تمام زمینه‌ها شکست خورده است بررسی جزئیات لایحه بدهی‌های عمومی دولت در کمیسیون اقتصادی مجلس تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس | علیزاده رئیس ماند
سرخط خبرها

چرا شرکت‌های سودده از فهرست سهام عدالت خارج شدند؟!

  • کد خبر: ۴۵۴۵۱
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
  • ۱
چرا شرکت‌های سودده از فهرست سهام عدالت خارج شدند؟!
رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس گفت: سازمان خصوصی سازی باید علت خروج ۶۰۴ شرکت را از لیست واگذاری‌ها اعلام و بگوید، چرا برخی شرکت‌های سودده از فهرست سهام عدالت خارج و برخی شرکت‌های زیانده جایگزین آن‌ها شده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست بررسی نحوه اجرای قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در حوزه خصوصی‌سازی و سهام عدالت گفت: کمیسیون اصل ۴۴ قانون اساسی پشتوانه دولت و وزارت امور اقتصادی و دارایی بوده و هست و دولت می‌تواند از کانال کمیسیون اصل ۴۴ بسیاری از موانع سرمایه‌گذاری و توسعه بخش خصوصی را برطرف کند.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی تاکید کرد: دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارش‌هایی که به کمیسیون و مجلس ارائه می‌دهند، اصل نظارت را ملاک قرار داده و براساس قانون و وظایف دستگاه‌ها اعلام کنند که هر دستگاه چه عملکردی داشته است.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد اظهار کرد: برخی زیر مجموعه‌های دولت مانع واگذاری‌ها هستند و اگر دولت از ظرفیت این کمیسیون استفاده کند، می‌تواند موانع را از سر راه تصمیمات و انجام تکالیف قانونی خود بردارد.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در این جلسه از رئیس سازمان خصوصی سازی خواست تا طی گزارشی علت خروج ۶۰۴ شرکت از لیست واگذاری‌ها را اعلام و بگوید، چرا برخی شرکت‌های سودده از فهرست سهام عدالت خارج و برخی شرکت‌های زیان ده جایگزین آن‌ها شده‌اند؟

وی افزود: بیش از ۴۹ میلیون نفر دارنده سهام عدالت با جابه جایی شرکت‌ها و تغییر رویکرد و تصمیمات دولت دچار خسران و زیان می‌شوند و باید به تمام تبعات تصمیماتی که گرفته می‌شود، توجه کرد. سازمان خصوصی سازی باید مراقبت باشد تا واگذاری‌ها منجر به تدوام مدیریت دولت نشود.

حسینی با اشاره به برخی واگذاری‌ها که محل ایراد قرار گرفته است، اظهار کرد: سازمان خصوصی سازی گزارش این موضوع را به کمیسیون ارائه کند.

همچنین در ابتدای این نشست صالح رئیس سازمان خصوصی سازی گزارشی از روند واگذاری‌ها ارائه و از کمیسیون خواست تا به منظور هماهنگی در تصمیمات، همه موارد مربوط به اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در این کمیسیون بررسی و تصمیم‌گیری شود و در ادامه جلسه نمایندگان عضو کمیسیون اصل ۴۴ و کارشناسان دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس به ارائه دیدگاه ها‌ی خود پرداختند.

منبع: خانه ملت
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۳
0
0
چرا بقیه پول سهام عدالت رو نمیریزن لازم داریم یک دلفریب شد فروش سهام عدالت
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->