لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعای آذربایجان درباره فتح بخشی از قره‌باغ

  • کد خبر: ۴۵۵۳۶
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۷
ادعای آذربایجان درباره فتح بخشی از قره‌باغ
«الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان در توئیتر اعلام کرد این کشور یک منطقه مسکونی در شمال شرق قره‌باغ را از نیروهای ارمنستان پس گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مقامات جمهوری آذربایجان مدعی شدند که نیروهای این کشور یک منطقه مسکونی در شمال شرق قره‌باغ را از نیروهای ارمنستان پس گرفته‌اند.

جمهوری آذربایجان مدعی شد که در درگیری‌های امروز با ارمنستان در منطقه قره‌باغ، یک منطقه مسکونی در شمال این منطقه را پس گرفته است.

«الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان این خبر را در صفحه توییتر خود اعلام کرد و نوشت: «امروز ارتش آذربایجان، پرچم آذربایجان را در "ماداگیزه" (ماداگیس) به اهتزاز درآورد. ماداگیزه متعلق به ماست».

خبرگزاری آذرتاگ نیز نوشت که رئیس جمهور آذربایجان، به همین مناسبت، به «حکمت حسن‌اف»، وزیر دفاع و نیروهای این کشور تبریک گفته است.

ماداگیزه در شمال شرق قره‌باغ کوهستانی قرار دارد. هنوز مقامات ارمنستان به این خبر واکنشی نشان نداده‌اند.

درگیری نظامی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره‌باغ کوهستانی وارد ششمین روز خود شده و دو طرف طی این مدت، یکدیگر را به آغاز درگیری متهم کرده‌اند و بر اثر این درگیری ده‌ها نفر از دو طرف کشته یا زخمی شده‌اند.

در همین ارتباط، «حکمت‌ حاجی‌اف»، مشاور رئیس جمهور آذربایجان طی نشست خبری جمعه‌شب ارمنستان را به جذب و انتقال «شبه‌نظامیان مزدور» به ویژه ارمنی‌های ساکن سوریه، لبنان و روسیه به قره‌باغ برای مقابله با ارتش آذربایجان متهم کرد.

دو طرف درگیر طی این هفته یکدیگر را به انتقال نیروهای خارج به مناطق درگیر متهم کرده‌اند. حاجی‌اف در گفت‌گو با شبکه الجزیره قطر با استناد به حرف‌های دیروز رئیس‌جمهور ارمنستان گفت که ایروان خود به مسئله اذعان کرده است.

رئیس جمهور ارمنستان دیروز گفته بود که انتقال نیرو به ارمنستان و از آنجا به قره‌باغ کوهستانی مسئله عادی است.

جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی و بخش‌هایی از اراضی آذربایجان توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

وزارت خارجه ایران از ابتدای درگیری، دو طرف را به توقف سریع تنش و درگیری دعوت کرده و خواهان گفت‌وگوی طرف‌های متخاصم شده است.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->