تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

۵۸ درصد متقاضیان بیمه بیکاری مستأجر هستند

  • کد خبر: ۴۵۷۴۶
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
۵۸ درصد متقاضیان بیمه بیکاری مستأجر هستند
رئیس مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی گفت: ۵۸/۴ درصد متقاضیان بیمه بیکاری در کشور مستأجر و ۴۱/۶ درصد مالک هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی گفت: ۵۸.۴ درصد متقاضیان بیمه بیکاری در کشور مستاجر و ۴۱.۶ درصد مالک هستند.

به نقل از سازمان تامین اجتماعی، روزبه کردونی با اشاره به نتایج نظرسنجی موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی از متقاضیان «بیمه بیکاری» عنوان کرد: آگاهی دقیق از وضعیت جامعه و انجام پژوهش و تحقیقات مبتنی بر نظرسنجی، حرکت به سمت هرگونه سیاست‌گذاری یا مداخله‌ای را با کاهش احتمالات قابل توجهی از شکست، اتلاف منابع یا حتی تحقق اهدافی ناخواسته و خلاف اهداف موردنظر مداخله کنندگان روبرو خواهد کرد.

وی ادامه داد: براین اساس، مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی در راستای اهداف مأموریتی خود، پژوهشی (برپایه نظرسنجی) به منظور بررسی «وضعیت متقاضیان دریافت بیمه بیکاری» را به انجام رساند که تحلیل و نتایج آن را در اختیار متخصصین و سیاست گذاران حوزه‌های مرتبط قرار گیرد.

کردونی افزود: این نظرسنجی، وضعیت بیش از ۷۰۰ هزار متقاضی بیمه شده تامین اجتماعی را که در سامانه بیمه بیکاری ثبت‌نام کرده‌اند، مورد ارزیابی قرار داده است. برخی نتایج بدست آمده (برای شماری از متقاضیان بیمه بیکاری که هنوز بیکار هستند) نشان می‌دهد ۴۰.۴ درصد از پاسخگویان زن و ۵۹.۶ درصد مرد بوده‌اند.

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی اظهار کرد: همچنین ۲۱.۲ درصد از پاسخگویان «مجرد» و ۷۲.۴ درصد «متأهل» هستند.

وی با بیان اینکه ۲۲.۶ درصد از پاسخگویان دارای قرارداد دائم و ۷۷.۴ درصد نیز دارای قرارداد موقت بوده‌اند، افزود: ۸۶.۴ درصد از این متقاضیان در گذشته مقرری بیمه بیکاری را دریافت نکرده‌ و ۷۶.۷ درصد از آنها اعلام کرده‌اند که خود، درخواست بیمه بیکاری را ثبت کرده‌اند.

کردونی ادامه داد: براساس این نظرسنجی، ۷۷.۱ درصد پاسخ‌دهندگان در بخش «خدمات»، ۱.۴ درصد در بخش «کشاورزی» و ۲۱.۵ درصد در بخش «صنعت» اشتغال داشته‌اند.

وی یادآور شد: ۷۶درصد از متقاضیان هم به صورت تمام‌وقت، ۲۴درصد ساعتی و ۵۸.۲ درصد از آنها نیز اعلام کرده‌اند که کارفرمای مربوطه، نسخه‌ای از قرارداد را به آنها تحویل نداده‌ است.

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی همچنین افزود: ۶۱.۹ درصد از متقاضیان، «سرپرست خانوار» بوده‌اند؛ این درحالی است که فقط ۲۷.۱ درصد از پاسخگویان بیان کرده‌اند که شخص دیگری در خانواده آنها «حقوق‌بگیر» است.

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی گفت: اقساط ماهیانه مستاجران متقاضیان بیمه بیکاری هم برابر با ۲۵.۵ درصد (بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تومان)، ۲۵ درصد (بین یک تا دو میلیون تومان)، ۱۶درصد (کمتر از ۵۰۰ هزار تومان)، ۱۵.۶ درصد (بدون قسط)، ۱۰درصد (بین دو تا سه میلیون تومان)، چهار درصد (بین ۳ تا ۴میلیون تومان) و ۳.۷ درصد (بیش از چهار میلیون تومان) گزارش شده است.

به گفته کردونی، ۸۷.۹ درصد از متقاضیان همچنین «یارانه ۴۵ هزارتومانی» و ۵۴.۶ درصد نیز «یارانه معیشتی» دریافت می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->