قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟ گزارشی از ازدحام افغانستانی‌ها در خیابان پاکستان | مهاجران افغانستانی برای دریافت مدرک شناسایی جدید مجبورند روز‌ها مقابل سفارت در نوبت ب‏مانند همه چیز درباره آخرین وضعیت اقامتی مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره تحصیل دانش‌آموزان اتباع دارای برگه سرشماری در مدارس تهران اقرار وزیر بهداشت پاکستان به پیشی گرفتن افغانستان در مبارزه با فلج اطفال صادرات ۳ هزار و ۵۰۰ تن گاز مایع به افغانستان از طریق مرز دوغارون، طی یک سال گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: ممکن است جایگزینی برای نیروی کار اتباع خارجی نداشته باشیم
سرخط خبرها

نگرانی کمیسیون حقوق بشر افغانستان از افزایش ترور‌های هدفمند

  • کد خبر: ۴۵۷۷۹
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۷
نگرانی کمیسیون حقوق بشر افغانستان از افزایش ترور‌های هدفمند
کمیسیون حقوق بشر افغانستان همزمان با کشته شدن دست کم چهار شخصیت برجسته در این کشور که روز یکشنبه رخ داد، نگرانی خود را بابت افزایش ترور‌های هدفمند اعلام کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع افغانستان تایید کرد، دو افسر در اداره حقوقی در کابل ساعات اولیه روز یکشنبه ترور شدند و حمدالله ارباب، عضو برجسته کمیسیون دسترسی به اطلاعات و ظریفه غفاری، شهردار شهر میدان از ترور جان سالم به در بردند.
 
وزارت کشور افغانستان اعلام کرد، همچنین فاضل خان، رهبر برجسته قبیله‌ای در نتیجه انفجار بمبی که به خودرویش متصل شده بود در ولایت پکتیا در شرق افغانستان کشته شد. مولوی عنایت‌الله، از اشخاصی برجسته و مهم مذهبی افغانستان نیز در ولایت تخار واقع در شمال شرق کشور ترور شد.
 
هنوز هیچ گروهی مسئولیت این ترور‌ها را برعهده نگرفته است.
 
در همین حال، کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان نگرانی شدید خود را بابت افزایش حملات هدفمند علیه غیرنظامیان در این کشور ابراز داشت.
 
این کمیسیون در بیانیه روز یکشنبه خود اعلام کرد، یافته‌های آن‌ها نشان می‌دهد که در شش ماهه نخست سال جاری میلادی و در ترور‌های هدفمند و سیستماتیک، ۵۳۳ تن کشته و ۴۱۲ تن دیگر نیز زخمی شده‌اند.
 
شهرزاد اکبر، رئیس کمیسیون حقوق بشر افغانستان در توئیتی نوشت: اخبار مربوط به حملات هدفمند علیه غیرنظامیان، مقام‌های دولتی، نخبگان مذهبی و سایر غیرنظامیان هر روز منتشر می‌شود. این روند، جوی از ترس و وحشت را درست در زمانی ایجاد کرده که ما به همکاری، بسیج و شنیده شدن صداهایمان و شکل دادن روند صلح نیاز داریم. این وضعیت واقعا نگران کننده است.

۱۲۲ غیرنظامی در ۲۰۲۰ در قندهار کشته شدند

این کمیسیون همچنین مشخص کرد که در ولایت قندهار واقع در جنوب افغانستان فقط ۱۲۲ غیرنظامی از جمله هفت زن در بازه زمانی ۱۹ فوریه تا ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۰ کشته و ۷۳ تن دیگر نیز زخمی شده‌اند.
 
این افزایش ترور‌ها در حالی صورت گرفته که نمایندگانی از دولت کابل و گروه شبه نظامی طالبان در مذاکراتی با هدف گفتگو‌های بین افغان‌ها در دوحه، پایتخت قطر از ۱۲ سپتامبر و به عنوان بخشی از توافق به دست آمده بین طالبان و آمریکا حضور دارند و این گفتگو‌ها ادامه دارد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->