۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

دختر جوان پس از تعرض: اگر با من ازدواج کند از شکایتم می‌گذرم

  • کد خبر: ۴۵۸۷۱
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۷
دختر جوان پس از تعرض: اگر با من ازدواج کند از شکایتم می‌گذرم
دختر جوانی که با مراجعه به دادگاه مدعی شده بود از سوی پسری مورد تعرض قرار گرفته است، به قضات گفت اگر این پسر با من ازدواج کند از شکایتم می‌گذرم.
به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از یک‌سال قبل با شکایت دختری جوان که مدعی بود از سوی جوانی به نام حسن مورد تعرض قرار گرفته آغاز شد.

او در توضیح ماجرا به مأموران گفت: یک سال قبل در یک میهمانی با این پسر جوان آشنا شدم. در ابتدای آشنایی‌مان او خودش را فردی معتقد و با اخلاق نشان می‌داد به همین خاطر وقتی به من پیشنهاد دوستی داد، پذیرفتم.


او به من و دوستانش گفته بود که با افراد بانفوذی ارتباط دارد و به همین خاطر هم در کار‌های اقتصادی موفق بوده و ثروت زیادی دارد. همچنین متوجه شدم که او به واسطه روابط خاصی که دارد توانسته پیمانکار سرویس چند مدرسه خصوصی در تهران شود که دانش‌آموزان آن اغلب از خانواده‌های خاص و با نفوذ هستند و از این طریق پول زیادی به دست آورده بود.

چند وقتی از دوستی ما گذشت و من کاملاً به او اعتماد کرده بودم که یک‌بار من را برای صرف شام به خانه‌اش دعوت کرد و من هم برای آنکه مشکلی پیش نیاید به همراه یکی از دوستانم به خانه‌اش رفتم. چند دقیقه‌ای از حضور ما نگذشته بود که مادر حسن تماس گرفت و گفت یکی از اقوام‌شان فوت کرده و از او خواست تا خیلی زود به آنجا برود.

من هم همان موقع به وی گفتم که ما می‌رویم تا تو به کارت برسی، اما او قبول نکرد و گفت شما بمانید تا من برگردم. ما شام خوردیم و او هم به خانه مادرش رفت. چند ساعت بعد دوستم گفت باید به خانه برگردد، اما من، چون قول داده بودم بمانم تا حسن برگردد به انتظار او ماندم. اما وقتی حسن آمد به زور مرا مورد تعرض قرار داد.

از ناراحتی داشتم سکته می‌کردم، اما حسن گفت که مرا دوست دارد و می‌خواهد با من ازدواج کند و با این ترفند که خیلی زود به خواستگاری‌ام می‌آید مرا آرام کرد. فردای آن روز در اولین فرصت موضوع خواستگاری را به خانواده‌ام گفتم و منتظر بودیم که او روز خواستگاری را معین کند، اما به یک‌باره رفتار او با من تغییر کرد و گفت که دیگر تمایلی به ادامه ارتباط با من ندارد.

خیلی حالم بد شده بود تا مدت‌ها پاسخ تماس‌هایم را نمی‌داد تا اینکه بعد از چند بار تماس گفت که به سفر رفته و وقتی برگشت با من تماس می‌گیرد. با اینکه منتظر تماسش بودم، اما دلم آرام و قرار نداشت و برای اینکه مطمئن شوم به سفر رفته به خانه‌اش رفتم که دیدم ماجرای سفر دروغ بوده و در خانه‌اش میهمانی گرفته است. همان موقع زنگ خانه‌اش را زدم او وقتی من را دید شروع به داد و فریاد کرد و با اعتراض گفت که دیگر من را نمی‌خواهد و نباید مزاحمش شوم و من هم همان موقع با پلیس تماس گرفتم. البته حسن در پاسخ به این شکایت من گفت که آنقدر نفوذ دارد که شکایتم راه به جایی نمی‌برد و وقتی هم مأموران کلانتری به محل آمدند عنوان کردند که، چون حکم ورود به منزل ندارند باید در کلانتری شکایتم را مطرح کنم.

وی در ادامه ماجرا افزود: چند روز بعد متوجه شدم حسن با دختر دیگری دوست شده و همان موقع به یقین رسیدم که او با اغفالم فقط خواسته سوء‌استفاده کند بنابراین تصمیم گرفتم شکایتم را پیگیری کنم. او آینده من را خراب کرد و موجب شد تا خانواده‌ام دیگر به من اعتماد نداشته باشند.

با توجه به اینکه پرونده با اتهام تعرض ثبت شده بود، شعبه ۱۲ دادگاه کیفری استان تهران مسئول رسیدگی به آن شد و متهم احضار و نازنین به پزشکی قانونی معرفی شد. متهم در بازجویی اولیه ادعا کرد: هیچ رابطه‌ای با نازنین نداشته‌ام و اتهام‌های مطرح شده را قبول ندارم. من قصد داشتم با این دختر ازدواج کنم، اما بعد از مدتی متوجه شدم که اخلاقمان به هم نمی‌خورد به همین خاطر تلاش کردم که ارتباطمان را قطع کنم که او دست به شکایت زد.

در ادامه نازنین که متوجه شد متهم قضیه را انکار کرده با ارائه مشخصات داخلی خانه وی به مأموران صحت ادعایش را ثابت کرد و متهم ناچار شد اعتراف کند و به مأموران گفت: آن روز نازنین را به خانه‌ام دعوت کردم و با تلفن مادرم مجبور شدم چند ساعتی بیرون از خانه‌ام بروم. چون نازنین به خانواده‌اش گفته بود که شب در خانه یکی از دوستانش می‌ماند نمی‌توانست به خانه خودشان برود به همین خاطر به او گفتم در خانه من بماند تا برگردم با این شرط که ارتباطی با هم نداشته باشیم.

از سوی دیگر پزشکی قانونی پس از معاینه شاکی اعلام کرد که رابطه برقرار شده است و در دادگاه هم مستندات نشان داد که حسن اظهاراتش دروغ بوده و با نازنین ارتباط داشته است.

با مشخص شدن این موضوع حسن بازداشت شد، اما او در تلاش بود تا از شاکی رضایت بگیرد که نازنین عنوان کرد فقط زمانی رضایت می‌دهد که متهم با او ازدواج کند. در ادامه متهم به زندان منتقل شد تا حکم او از سوی قضات دادگاه صادر شود.
 
منبع: روزنامه‌ایران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->