سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر» مصوبات صدوشصت‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس + فیلم برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد هم‌افزایی شهر‌های زیارتی، گامی در مسیر ارتقای حکمرانی شهری در حوزه زیارت بافت فرسوده آبکوه با نقش‌آفرینی پررنگ مردم مشهد متحول خواهد شد
سرخط خبرها

شناسایی کانون موش‌های فاضلابی در مشهد

  • کد خبر: ۴۶۳۹۳
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
شناسایی کانون موش‌های فاضلابی در مشهد
رئیس اداره محیط زیست سلامت و ایمنی شهرداری مشهد از شناسایی خیابان‌های جمهوری و امام خمینی به عنوان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های تجمع موش‌های فاضلابی در میان ۱۱ کانون شناسایی شده تجمع جوندگان موذی در سطح شهر مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اداره محیط زیست سلامت و ایمنی شهرداری مشهد از شناسایی خیابان‌های جمهوری و امام خمینی به عنوان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های تجمع موش‌های فاضلابی در میان ۱۱ کانون شناسایی شده تجمع جوندگان موذی در سطح شهر مشهد خبر داد.

محمد پذیرا با اعلام این خبر اظهار کرد: کنترل جمعیت جوندگان موذی همواره یکی از موضوعات و دغدغه‌های مدیریت شهری در کلان شهر‌ها بوده و در شهر مشهد نیز به عنوان دومین کلانشهر بزرگ کشور، موضوع مقابله با گسترش جمعیت و حضور این جوندگان در سطح شهر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

پذیرا با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص کنترل جمعیت جوندگان موذی در سطح این کلانشهر افزود: در حال حاضر مهمترین گونه جونده موجود در سطح شهر مشهد موش فاضلابی است که با بررسی‌های صورت گرفته در سال ۹۶ بیش از ۶۰ کانون تجمع این موش‌ها در نقاط مختلف شهر شناسایی شد، اما با انجام اقدامات پیشگیرانه و کنترل جمعیت این جوندگان از طریق طعمه گذاری توانستیم در سال ۹۸ تعداد این کانون‌های تجمعی را به ۱۱ کانون کاهش دهیم.

وی گفت: کانون‌های فعال تجمع جوندگان موذی در شهر مشهد در مناطق ۱،۲،۶،۷،۸ تمرکز بیشتری داشته و یکی از دلایل حضور آن‌ها در این مناطق عدم رعایت برخی کسبه و مغازه‌داران در خصوص قرار دادن زباله جلوی در مغازه، پسماند‌های خوراکی‌های فست‌فود‌ها و نانوایی‌هایی است که باعث می‌شود حضور جوندگان به دلیل تامین شدن نیاز غذایی آن‌ها در این مناطق بیشتر شود.

رئیس اداره محیط زیست سلامت و ایمنی شهرداری مشهد تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشترین شکایت مردمی از حضور موش‌های فاضلابی در مسیر کال قره خان بوده است. از ابتدای پاییز طعمه گذاری در سرتاسر مسیر کال قره خان در چند نوبت آغاز شده و پیش بینی می‌شود کاهش قابل توجهی در جمعیت جوندگان موذی در این مسیر صورت گیرد.

پذیرا در خصوص شیوه طعمه گذاری در کانون‌های تجمعی نیز افزود: کانال‌های فعال به صورت یک روز در میان طعمه گذاری می‌شوند و پس از بازدید‌های روزانه در صورتی که طعمه مصرف شده باشد مجدداً طعمه گذاری صورت میگیرد و در صورتی که طعمه‌ها دست نخورده باقی مانده بود آنجا لانه کوبی می‌شود و طعمه در مکان‌های فعال قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت حفظ محیط زیست شهری در سال‌های اخیر استفاده از سموم خطرناک برای کنترل جمعیت موش‌های فاضلابی به طور کامل حذف شد و در حال حاضر تنها از مواد دانش بنیان تولید داخل که با شرایط محیط زیستی کاملاً سازگار هستند و هیچ گونه خطری برای انسان ندارند نسبت به کنترل جمعیت جوندگان اقدام می‌کنیم

رییس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد در پایان گفت: با رعایت بهداشت عمومی و محیطی، رعایت بهداشت واحد‌های صنفی و غذایی در سطح شهر و نریختن زباله‌های خانگی و خوراکی می‌توان تا حد قابل توجهی از جمعیت این جوندگان را کنترل کرد و از شهروندان عزیز تقاضا می‌شود در صورت مشاهده موش‌های فاضلابی مراتب را به سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ اعلام کنند تا در اسرع وقت نسبت به طعمه گذاری و کنترل جمعیت جوندگان موذی در آن منطقه اقدام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->