معاون وزیر ارتباطات از حمله سایبری به زیرساخت‌های کشور خبر داد اختلال در خطوط دائمی ایرانسل مشهد|کاربران با پیام «عدم پرداخت قبض» مواجه شدند (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران
سرخط خبرها

چاپ حسگر روی پوست بدون نیاز به گرمادهی

  • کد خبر: ۴۶۵۵۰
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
چاپ حسگر روی پوست بدون نیاز به گرمادهی
محققان برای اولین بار موفق شدند بدون نیاز به گرما دهی به پوست، مدار الکتریکی یک حسگر را به سطح پوست بچسبانند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسگرهای پوشیدنی که تا پیش از این در قالب ساعت و الکترود مورد استفاده قرار می‌گرفتند، روز به روز پیشرفته‌تر می‌شوند و حالا به محصولاتی بیومتریک مبدل شده اند که می‌توان آنها را به پوست بدن چسباند.

برای تسهیل چسباندن این حسگر چاپی به پوست بدن از یک لایه کمکی استفاده شده که گرمای پوست برای فعال کردن آن کافی است. تا پیش از این چسباندن مدارهای الکتریکی به بدن مستلزم گرم کردن آنها تا دمای ۵۷۲ درجه سانتیگراد بود و این کار ممکن بود به حسگرها آسیب برساند.

لایه کمکی که بدین منظور طراحی شده متشکل از نانوذرات نقره‌ای و پلی وینیل الکل است که در دمای بسیار پایین‌تری در حد ۴۰ درجه سانتیگراد به پوست می‌چسبند و با استفاده از آنها می‌توان مدارهای حسگرهای مختلف را علاوه بر پوست بر روی البسه و کاغذ نیز چسباند.

از حسگرهای قابل چسباندن به بدن می‌توان برای بررسی دمای بدن، سطح رطوبت، اندازه گیری سطح اکسیژن خون، بررسی عملکرد قلب و غیره استفاده کرد. این اختراع به خصوص کنترل آنی شرایط مبتلایان به ویروس کرونا را تسهیل می‌کند.

منبع: یوروکالرت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->