ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

نگاهی به شماره اکتبر نشریه Web User | همه مقتولان گوگل

  • کد خبر: ۴۶۶۳۱
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
نگاهی به شماره اکتبر نشریه Web User | همه مقتولان گوگل
Web User با استفاده پرتعداد از سنگ قبر‌های نمادین که درون آن‌ها آیکن سرویس‌ها و خدمات مختلف شرکت گوگل نمایش داده شده‌اند همراه با تیتر «کشته‌شده به دست گوگل» تلاش کرده است نشان دهد غول دنیای مجازی در راه رسیدن به نقطه‌ای که امروز در آن ایستاده، سرویس‌ها و خدمات بسیاری را قربانی کرده است.
نجفی | شهرآرانیوز - طرح روی جلد شماره اکتبر نشریه Web User با طرح‌هایی که تاکنون از نشریات دنیای فناوری سراغ داشتید تفاوت بسیاری دارد. Web User با استفاده پرتعداد از سنگ قبر‌های نمادین که درون آن‌ها آیکن سرویس‌ها و خدمات مختلف شرکت گوگل نمایش داده شده‌اند همراه با تیتر «کشته‌شده به دست گوگل» تلاش کرده است نشان دهد غول دنیای مجازی در راه رسیدن به نقطه‌ای که امروز در آن ایستاده، سرویس‌ها و خدمات بسیاری را قربانی کرده است.
 
ویلیامز، گزارشگر نشریه، در این باره می‌نویسد اگر همچنان دلتنگ پیکاسا (سرویس تصاویر) و گوگل‌ریدر (ابزاری برای گردآوری متون) هستید، باید بدانید سرویس‌دهنده‌های رایگان و متنوع زیادی همچنان آماده سرویس‌دهی هستند. پرینتر ابری گوگل، پخش‌کننده موسیقی، گوگل‌هنگ‌اوت، گوگل‌تریپ (سفر) و گوگل‌وان‌تودی (نرم‌افزاری برای کمک‌های عام‌المنفعه) از سرویس‌هایی هستند که در این سال‌ها گوگل توسعه و خدمات‌دهی آن‌ها را متوقف کرده است.
 
Web User خبری را نیز به نقل از فعالان حقوق کودکان، استادان دانشگاه و برخی نمایندگان مجلس در بریتانیا منتشر کرده است که با امضای نامه‌ای سرگشاده به غول‌های دنیای فناوری درخواست کرده‌اند از داده‌کاوی و هدف‌قرارگیری کودکان کوچک‌تر از ۱۳ سال در فضای مجازی خودداری کنند. گوگل، فیسبوک، آمازون، مایکروسافت و اپل متهم هستند با درگیر کردن زودهنگام کودکان با مسائل دنیای بزرگ‌سالان، کودکی آن‌ها را به یغما می‌برند. در دنیای امنیت نیز به‌روزرسانی iOS۱۴ موجب خشنودی فعالان فضای وب شده است. با وجود اینکه هنوز زمان زیادی از عرضه این نسخه سیستم عامل IOS نمی‌گذرد، اما در همین زمان کوتاه کاربران شاهد ایراد‌ها و مشکلات امنیتی مختلفی در آن بودند. در این به‌روز‌رسانی امنیتی، در صورت فعالیت دوربین، یک دایره سبز و در صورت فعالیت میکروفون، یک دایره نارنجی‌رنگ روی صفحه نمایش ظاهر می‌شود تا به کاربر هشدار دهد گوشی/دوربین گوشی فعال شده است.
 
 
 
برای دانلود این شماره روی لینک زیر کلیک کنید:

 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->