هم وام بگیرید، هم سود کنید چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید نشریه Computer Active | ناشناس ماندن در اینترنت

  • کد خبر: ۴۶۶۳۲
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
نگاهی به شماره جدید نشریه Computer Active | ناشناس ماندن در اینترنت
نشریه Computer Active در پرونده اصلی شماره جدید خود روی سرویس‌های ابری مدیریت فایل‌های چندرسانه‌ای متمرکز شده است.
نجفی | شهرآرانیوز - نویسندگان نشریه با توصیه به استفاده از سرویسی تحت عنوان PLEX بر این باورند که با توجه به سهولت دسترسی به فضای مجازی، اکنون زمان آن فرا رسیده است که کاربران به جای استفاده از ابزار‌هایی مانند اسپاتیفای بتوانند به موسیقی و رسانه‌های هنری مورد نظر خود از هر جایی با استفاده از اینترنت دسترسی داشته باشند.
 
در میان دیگر خبر‌های نشریه، مایکروسافت اعلام کرده است نسخه بعدی مجموعه نرم‌افزاری مایکروسافت آفیس ورژن ۲۰۲۲ خواهد بود. این در حالی است که پیش از این گمان می‌شد مایکروسافت از این پس صرفا به به‌روز‌رسانی و فروش بسته‌های تکمیلی مجموعه آفیس اقدام کند. در خبر دیگری از مایکروسافت و در حالی که جهان همچنان با کووید ۱۹ دست و پنجه نرم می‌کند، این شرکت خوش‌بین است بتواند همه‌گیری یا پاندمی بعدی را قبل از شیوع شناسایی کند. پروژه اخطاردهنده مایکروسافت با استفاده از تله‌های روباتیک می‌تواند حشرات آلوده را شناسایی و شکار کند.
 
این سیستم البته در سال ۲۰۱۶ و در جریان شیوع زیکا در آمریکای جنوبی یک بار موفق از آزمون بیرون آمده است. در مجموع با شیوع ویروس کویید ۱۹ بسیاری از شرکت‌های فناوری جهان به سمت توسعه نوآوری‌های حوزه درمان گام برداشتندو به نظر می‌رسد مایکروسافت هم با همین هدف به دنبال توسعه این پروژه قدیمی خود است.
حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی نیز از دیگر سوژه‌های این شماره است که در گزارشی با زیر سؤال بردن «ناشناس ماندن در اینترنت» به آن پرداخته شده است. شاید شما هم از آن دسته کاربرانی باشید که با تنظیم مرورگر روی حالت ناشناس (Incognito Mode) از هویت خود در وب محافظت می‌کنید، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد علاوه بر این گزینه، باید با تنظیمات Cookies و ردیاب‌های تبلیغاتی، آن‌ها را متوقف کنید. البته در کنار این موارد، استفاده نکردن از سایت‌هایی نظیر گوگل نیز که اطلاعات کاربران را احصا می‌کنند ضرورت دارد.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->