فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سامسونگ از گلکسی z فولد ۷ رونمایی کرد + مشخصات و ویژگی‌ها دو بسته‌ حمایتی ویژه دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده از جنگ بهترین شغل‌های ده سال آینده + کدام مشاغل پرتقاضا خواهند بود؟ مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید نشریه Computer Active | ناشناس ماندن در اینترنت

  • کد خبر: ۴۶۶۳۲
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
نگاهی به شماره جدید نشریه Computer Active | ناشناس ماندن در اینترنت
نشریه Computer Active در پرونده اصلی شماره جدید خود روی سرویس‌های ابری مدیریت فایل‌های چندرسانه‌ای متمرکز شده است.
نجفی | شهرآرانیوز - نویسندگان نشریه با توصیه به استفاده از سرویسی تحت عنوان PLEX بر این باورند که با توجه به سهولت دسترسی به فضای مجازی، اکنون زمان آن فرا رسیده است که کاربران به جای استفاده از ابزار‌هایی مانند اسپاتیفای بتوانند به موسیقی و رسانه‌های هنری مورد نظر خود از هر جایی با استفاده از اینترنت دسترسی داشته باشند.
 
در میان دیگر خبر‌های نشریه، مایکروسافت اعلام کرده است نسخه بعدی مجموعه نرم‌افزاری مایکروسافت آفیس ورژن ۲۰۲۲ خواهد بود. این در حالی است که پیش از این گمان می‌شد مایکروسافت از این پس صرفا به به‌روز‌رسانی و فروش بسته‌های تکمیلی مجموعه آفیس اقدام کند. در خبر دیگری از مایکروسافت و در حالی که جهان همچنان با کووید ۱۹ دست و پنجه نرم می‌کند، این شرکت خوش‌بین است بتواند همه‌گیری یا پاندمی بعدی را قبل از شیوع شناسایی کند. پروژه اخطاردهنده مایکروسافت با استفاده از تله‌های روباتیک می‌تواند حشرات آلوده را شناسایی و شکار کند.
 
این سیستم البته در سال ۲۰۱۶ و در جریان شیوع زیکا در آمریکای جنوبی یک بار موفق از آزمون بیرون آمده است. در مجموع با شیوع ویروس کویید ۱۹ بسیاری از شرکت‌های فناوری جهان به سمت توسعه نوآوری‌های حوزه درمان گام برداشتندو به نظر می‌رسد مایکروسافت هم با همین هدف به دنبال توسعه این پروژه قدیمی خود است.
حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی نیز از دیگر سوژه‌های این شماره است که در گزارشی با زیر سؤال بردن «ناشناس ماندن در اینترنت» به آن پرداخته شده است. شاید شما هم از آن دسته کاربرانی باشید که با تنظیم مرورگر روی حالت ناشناس (Incognito Mode) از هویت خود در وب محافظت می‌کنید، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد علاوه بر این گزینه، باید با تنظیمات Cookies و ردیاب‌های تبلیغاتی، آن‌ها را متوقف کنید. البته در کنار این موارد، استفاده نکردن از سایت‌هایی نظیر گوگل نیز که اطلاعات کاربران را احصا می‌کنند ضرورت دارد.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->