مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد معاون حقوقی رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران در آستانه ثبت دعوای حقوقی علیه اسرائیل و آمریکاست عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور و ۲ مأموریت مهم آن | به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی کل کشور رسانه‌های اسرائیلی: انتقال اسرا از ۵ زندان اسرائیل آغاز شد حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد
سرخط خبرها

همتی: ده‌ها میلیارد دلار درآمد ارزی کشور را در خارج مسدود کرده‌اند

  • کد خبر: ۴۶۸۱۱
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
همتی: ده‌ها میلیارد دلار درآمد ارزی کشور را در خارج مسدود کرده‌اند
رئیس کل بانک مرکزی گفت: من همیشه این را می‌گویم که بازار ارز، پرریسک‌ترین بازار است، ولی هر چه که مردم خودشان تشخیص دادند انجام دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، «عبدالناصر همتی»، رئیس کل بانک مرکزی، در حاشیه جلسه هیات دولت بیان کرد: شرایط بازار ارز از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است. به خاطر اتفاقاتی که در شش ماه اول امسال بعد از قضیه کرونا افتاد و همچنین فشار‌هایی که در چارچوب فشار حداکثری دولت آمریکا و تحریم‌هایی که اعمال و عملیاتی می‌کند، این بازار دچار مشکل شده است. متأسفانه انتظارات منفی در جامعه شکل گرفته است. ما همه تلاش خودمان را می‌کنیم که این وضعیت را به ثبات برسانیم. نقل و قول‌هایی از من می‌شود که گفته بودم، قیمت ارز پایین می‌آید، اما این شرایط بسیار پیچیده و در حال تغییر است و محدودیت‌هایی را روی منابع ما، گذاشته اند و ده‌ها میلیارد دلار از درآمد ارزی را در خارج از کشور مسدود کرده اند، حتی خیلی از کشور‌هایی که روابط خوبی با ما دارند به خاطر فشار آمریکا اجازه ندادند که ما از آنها، استفاده کنیم در حالی که پیش بینی من این بود که بتوانیم از این منابع، بهره برداری کنیم. خوشبختانه اقدامات خوبی را شروع کردیم و نسبت به آینده، خوش بین هستم.

او افزود: در روز‌های آخر رییس جمهوری فعلی آمریکا فشار‌ها را بیشتر می‌کند و ما هم مقاومت مان را بیشتر می‌کنیم. امیدوارم که بتوانیم این مسایل را حل کنیم و یکی از مهمترین کار‌های ما مذاکره با کشور‌هایی بوده که پول هایمان در آنجا مسدود است. دو روز پیش سفری به عراق داشتم که سفر خوبی بود و انشاالله بتوانیم از منابع مان در آنجا که بیش از ۵ میلیارد دلار است، استفاده کنیم. امیدواریم که به تدریج تجار و واردکنندگان ما متوجه شوند که در کجا‌ها به منابع، دسترسی پیدا کردیم و عملا وقتی تخصیص‌های ما پاسخ داده می‌شود آن‌ها خودشان در بازار، متوجه خواهند شد.

رئیس کل بانک مرکزی اظهار کرد: در بخش اسکناس نیز عرضه کافی انجام می‌دهیم و بخش نیما، خوب شده است. امیدواریم با اقداماتی که در دست اجرا داریم به تدریج شاهد ثبات بهتر و بیشتر در بازار ارز باشیم، ولی این را قبول کنیم که تا سه هفته آینده، فشار‌ها به ایران زیاد خواهد شد. من همیشه این را می‌گویم که بازار ارز، پرریسک‌ترین بازار است، ولی هر چه که مردم خودشان تشخیص دادند انجام دهند. ریسک این بازار بالا است و هر لحظه ممکن است، اتفاقی بیفتد.

منبع: برنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->