ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

خط ثلث استاد شجریان که به عنوان اثر ممتاز ثبت شده است

  • کد خبر: ۴۷۱۱۷
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷
خط ثلث استاد شجریان که به عنوان اثر ممتاز ثبت شده است
خط ثلث استاد محمدرضا شجریان که در سال 1359 به عنوان اثری ممتاز ثبت شده است، یادآور یکی دیگر از هنرهای استاد شجریان است که در حد اعلا در او بروز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خط ثلث استاد محمدرضا شجریان که در سال 1359 به عنوان اثری ممتاز ثبت شده است، یادآور یکی دیگر از هنرهای استاد شجریان است که در حد اعلا در او بروز کرد. گرچه استاد شجریان این هنر را برای دل خودش می آموخت و قصدی برای رسیدن به مرحله استادی در این هنر نداشت اما آثار خوشنویسی برجای مانده از او بسیار ارزشمند و در سطح ممتاز هستند.

 

خط ثلث استاد شجریان که به عنوان اثر ممتاز ثبت شده است

خط ثلث استاد شجریان که سال 49 به تحریر درآمده و در سال 59 به عنوان اثر ممتاز چاپ شده است

 

علاقه محمدرضای جوان به خوشنویسی باعث شد او در سال ۱۳۴۶ پس از مهاجرت به تهران برای آموختن خوشنویسی وارد انجمن خوشنویسان شود و آموزش خط شکسته را نزد ابراهیم بوذری آغاز کند. یک سال پس از آن شجریان برای آموزش خط نستعلیق به محضر حسن و حسین میرخانی راه یافت و توانست در سال ۱۳۴۹ درجه ممتاز را در خوشنویسی به دست آورد.

شجریان از همان ابتدای راه پیشرفت‌های قابل‌توجهی در خوشنویسی داشت و مورد توجه استادان خود قرار گرفت، تا جایی که نمونه خطی از او در دارالکتاب سید حسین میرخانی، در کنار آثار تنی چند از خوشنویسان برجسته قرار گرفت. با این حال او خوشنویسی را تنها برای خود می‌خواست و قصدی برای ادامه این مسیر و رسیدن به مرحله استادی نداشت. او درباره این موضوع گفته بود: «در دوره استادی شرکت نکردم، باید یک کتاب می‌نوشتم ولی من حوصله این کارها را نداشتم. فقط می‌خواستم خطم خوب شود».

 


 

ببینید: راز مانا | روایتی متفاوت از مراسم تشییع و تدفین استاد محمدرضا شجریان

 


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->