نقش مایعات و لبنیات در افزایش میزان شیر مادر تکنیک صحیح مسواک زدن برای کودکان افشای شوک‌آور ۱۳۰۰ پرونده طلاق صوری؛ توافق‌های پنهان برای فرار از قانون مصدومیت ۱۲ زائر اربعین در پی واژگونی خودرو عراق (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) جان باختن بیش از ۳۰۰ نفر بر اثر بارندگی و سیل در پاکستان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) غفلت از ظرفیت‌های گردشگری شرق ایران؛ فرصت‌های نهفته بدون شبکه حمل‌ونقل اشتباه‌های رایج مردان در زندگی مشترک | این مریخی‌های حرص درآور شوک خیانت مالی: وقتی ورشکستگی، روان را می‌بلعد! + راه‌های درمان آخرین مهلت تعیین گروه آزمایشی برای انتخاب رشته نوبت دوم کنکور، فردا (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) از فرزندخواندگی بدون ثبت قانون تا کودک‌آزاری ۱۲ ساله! | سرنوشت پسرک در دستان مادرخوانده روان‌پریش نتایج آزمون دکتری ۱۴۰۴ اواخر شهریور اعلام می‌شود + آمار داوطلبان سهم ۳ استان خراسان از دارو‌های کشور؛ فقط ۹ درصد برنامه‌های جبرانی مدارس برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل در سال ۱۴۰۴ تغذیه و مراقبت کودکان مبتلا به آلرژی تابستانی ارزآوری ۲۴۰ میلیون دلاری با ورود ۳۰۰ هزار گردشگر مصری به ایران دستگیری سارق یکی از بیمارستان‌های مشهد | وضعیت دزد  بیمارستان، اورژانسی شد امتناع از ثبت نام دانش آموزان در مدارس دولتی، تخلف است چگونه با وجود استعداد چاقی، وزن کم کنیم؟ اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز منتشر شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) «پچ‌های ضدخماری» فاقد پشتوانه علمی و تهدیدی برای سلامت است ناکامی بیمه‌ها در تأمین درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی تزریق واکسن آنفلوانزا برای چه افرادی ضروری است؟ آمادگی کامل اورژانس ۱۱۵ مشهد برای خدمت‌رسانی ویژه در دهه پایانی ماه صفر اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) ابلاغ بخشنامه دولت برای واریز باقی‌مانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ دستگیری قاتل فراری جنایت مسلحانه مشهد پس از ۶ ماه تعقیب در اسلام‌شهر انهدام باند حرفه‌ای کیف‌قاپی گردشگران خارجی در مشهد + جزئیات جزئیات جدید از پرونده قتل خونین شیدای ۱۵ ساله در بابل تشکیل گنبد حرارتی قدرتمند در ایران از روز دوشنبه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یافته‌های ژاپن: ویروس کرونا ۱۰ ساعت روی پوست زنده می‌ماند

  • کد خبر: ۴۷۱۹۱
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۳
یافته‌های ژاپن: ویروس کرونا ۱۰ ساعت روی پوست زنده می‌ماند
متخصصان و دانشمندان علوم پزشکی ژاپن با انجام پاره‌ای تحقیقات به این نتیجه رسیده اند که ویروس کرونا ۵ برابر بیشتر از ویروس بیماری آنفلوانزا روی پوست بدن انسان زنده می‌ماند.
به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه ژاپن تایمز از قول محققان ژاپنی آورده است: ویروس کرونا می‌تواند ساعات طولانی روی پوست انسان فعال بماند و برای همین شستن مکرر دست‌ها یکی از مهمترین اقدامات برای از بین بردن کووید ۱۹ است.

گزارش حاکی است که ویروسی که باعث ابتلا به آنفلوانزا می‌شود، روی پوست انسان حدود۲ ساعت زنده می‌ماند در صورتی که مدت زمان فعال بودن کرونا روی پوست انسان ۵ برابر این زمان است.

در مقاله محققان ژاپنی در نشریه علمی و پزشکی مرتبط با بیماری‌ها آمده است: زنده ماندن طولانی ویروس کرونا بر روی پوست انسان ممکن است خطر انتقال آن را به دلیل تماس‌ها و ارتباطاتی که بین افراد بوجود می‌آید افزایش دهد و همین همه گیری را تسریع می‌کند.

این تیم تحقیقاتی ژاپن مقادیری از پوست‌های جمع آوری شده از نمونه‌های کالبد شکافی را حدود یک روز پس از مرگ مبتلایان آزمایش کرده و به این نتیجه رسیده است که اگر دست‌ها و پوست با اتانول ضد عفونی شوند، ویروس کرونا و آنفلوانزا ظرف ۱۵ ثانیه غیرفعال می‌شود.

بنا به اعلام دانشمندان ژاپنی، ماندگاری بیشتر کرونا روی پوست خطر انتقال آن را بسرعت افزایش می‌دهد و بهداشت دست‌ها می‌تواند چنین خطری را بشدت کاهش دهد.

سازمان بهداشت جهانی پیشتر خواستار شست و شوی منظم و کامل دست‌ها برای محدود کردن دوره انتقال ویروس شده و از ابتلای شیوع ویروس در چین بر این موضوع تاکید ورزیده است.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->