اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

یافته‌های ژاپن: ویروس کرونا ۱۰ ساعت روی پوست زنده می‌ماند

  • کد خبر: ۴۷۱۹۱
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۳
یافته‌های ژاپن: ویروس کرونا ۱۰ ساعت روی پوست زنده می‌ماند
متخصصان و دانشمندان علوم پزشکی ژاپن با انجام پاره‌ای تحقیقات به این نتیجه رسیده اند که ویروس کرونا ۵ برابر بیشتر از ویروس بیماری آنفلوانزا روی پوست بدن انسان زنده می‌ماند.
به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه ژاپن تایمز از قول محققان ژاپنی آورده است: ویروس کرونا می‌تواند ساعات طولانی روی پوست انسان فعال بماند و برای همین شستن مکرر دست‌ها یکی از مهمترین اقدامات برای از بین بردن کووید ۱۹ است.

گزارش حاکی است که ویروسی که باعث ابتلا به آنفلوانزا می‌شود، روی پوست انسان حدود۲ ساعت زنده می‌ماند در صورتی که مدت زمان فعال بودن کرونا روی پوست انسان ۵ برابر این زمان است.

در مقاله محققان ژاپنی در نشریه علمی و پزشکی مرتبط با بیماری‌ها آمده است: زنده ماندن طولانی ویروس کرونا بر روی پوست انسان ممکن است خطر انتقال آن را به دلیل تماس‌ها و ارتباطاتی که بین افراد بوجود می‌آید افزایش دهد و همین همه گیری را تسریع می‌کند.

این تیم تحقیقاتی ژاپن مقادیری از پوست‌های جمع آوری شده از نمونه‌های کالبد شکافی را حدود یک روز پس از مرگ مبتلایان آزمایش کرده و به این نتیجه رسیده است که اگر دست‌ها و پوست با اتانول ضد عفونی شوند، ویروس کرونا و آنفلوانزا ظرف ۱۵ ثانیه غیرفعال می‌شود.

بنا به اعلام دانشمندان ژاپنی، ماندگاری بیشتر کرونا روی پوست خطر انتقال آن را بسرعت افزایش می‌دهد و بهداشت دست‌ها می‌تواند چنین خطری را بشدت کاهش دهد.

سازمان بهداشت جهانی پیشتر خواستار شست و شوی منظم و کامل دست‌ها برای محدود کردن دوره انتقال ویروس شده و از ابتلای شیوع ویروس در چین بر این موضوع تاکید ورزیده است.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->