یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

کلاهبرداری به سبک پول قرضی!

  • کد خبر: ۴۷۵۴۹
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
  • ۱
کلاهبرداری به سبک پول قرضی!
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان در پوشش دریافت وجه قرضی از آشنایان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان در پوشش دریافت وجه قرضی از آشنایان خبر داد.

سرهنگ علی‌محمد رجبی، دراین باره افزود: متاسفانه از یکی از عمده‌ترین جرائمی که در حوزه فضای مجازی در کشور رخ می‌دهد مربوط به برداشت های غیرمجاز و کلاهبرداری‌های مالی است که در این میان یکی از شیوه‌ها کلاهبرداری در پوشش دریافت کمک از آشنایان برای واریز وجه است.


وی ادامه داد: در این شیوه افراد سودجو به شیوه‌های مختلف به لیست دوستان یا دفترچه تلفن شهروندان دسترسی پیدا می‌کنند که عمدتا یا از طریق هک کردن و دسترسی غیرمجاز وارد حساب اینستاگرام، تلگرام و ... شهروندان شده و به اطلاعات دوستان و شماره تماس آنها دسترسی پیدا می‌کنند یا به شیوه های مختلفی اطلاعات دوستان قربانی را پیدا کرده و اقدام به ایجاد صفحات و پروفایل‌های جعلی به نام و تصویر شهروندان کرده و از آن طریق با نزدیکانش ارتباط مجازی برقرار می‌کنند.


رجبی با بیان اینکه مجرمان در مرحله بعد، بدون آنکه شهروند از ورود غیرمجاز به پروفایلش یا ایجاد پروفایلی جعلی به نام خودش باخبر باشد، پیام‌هایی به دوستان او می‌فرستند، گفت: در این پیام‌ها که از آنان خواسته می‌شود که با توجه به مشکل مالی که پیش آمده مبلغی را به حسابش واریز کنند و در ادامه یک شماره کارت برای این افراد فرستاده شده و با طرح ادعاهایی نظیر اینکه شماره کارت متعلق به شریک، فروشنده و ... است، از افراد خواسته می شود که مبلغ خود را به آن شماره واریز کنند.


رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا ادامه داد: در این شیوه صاحب پروفایل هیچ نقشی نداشته و صرفا از اعتبار او میان نزدیکان و دوستانش سوءاستفاده شده و مبالغی به حساب افراد کلاهبردار واریز می‌شود. به همین دلیل نیز توصیه و هشدار همیشگی پلیس به شهروندان این است که اولا مراقب به اشتراک گذاشتن اطلاعات خود و دوستانشان در فضای مجازی باشند تا به راحتی فردی متوجه روابط و شناسایی نزدیکان افراد نشود. همچنین امنیت پروفایل ها و حساب های کاربری خود در فضای مجازی را ارتقاء دهند تا امکان نفوذ یا هک کردن آن از بین برود.


رجبی اضافه کرد: همچنین شهروندان باید توجه داشته باشند که اگر با چنین پیام ها و درخواست هایی روبه رو شدند حتما با خود فرد تماس گرفته و پس از صحبت تلفنی و اطمینان از صحت موضوع مبلغ را واریز کنند و به سوال و جواب پیامکی در این خصوص بسنده نکنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
0
0
کلاه برداری میخواست انجام بشه و نشده و فرد تشخیص داده که کلاه برداری میخواد بشه. ایا اون که تشخیص داده و کلاه برداری صورت نگرفته تکلیف کلاه برداری که موفق به کلاه برداری نشده و هیچ سابقه ای نداره چی میشه؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->