چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

کشف یک عضو جدید در بدن انسان

  • کد خبر: ۴۷۶۹۰
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
کشف یک عضو جدید در بدن انسان
محققان انستیتو سرطان هلند در آمستردام بطور اتفاقی یک عضو جدید در گلوی انسان کشف کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی میل، محققان انستیتو سرطان هلند در آمستردام یک عضو جدید در گلوی انسان کشف کرده اند.

 

هنگامیکه این پژوهشگران مشغول آزمایش یک اسکن جدید سرطان بودند، به طور تصادفی غددی در اعماق بخش بالایی گلو شناسایی کردند.

 

اعضای جدید بدن tubarial salivary glands نامیده شده اند و محققان معتقدند آنها فضای نازوفارناکس را مرطوب می کنند.

 

طبق پژوهشی که ماه گذشته در ژورنالRaditherapy and Oncology اجتناب از این غدد در بیمارانی که تحت اشعه درمانی قرار می گیرند، فرصتی برای بهبود کیفیت زندگی آنها فراهم می کند.

 

محققان هلندی هنگام آزمایش اسکن جدیدPSMA PET-CT برای ردیابی سرطان پروستات، این غدد را کشف کردند. برای این منظور محققان ردیاب رادیواکتیور را به بیمار تزریق و مسیر آن را ردیابی می کننند.

 

این فرایند برای ردیابی تومورهای متاستاز شده پرستات کارآمد است، اما جالب آنکه با کمک آن بافت غدد بزاقی کشف شد.

 

در آزمایش ها پس از تزریق این دو ماه به بیمار، دو منطقه پشت بینی فرد مشخص شدند. طول این ۲غده حدود ۱.۵ اینچ است و شبیه دیگر غدد بزاقی شناخته شده در بدن انسان هستند.

 

این در حالی است تا کنون فقط غدد بزاق یا مخاط  شناخته شده در این منطقه بسیار ریز هستند. حدود هزار غدد ریز شناخته شده در این منطقه مخاط را پخش می کنند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->