ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد رونمایی از گلکسی A۰۶ ۵G با ۴ سال پشتیبانی از اندروید فصل دوم همسترکامبت آغاز شد | قیمت همستر در رشدی صعودی انتخاب بهترین حرکات ورزشی برای تقویت و شکل‌دهی هر اندام چرا مک بوک پرو برای کار‌های گرافیکی عالی است؟ تولیدات شرکت دانش‌بنیان مشهدی «دورامد» درمان بیمار را از راه دور ممکن می‌کند | نوآوری در خدمت درمان
سرخط خبرها

رکوردزنی قطار سریع‌السیر در ژاپن

  • کد خبر: ۴۸۳۴۷
  • ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۱
رکوردزنی قطار سریع‌السیر در ژاپن
ژاپنی‌ها اخیرا به آزمایش یک قطار گلوله‌ای در راه‌آهن شرق این کشور پرداخته‌اند. این قطار که ALFA-X نام دارد، در تئوری قادر به دست یافتن به سرعت ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت است و در تست اخیر نیز به سرعت ۳۸۲ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، ژاپنی‌ها اخیرا به آزمایش یک قطار گلوله‌ای در راه‌آهن شرق این کشور پرداخته‌اند. این قطار که ALFA-X نام دارد، برای نخستین بار در ماه مه سال ۲۰۱۹ میلادی تست شده بود و حالا تستی دیگر را پشت سر گذاشته است. این قطار در تئوری قادر به دست یافتن به سرعت ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت است و در تست اخیر نیز به سرعت ۳۸۲ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کرده است.

تست موفقیت‌آمیز ژاپنی‌ها در راه‌آهنی انجام شد که توکیو را به استان آئوموری متصل می‌کند. این قطار فاصله میان ایستگاه‌های «سندای» و «موریوکا» را در حدود ۴۰ دقیقه طی کرد که به صورت معمول ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.
 
قطار سریع‌السیر ژاپن به رکورد سرعت ۳۸۲ کیلومتر بر ساعت دست یافت
اگرچه فاصله میان دو آزمایش بسیار زیاد به نظر می‌رسد، اما قطار گلوله‌ای ALFA-X از ماه مه سال گذشته تاکنون بیکار نبوده است. تست اخیر نخستین تستی بود که با حضور خبرنگاران انجام شد، اما این قطار گلوله‌ای ۱۰ واگنه برای مدت‌های طولانی با سرعت ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت و بدون هیچ مسافری در حال سفر کردن بوده تا با جمع‌آوری داده، توسعه قطار‌های گلوله‌ای نسل بعد را تسهیل کند.

یکی از تفاوت‌های عمده این قطار نسل جدید نسبت به قطار‌های گلوله‌ای قبلی، طراحی واگن جلویی و انتهایی آن است. طراحی این دو بخش با توجه به اختلاف فشار باد به هنگام سفر به سمت شمال یا جنوب طراحی شده است. واگن دماغه قطار ارتفاعی معادل ۲۲ متر دارد که ۷ متر از واگن وسطی قطار بلندتر به حساب می‌آید و برای سفر به شمال استفاده می‌شود. به هنگام سفر به جنوب نیز، از واگن دماغه دیگر که ۱۶ متر ارتفاع دارد بهره گرفته می‌شود.

علاوه بر این، سیستم ترمز ALFA-X روی سقف آن تعبیه شده و در کنار سیستم جدید مقاومت الکرومغناطیسی، با بهبود‌های فراوان همراه بوده. از سوی دیگر سازندگان توانسته‌اند لرزش‌های عمودی و افقی را به حداقل برسانند تا مسافرین هنگام سفر با سرعت بسیار بالا، کماکان احساس راحتی داشته باشند.

خبرگزاری جاپان تایمز در گزارش خود راجع به تست قطار نوشته که هنگام دستیابی به سرعت ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت، هیچ صدایی از قطار به گوش نمی‌رسید. در سرعت ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت، می‌شد اندکی نویز شنید و احساس کرد. در سرعت ۳۸۰ کیلومتر بر ساعت نیز نویز موتور و باد به گوش می‌رسید. ناگفته نماند که بعد از فاز تست یک سال و نیمه، ALFA-X بالاخره برای مصرف عمومی آماده است و مسافرین را با سرعت ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت جابه‌جا خواهد کرد.

منبع:دیجیاتو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->