تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی
سرخط خبرها

هزینه افت ۳۰ درصدی فروش بنزین را بیشتر از همه جایگاه‌داران متحمل شدند

  • کد خبر: ۴۸۴۲۹
  • ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
هزینه افت ۳۰ درصدی فروش بنزین را بیشتر از همه جایگاه‌داران متحمل شدند
رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران عرضه فراورده‌های نفتی خراسان رضوی گفت: افزایش ناچیز کارمزد جایگاه‌داران و از طرفی افزایش هزینه‌های جاری باعث شده است جایگاه‌داران بیشتر از همه افت ۳۰ درصدی فروش بنزین را متحمل شوند.
طنین همتی|شهرآرانیوز، قاسم کامران‌فر با بیان اینکه در کشور ۱۰۵ میلیون لیتر در روز بنزین فروختیم که این عدد اکنون به ۷۵ میلیون لیتر رسیده است و این ضرر را جایگاه‌داران بیشتر از همه متحمل شدند، افزود: گرانی بنزین باعث افت ۳۰ درصدی فروش شده است که شیوع کرونا و کاهش مسافرت‌ها هم مزید بر علت شد.

وی تأکید کرد: متأسفانه توجه خاصی به این قشر نمی‌شود، زیرا تمام تجهیزات جایگاهی از خارج کشور وارد می‌شود یا منشأ خارجی دارد و با افزایش ارز شاهد افزایش پنج‌برابری قیمت تجهیزات بودیم، برای مثال مخزن جایگاه که فراورده را پمپاژ می‌کند، ۱۵ میلیون تومان بوده است که الان با قیمت ۱۲۰ میلیون تومان پیدا هم نمی‌شود، چون وارد نمی‌شود. اگر به‌فرض، یک تلمبه ۱۲ میلیون تومان بود، الان به ۴۵ میلیون تومان رسیده است و یک دستگاه نازل ۵۰۰ هزار تومانی به ۵ میلیون تومان رسیده است.

به‌گفته کامران فر هزینه‌ها متناسب با درآمد نیست و متأسفانه علاوه بر اینکه کارمزد سالانه جایگاه‌داران بسیار کم افزایش یافته است، حقوق کارگر‌ها ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است.
 
وی با اشاره به اینکه متأسفانه دولت توجه خاصی به مشکلات ما ندارد، افزود: ما موظفیم ارزش‌افزوده‌ای را که بیشتر واحد‌های صنفی از مردم دریافت می‌کنند، خودمان پرداخت کنیم که در سال مالیات چشمگیری است.
کامران‌فر با بیان اینکه کارمزد جایگاه‌داران برای بنزین معمولی و سوپر یکی است، اظهار کرد: با اینکه درصد تبخیر بنزین سوپر نسبت به بنزین معمولی بیشتر است، دولت حاضر به پرداخت مبلغی برای تبخیر این سوخت نیست، در صورتی که در گذشته این حق تبخیر به جایگاه‌داران پرداخت می‌شد.

وی درباره کیفیت بنزین سوپر اظهار کرد: کیفیت بنزین سوپر مطلوب و عالی است و درجه خلوص آن بالای ۹۶ درصد است، درحالی‌که بنزین معمولی حدود ۸۰ درصد است. باتوجه‌به تأثیری که بنزن سوپر در کاهش آلودگی دارد، مردم باید از این بنزین استفاده کنند، ولی، چون قیمتش بیشتر است، مجبور می‌شوند از بنزین معمولی که ۲۰ درصد ناخالصی دارد و خواه‌ناخواه در عمر قطعات خودرو و میزان آلودگی هوا تأثیر می‌گذارد، استفاده کنند.

وی در ادامه تأکید کرد: ایجاد یک جایگاه باتوجه‌به هزینه‌های آن از جمله مکان احداث که باید حاشیه بولوار باشد و تجهیزاتی که در آن به‌کار می‌رود و درآمد پایینی که نصیب جایگاه‌دار می‌شود، در وضعیت کنونی اصلا صرفه اقتصادی ندارد. کمیته جانمایی در سال گذشته بیش از ۱۰۰ موافقت برای تأسیس جایگاه داشته، اما ۲ جایگاه هم ایجاد نشده است، چون باتوجه‌به هزینه‌های جایگاه، تأسیس آن برای سرمایه‌گذار به‌صرفه نیست. مشهد نیازی هم به تأسیس جایگاه ندارد. اکنون ۷۵ جایگاه در شهر مشهد و ۱۱۵ جایگاه هم در استان داریم.

وی با بیان اینکه استقبال از بنزین سوپر برای خودرو‌های خارجی هم کم شده است، افزود: اختلاف قیمت باعث شده است استقبال از مصرف بنزین سوپر کم شود، به‌طوری‌که اگر در ماه ۱۰ هزار لیتر بنزین سوپر می‌فروختیم، الان ۳۰۰۰ لیتر می‌فروشیم.

وی اذعان کرد: بهتر است برای هر تصمیمی که در حوزه سوخت بنزین گرفته می‌شود، نظر تشکل‌ها را هم بگیرند تا بسیاری از مشکلات این حوزه حل شود، اما متأسفانه از ما نظرخواهی نمی‌شود.

رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران عرضه فراورده‌های نفتی خراسان رضوی یادآور شد: زمان انتظار خودرو در جایگاه علاوه بر آلودگی محیط باعث مصرف بیهوده سوخت می‌شود که این خود به اندازه قاچاق این محصول موجب به هدر رفتن سوخت در کشور می‌شود. اگر این موضوع را در ۳۵۰۰ جایگاه کشور در نظر بگیرید، رقم چشمگیری برای مصرف بیهوده این کالای راهبردی می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->