شهردار مشهد: گرامیداشت یاد شهدا از دستور کار‌های اصلی مدیریت شهری است ویدئو| بارش برف شبانه در هاشمیه مشهد (چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳) فرصت دوماهه به صنایع شهرستان‌های خراسان رضوی برای تجهیز به کنتور هوشمند آب شهردار مشهدمقدس: کمربند جنوبی چه بخواهیم چه نخواهیم در آینده اجرا خواهد شد + فیلم دیدار شهردار مشهد با شورای اجتماعی محلات منطقه ۹ و بیان مشکلات توسط رؤسای شورا (۲۳ آبان ۱۴۰۳) حمایت از بانوان و توسعه ارتباطات دانش‌بنیان در اولویت کاری شورای ششم تأکید شورای ششم بر توسعه پروژه‌های راهبردی و زیرساختی مشهد ناصحی: سهم بودجه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد از ۲ به ۱۰ درصد افزایش یافت+ویدئو تامین برق و پایداری خدمت‌رسانی در تقاطع‌های سطح مشهد | ضرورت همکاری شهروندان و پلیس راهور در هنگام قطعی برق سرگذشت یکی از قدیمی‌ترین مزارع شمال مشهد | خاطرات خفته در «چاهش» اتوبوس‌های جدید راهی حاشیه شهر مشهد می‌شوند محکم پای «روز مشهد» بمانید! شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری زباله از یک زمین غیرمحصور در بولوار سجادیه مشهد + پاسخ کاهش ۵۰ درصدی زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در مشهد افزایش عملیات‌های آتش‌نشانی مشهد در پی قطع برق و ازکارافتادن آسانسور‌ها (۲۲ آبان ۱۴۰۳) سهم شهرداری مشهد از عوارض آلایندگی، تقریباً هیچ! درباره یکی از کوچه‌های فرعی بازار سرشور مشهد | سراسرِ کوچه «سراسر»، پر از داستان «دکتر شیخ» است آیا مازوت‌سوزی در مشهد متوقف می‌شود؟ آغاز صدور صورت‌وضعیت الکترونیکی مسافری در خراسان رضوی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه متوازن شهری با شهرفروشی محقق نمی‌شود تهیه طرح تفصیلی محله آبکوه مشهد با نظر مردم
سرخط خبرها

کارخانه نوآوری مشهد؛ هدیه مدیریت‌شهری برای «دانش‌بنیان»‌ها

  • کد خبر: ۴۸۴۸۰
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶
کارخانه نوآوری مشهد؛ هدیه مدیریت‌شهری برای «دانش‌بنیان»‌ها
پس از ۹ ماه عملیات اجرایی، یکی از نماد‌های مهم عمرانی و علمی مشهد امروز به پایان راه خود رسید و کارخانه کوکای سابق شهر مشهد با تغییر کاربری به کارخانه نوآوری جهت تجاری‌سازی ایده‌های استارتاپی تبدیل به نمادی از توسعه پایدار شد.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ پس از ۹ ماه عملیات اجرایی، یکی از نماد‌های مهم عمرانی و علمی مشهد به پایان راه خود رسید و کارخانه کوکای سابق که زمانی معضلی برای شهر مشهد تلقی می‌شد با تبدیل یک تهدید به فرصت توسط مدیریت شهری در دوره جدید تبدیل به نمادی از توسعه پایدار می‌شود و امروز عملیات اجرایی این پروژه بزرگ به اتمام می‌رسد.

در همین زمینه سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه احداث کارخانه نوآوری در میدان پژوهش و در محل قدیم کارخانه کوکا رخدادی ویژه برای شهر مشهد است، اظهار کرد: این زمین که در گذشته به شهرداری مشهد واگذار شده بود، دارای ارزش اقتصادی بسیار بالایی است، اما با نگاه ویژه شورای پنجم و شهردار مشهد، تصمیم بر این شد که در این فضا کارخانه نوآوری احداث شود.

آیدا مهربان با قدردانی از خدمات معاون سابق برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار مشهد به عنوان بنیان گذار این کارخانه گفت: مساحت این زمین ۳.۷ هکتار است که از این میزان ۲.۲ هکتار به فضای باز اختصاص دارد و ۱.۲ هکتار این فضای باز نیز به فضای سبز تبدیل شده است.


تبدیل کارخانه قدیمی به نماد نوآوری

وی با بیان اینکه یکی از اهداف ما در ایجاد این مجموعه، به وجود آوردن پارکی بزرگ و محلی برای اهالی محله کوثر بوده است، تصریح کرد: زیربنای کارخانه نوآوری ۱۰‌هزار متر مربع است و محل کارخانه نوآوری روی اسکلت قبلی کارخانه کوکاکولا بنا و البته اقدامات استحکامی بنا نیز به صورت دقیق انجام شده است.

مهربان با بیان اینکه امروز شاهدیم که کارخانه نوشابه سازی قدیم تبدیل به کارخانه تولید فکر، اندیشه و ایده شده است، ادامه داد: با بهره برداری از این کارخانه، شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ به این مکان خواهند آمد و ایده‌های خود را به مرحله تجاری سازی می‌رسانند در نهایت این ایده‌ها تبدیل به ثروت و اشتغال خواهد شد.

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد در ادامه با اشاره به اینکه کارخانه نوآوری مشهد را می‌توان نمادی از توسعه پایدار دانست، افزود: در توسعه پایدار باید ۳ شاخص کلی اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی مد نظر قرار گیرد و سعی شده است در موضوع کارخانه نوآوری مشهد هر ۳ شاخص به صورت هماهنگ در عملیات اجرایی رعایت شود.


تجهیز کارخانه با پنل‌های خورشیدی

وی افزود: در موضوع زیست محیطی در این کارخانه سعی شده است زباله و نخاله به کمترین میزان تولید شود؛ همچنین روی سقف این کارخانه نیز پنل‌های خورشیدی با ظرفیت تولید ۱۵۰ کیلو وات برق نصب خواهد شد.

مهربان ادامه داد: در موضوع فرهنگی و اجتماعی، تلاش کردیم علاوه بر اینکه هویت صنعتی این میدان به شکل امروزی و نوآورانه حفظ شود، از نظر سیما و منظر شهری هم نگاه اجتماعی و فرهنگی وجود داشته باشد.

وی تأکید کرد: در حوزه اقتصادی هم که موضوع روشن است؛ زیرا این کارخانه محل استقرار شرکت‌ها و کسب وکار‌های نوین و منشأ موفقیت‌های اقتصادی برای شهر مشهد خواهد شد.

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد با بیان اینکه براساس تابلوی روزشمار عملیات اجرایی این پروژه در تاریخ ۱۱ آبان ماه به پایان می‌رسد، گفت: در گذشته شهر‌های تهران و شیراز هم چنین کارخانه‌ای را احداث کرده اند، اما در این شهر‌ها سوله‌های موجود با کمی بازسازی به شرکت‌ها واگذار شده است، اما در مشهد این کارخانه با نگاهی نوآورانه طراحی وساخت شده است و از این منظر احداث این کارخانه با نگاه نوآورانه توسط مدیریت شهری مشهد برای اولین بار در کشور صورت می‌گیرد.
وی تصریح کرد: برای احداث کارخانه ۷۵ میلیارد تومان و برای ایجاد فضای سبز آن ۲۵ میلیارد تومان هزینه شده است.


پیشرفت ۹۸ درصدی پروژه کارخانه نوآوری

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد نیز با بیان اینکه اکنون پیشرفت فیزیکی این پروژه ۹۸ درصد است، افزود: عملیات اجرایی این پروژه بهمن ماه سال گذشته آغاز شد و براساس روزشماری که از زمان آغاز عملیات اجرایی، روی تابلوی روزشمار نصب شد، مدت زمان اجرایی ۲۶۳ روز بیان شده بود که خوشبختانه توانستیم این برنامه را به صورت دقیق جلو ببریم و در تاریخ مقرر در آبان امسال این کارخانه و فضای مجاور آن را تحویل شهرداری خواهیم داد.

امیرسیاوش حجازی افزود: پس از اتمام عملیات اجرایی، کارخانه نوآوری مشهد بستری برای صاحبان ایده کسب وکار‌های جدید و نوآورانه خواهد شد و با استفاده از فضاها، وسایل، ابزار و سازوکاری که برای آن‌ها فراهم خواهد شد، می‌توانند به سوی رشد و پیشرفت کسب وکار خود پیش روند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->