قطع عضو ۲۰ نفر با مواد محترقه پیش از فرارسیدن چهارشنبه‌سوری (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) صالحی‌امیری: جامعه امروز ایران بیش از هر زمان دیگری به نشاط اجتماعی نیاز دارد رهبر انصارالله: سکوت در قبال حوادث سوریه جنایت است برگزاری جلسه دادگاه رستمی‌صفا | تأکید بانک مرکزی بر تسویه عین ارز ترکیب ممنوعه و خطرناک جوهر نمک و وایتکس در خانه‌تکانی بیش از ۹ میلیون ایرانی، دارای معلولیت هستند پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی اختلاف خانوادگی انگیزه قتل برادر در ایلام وکیل مرحومه جاوید: متهم قصد دارد خود را مجنون جلوه دهد! ۳۷ درصد معلولان آسیب نخاعی به خاطر تصادفات دچار معلولیت شده‌اند کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران اجرای طرح اهدای نشان به اماکن مناسب‌سازی‌شده برای معلولان در خراسان رضوی کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم
سرخط خبرها

تعطیلی ۴۲ درصد مهدکودک‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۸۸۹۶
  • ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴
تعطیلی ۴۲ درصد مهدکودک‌های خراسان رضوی
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی از تعطیلی حدود ۴۲ درصد مهد‌کودک‌های این استان خبر داد.

گروه جامعه شهرآرانیوز | معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی از تعطیلی حدود ۴۲ درصد از مهد‌کودک‌های این استان خبر داد.

غلامحسین حقدادی با اعلام این خبر گفت: از ابتدای شیوع بیماری کووید۱۹ تاکنون افزون بر ۵۰۰ مهدکودک در این استان برای دست‌کم یک سال اعلام تعطیلی موقت کرده و از دایره خدمات‌رسانی کناره‌گیری کرده‌اند.

حقدادی افزود: از مجموع حدود هزار و ۳۰۰ مهدکودک که تا پیش از این در استان فعال بود حدود ۴۲ درصد به تعطیلی رفته‌اند.

وی ادامه داد: هر مهدکودک به طور متوسط ۱۰ نیروی شاغل اعم از مدیر، مربی، پرستار و نیروی خدماتی دارد که به این ترتیب دستکم پنج هزار نفر از نیروهای مهدکودک‌های در این استان بیکار شده‌اند.

معاون بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه در حدود ۸۰۰ مهدکودک فعال باقی‌مانده هم حدود هفت هزار کودک ثبت‌نام کرده و نگهداری می‌شوند، گفت: در مقایسه با گذشته حدود ۱۲ درصد شمار کودکانی که در مهدکودک‌ها ثبت‌نام کرده و نگهداری می‌شدند اکنون در مهدها هستند و این به معنای تداوم خسارت و زیان است.

وی افزود: ۳۴ درصد مهدکودک‌های فعال در حال حاضر کمتر از ۱۰ نفر کودک دارند.

حقدادی ادامه داد: علاوه بر این تعداد ۱۰۰ مهد کودک فعال و دایر در این استان فاقد کودک هستند و هر روز به رغم فعالیت در حال زیان‌دهی می‌باشند.

وی با بیان اینکه در شرایط موجود وضعیت حضور کودکان در مهدهای روستایی بهتر است گفت: مهدهای شهری جمعیت به مراتب کمتری در مقایسه با مهدهای روستایی دارند.

معاون بهزیستی خراسان رضوی افزود: ضرر سنگین و زیان‌دهی مهدهای کودک ادامه دارد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به اجرای کامل و مطلوب پروتکلهای بهداشتی مورد تاکید وزارت بهداشت در مهدکودک‌ها گفت: رعایت مسائل بهداشتی و پروتکل‌ها برای چهار گروه والدین، مربیان، کودکان و کارکنان هر مهدکودک تعریف و تشریح شده و اجرای کامل مقررات بهداشت محیط مهدکودک‌ها بر اساس پروتکل‌های بهداشتی به‌صورت کامل و شفاف انجام می‌گردد.

حقدادی افزود: از روز بازگشایی این مراکز نیز بازرسان مهدهای کودک و بازرسان بهداشت بهزیستی موظف هستند در عرض دو هفته از زمان بازگشایی، تمام مهدکودک‌ها را از نظر بهداشتی بررسی و نظارت ‌کنند.

معاون بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه ۸۸ درصد والدینی که کودکان خود را به مهدکودک‌ها آورده‌اند کارمند و شاغل هستند گفت: تاکنون حتی یک مورد گزارش از ابتلای کودکان مهدکودک‌ها به بیماری کووید ۱۹ ثبت نشده و این جای بسی امیدواری است.

وی افزود: مهدکودک‌ها در رشد همه‌جانبه کودکان زیر هفت سال و نیز در حوزه مراقبت تاثیر بسیار دارند و در نهایت رشد همه‌جانبه ذهنی و جسمی کودک را محقق می‌کنند.

حقدادی ادامه داد: علاوه بر این حیات مهدکودک‌ها در حفظ و تضمین اشتغال زنان شاغل نیز موثر است زیرا نگهداری از کودکان و شیرخواران در مهدکودک‌ها به‌عنوان بازوی حمایتی زنان شاغل می‌باشد.

وی گفت: در صورتی که سال آینده شاهد پایان شیوع بیماری کووید۱۹ باشیم و نیاز به مهدکودک‌ها دوباره اوج بگیرد، فرایند و روند سختی را برای آماده‌‌سازی و فعال‌سازی مهدهایی خواهیم داشت که دچار خسران و زیان فراوان شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->