سرگذشت تلخ زنی در مشهد که به تله مرد شیطان صفت افتاد جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) متناسب‌سازی حقوق بیشترین دغدغه بازنشستگان است آخرین جزئیات درباره نحوه دایمی شدن قرارداد‌های کارگران، مدت زمان بیمه بیکاری و میزانِ حق مسکن تداوم بارش باران در نقاط مختلف کشور (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اگر تیغ ماهی در گلو گیر کرد چه کار کنیم؟ ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟ دمنوش‌هایی که شکم و پهلو را آب می‌کنند | بهترین زمان خوردن دمنوش لاغری چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟ فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران صادر شد+جزئیات و لینک سامانه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) استقبال کم فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان تماشای تلویزیون برای چه سنی ممنوع است؟ اسید‌های آمینه به عنوان پیش‌ساز پروتئین‌ها و به عنوان مکمل غذایی «تروما» چهارمین علت مرگ در دنیا  ۱۰ فایده پیاده روی برای سلامت بدن | بهترین زمان پیاده‌روی چه زمانی است؟ بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
سرخط خبرها

علت فوت زودهنگام برخی بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها چیست؟

  • کد خبر: ۴۸۹۲۱
  • ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۵
علت فوت زودهنگام برخی بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها چیست؟
متخصص بیماری‌های عفونی، یکی از علل فوت زودهنگام برخی بیماران کرونایی در بیمارستان ها را، مراجعه دیرهنگام برای درمان بیماری عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متخصص بیماری‌های عفونی، یکی از علل فوت زودهنگام برخی بیماران کرونایی در بیمارستان ها را مراجعه دیرهنگام برای درمان بیماری عنوان کرد.

سعیدرضا جمالی مقدم، اظهارکرد: برخی از بیماران کرونا در کمتر از ۲۴ ساعت از مراجعه به بیمارستان فوت می‌کنند که نشان می‌دهد بسیار بدحال بوده‌اند و دیر مراجعه کرده‌اند.

وی افزود: دیر مراجعه کردن بیماران کرونا به بیمارستان باعث می‌شود نتوانیم خیلی در روند معالجه دخالت کنیم.

این متخصص بیماری‌های عفونی، ادامه داد: بیمارانی که در بخش ICU بستری می‌شوند کسانی هستند که درگیری ریه در آنها بسیار شدید است و اکسیژن خون این بیماران به کمتر از ۸۶ درصد رسیده است و با اکسیژن معمولی سطح اکسیژن بدن آنها بالا نمی‌آید.

جمالی مقدم در ارتباط با ماسک‌هایی که کادر درمان در بیمارستان‌ها استفاده می‌کنند، تاکید کرد: استفاده از ماسک N95 زمانی که قرار است بیمار را «اینتوبه» و یا «ساکشن» کنیم، لازم است و در غیر این صورت زدن ماسک جراحی کفایت می‌کند.

وی افزود: شروع زودهنگام درمان کرونا از عوارض آن جلوگیری می‌کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی، اظهار داشت: هماهنگی و همکاری بین کارکنان و پزشکان در جنگ با کرونا بسیار کمک کننده است.

جمالی مقدم تاکید کرد: علت خیلی از موفقیت‌های ما، پای کار بودن مسئولان بیمارستان‌ها بود.

این متخصص بیماری‌های عفونی، گفت: دیر مراجعه کردن بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها یکی از علل شیوع بیشتر این ویروس در جامعه است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->